Ken jij Pinterest.com?

woensdag 29 februari 2012 |

Ik denk dat ik er een nieuwe verslaving bij heb, en het heet Pinterest. Het is heel leuk, ken jij het al? Dit is Pinterest: Als je een account hebt, kan je mooie, leuke, inspirerende of grappige foto's delen met de wereld. Mensen kunnen jouw prikborden met foto's (die prikborden geef je dan een thema, bijvoorbeeld 'fashion') volgen en jij kan ook andere borden volgen. Ook kan je re-pinnen, dat is hetzelfde als retweeten maar dan met de foto's, en foto's liken.

Is het al een beetje duidelijk wat Pinterest is? Ik hoop het. Maar, op Pinterest kom je niet zomaar. Als je een verzoek aanvraagt om op Pinterest te komen, kom je op een wachtlijst en dan kan het even duren voordat je je mooiste foto's kan pinnen. Je hebt geluk als je uitgenodigd wordt door iemand die al Pinterest heeft, dan kan je meteen aan de slag. Ik ben uitgenodigd door mijn tante. Als jullie op Pinterest willen, wil ik jullie best uitnodigen. Het enige wat jullie hoeven te doen is jullie mail geven en dan kunnen jullie meteen op Pinterest, nadat ik jullie heb uitgenodigd. Let op, als je wordt uigenodigd heb je wel Facebook of Twitter nodig. Het is hartstikke leuk, je kan vast een kijkje nemen op Pinterest.com, dan kan je meteen wat gepinde foto's zien. Doe jij al mee met Pinterest?
PS: Mijn Pinterest
Mijn 'pinboards' tot nu toe.

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Nooit van gehoord, maar het klinkt best leuk! Een beetje tumblr achtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig zeg, nog nooit van gehoord.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit van gehoord, leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er nog nooit van gehoord! Klinkt wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He, wat goed dat ik het hier zie staan, ik had het ooit eens aangemaakt maar toen moest ik wachten op een mailtje en dat ben ik helemaal vergeten! Ik ga gelijk weer even kijken, bedankt! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha. Graag gedaan!
   Wat leuk dat iedereen hier verder zo enthousiast is. Als ik iemand moet uitnodigen, zeg het dan maar hoor. Kunnen we elkaar ook volgen! (:

   Verwijderen
 6. Ik ken het nog niet, maar klinkt leuk joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja super! Ik ga al eens kijken op je Pinterest, ik heb er zelf ook eentje (/eliskimo) Vind het ook een erg handig ding!

  trouwens wat een mooi lettertype in je header, mag ik weten hoe hij heet?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee Luna,

  Dit lijkt me super leuk, zou je mij misschien kunnen uitnodigen? justbehappyandsmile@live.nl, bedankt! :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen