Tag: Nailpolish Addict

dinsdag 3 april 2012 |

Klik hier om mee te doen met mijn give-away! Het kan nog tot zaterdag.
Op een aantal blogs heb ik deze tag al gezien en ik vind 'm echt super, gewoon een hele tag over naggelak! Ik ben dol op nagellak, dus ik moest zeker weten meedoen met deze tag. Het zijn hele leuke vragen die ik heb beantwoord, vind ik zelf. Ben je benieuwd naar wat ik van nagellak vind/wat mijn favo merk is/wat voor kleuren ik het mooist vind/enz? Klik dan snel op 'read more'.


Wat is je favoriete nagellak merk/bedrijf?
Die vraag kan ik heel snel beantwoorden. O.P.I.! Ik vind die kleuren zooooo mooi, de lakjes van O.P.I. zijn ook zooooo leuk! Helaas heb ik maar één lakje van dat merk, want ze zijn best wel duur. Wij hebben haast alleen maar nagellakjes van Catrice, die zijn ook leuk en helemaal niet duur, dus na O.P.I. vind ik Catrice het leukste nagellakmerk!

Glitter of geen glitter?
Oh, ik vind het beide leuk. Jolijn zei op haar blog al dat glitter moeilijk van je nagels af te halen is, en dat vind ik ook wel irritant. Maar ik vind glitters wel mooi, vooral bijvoorbeeld met de kerst is het leuk om op je nagels te hebben.

O.P.I., China Glaze of Essie?
Ik had net ook al gezegd dat ik O.P.I. het leukste merk vond, dus ja, nu ga ik ook weer voor O.P.I. Zelf heb ik geen nagellak van China Glaze of Essie, maar ik heb er wel eens plaatjes van gezien en ik vind dat ze ook wel mooie kleuren hebben. Toch ga ik voor O.P.I.!

Foto: Weheartit

Wanneer/hoevaak verander jij van nagellak?
Ik verander van nagellak als het niet meer mooi is, en dat is bij mij erg snel. Na twee dagen ziet het er al heel lelijk uit. Dan haal ik het er altijd af, maar ik verwissel het niet altijd voor andere nagellak. Ik kan ook wel eens een week of langer zonder nagellak rondlopen, zoals nu.

Wat is je favoriete kleur op je nagels?
Eigenlijk weet ik dat niet precies, maar ik hou niet van donkere kleuren, om twee redenen. Ik vind donker gewoon niet leuk (kom op, vrolijke felle kleuren zijn toch veel leuker?), en het is er zo moeilijk af te krijgen. Daar kan ik me altijd zo aan ergeren, als ik het er niet af krijg. Dan blijft er nog vanalles op mijn nagels zitten. Maar goed dat was de vraag niet, mijn favoriete kleuren zijn dan toch wel de rustige pastelkleuren, of geel, rood, oranje... Lekker fel!

Donkere of felle kleuren?
Haha, dat heb ik net eigenlijk ook al gezegd. Felle kleuren dus.

Welke nagellak draag je op dit moment op je nagels?
Momenteel heb ik geen nagellak op mijn nagels, en eigenlijk vind ik het wel fijn, eventjes niet. Het is ook wel goed voor je nagels om eens geen nagellak op te hebben. Maar binnenkort doe ik toch weer nagellak op, want het is gewoon superleuk, een kleurtje op je nagels.

Matte nagels, yes or no?
Ik heb nog nooit matte nagels gehad! Maar ik vind het wel heel mooi, als ik plaatjes er van zie. Ik zou het wel een keer willen!

Foto: Weheartit

French manicure?
Oef, ik voel me nu heel erg dom, omdat ik niet weet wat een French manicure is. Aiiii... Oké, ik heb net even plaatjes ervan opgezocht en volgens mij zijn het van die randjes aan je nagels, dat die duidelijker worden? Hmm, nou. Ik weet niet zo wat ik er van vind.

Favoriete winterkleur?
Oké, ik hou van felle kleuren, maar in de winter kan je toch beter donkere kleuren dragen, vind ik. Dan vind ik paars nog de leukste kleur voor de winter!

Dit vond ik een erg leuke tag om in te vullen! Als ik het zo doorlees, vind ik dat ik nog best wel wat van nagellak weet, behalve dat van die French manicure. Haha. Ik laat iedereen deze tag overnemen, want ik ben erg benieuwd wat jullie antwoorden op deze vragen. Bye!

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke tag! Haha, jouw OPI lakje is echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk artikel !!
    en ik hou een winactie op mijn blog doe je ook mee :)?
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tag! Ik hou van nagellak <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het niet zo'n hele leuke tag... Het gaat over nagellak, maar ook weer niet...

    Wel leuk hoe je het hebt beantwoord!
    x'Pien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke tag, misschien ga ik het ook doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Grappig dat je nog nooit van french manicure had gehoord. Ik vind french manicure erg mooi, als het goed gelukt is tenminste. Dan ziet het er netjes en verzorgd uit vind ik!
    Leuk tag! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het een leuke tag, zelf ben ik best verzot op nagellak, dus zeker leuk te lezen wat anderen er van vinden!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk! I love french manicures. <3 Vind het echt prachtig. Die blauwe lak van Essie is prachtig trouwens. X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te lezen!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke tag!! ik ben echt gek op nagellak (:

    BeantwoordenVerwijderen