My life in pics

maandag 14 mei 2012 |

Hebben jullie mijn post gelezen over de app Lens+? Nee? Nou, ik heb daar in geschreven dat Lens+ een geweldige app is waar je prachtige foto's mee kan maken. Mijn foto's zijn ook mooier dan normaal nu ik ze maak met deze app. Echt gaaf! Ik wilde vandaag wat foto's uit mijn leven laten zien, allemaal gemaakt met Lens+ en de leuke effecten van de app.

De nieuwe schoenen van mijn zusje. Echt een mooi effect heeft deze foto, vinden jullie ook niet?

Mijn moeder had een krultang gekocht die erg goed moest zijn. Ehhhm, de krullen waren er snel alweer uit bij mij. Op de foto zie je mij met krullen, nou ja, toen waren de krullen er al half uit, maar ik heb ze nog wel een beetje.

We gingen uit eten en toen we weggingen, kregen mijn zusjes en ik lolly's. Hihi, best een nutteloze foto eigenlijk.
 
Tring tring! Mijn fiets.
 
'Een dag zonder vlaflip is een dag niet geleefd,' mijn melige motto. Tsja, eerlijk gezegd kan ik echt geen dag zonder het heerlijke toetje genaamd 'vlaflip'! Nee echt, het is heel lekker. Als ik ergens anders heb gegeten en ik kom terug thuis, eet ik alsnog een heel bakje met vlaflip op!
Leuke kleine Etos lakjes.
 
Op de achtergrond zie je één van mijn zelfgemaakte achtergronden (vage zin?). Ik heb Nutella op de achtergrond, omdat ik dat elke dag eet op mijn brood, lekker variërend ik weet het. Maar Nutella is gewoon hartstikke lekker! Ik was ook dolblij toen we de AH mini Nutella hadden, die waren ook best moeilijk te krijgen volgens mij. Maar we hebben 'm, en dit vond ik wel even een coole foto. 

Yeah, ik was echt blij met deze foto. Vinden jullie hem niet mooi? Mijn familie in ieder geval wel, dat je zulke foto's kan maken met een iPhone zeg...
 
Ik zat in de auto en ik verveelde me, dus wat ging ik doen: Foto's maken van buiten. Deze foto is niet heel bijzonder, dat is hij alleen door het effect van Lens+ geworden. Lijkt me wel gaaf als de lucht eens echt zo was hier. Roze en paars!
 
Gemaakt van een Cutepolish tutorial op YouTube. Niet echt netjes, maar ik vond het een hele lieve nail-art dus ik heb 'm maar gewoon gedaan.
 
De enige foto met zwarte letters, hihi, want witte letters konden niet. Het is niet zo'n leuke foto van mezelf of zo, maar het is één van mijn favoriete effecten van de app dus deze moest er even bij.
 
Deze nagels heb jij eerder gezien op mijn blog! Ik heb over deze back 2 school nagels geblogt, een tijdje geleden, maar deze foto heb ik niet laten zien. Ik vind het een mooie foto, vooral doordat de achtergrond helemaal wazig is en het heeft een mooi effect. What do you think?
 
Het zijn geen professionele foto's maar ik vind dat ik een stuk vooruit ben gegaan. Dat komt zeker ook door de app, maar ik weet nu ook meer wat voor foto's mooi zijn en welke effecten waarbij passen, enz. Later wil ik graag een goede fotocamera, zodat de foto's die op mijn blog komen mooier worden en dan maak ik meer en betere foto's. Dus een goede camera staat op mijn wishlist! Misschien iets voor mijn verjaardag voor volgend jaar, maar goede fotocamera's zijn wel duur, heb ik gemerkt. Hebben jullie misschien tips? Wat is een goede camera maar nog wel voor een redelijke prijs? Heb jij ook een fotocamera en wat voor één dan?

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. bedankt voor je reactie! daar heb ik echt iets aan! heb je miss idee's voor lifestyle artikels?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto´s inderdaad, je kan goed nagels lakken!
  liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuke foto's! Die app lijkt me echt heel erg leuk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's =]! En die post over Lens+ was wel cool =]. Jammer dat ik niet aan Apps doe. Maar ze zien er wel super uit ^^! Omg die mini's van AH zijn zo leuk hé =D!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's. Die foto van de lucht die roze is vind ik echt mooi!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geweldige app! Leuke foto's! Ik volg je via bloglovin :) Terug? liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, ik vind het ook altijd heel leuk om er zo'n effect overheen te gooien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super mooie foto's! Ik gebruik gewoon instagram haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke foto's. ik vind dit altijd z'n leuke post

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! En leuke blog! Ik ga je volgen x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie fiets!
  Qua camera, ik heb een spiegelreflex Nikon D3100.
  De prijs is te doen, en dit is een 'instapcamera' voor de beginnende fotograaf. Misschien dat dat een idee is voor je?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw die foto van de lucht! Heel mooi en wat een leuke fiets heb je!

  BeantwoordenVerwijderen