Websites i like

dinsdag 11 oktober 2011 |

Er zijn zoveel leuke websites! Natuurlijk heb je Twitter, Blogger, Facebook. Allemaal leuk, maar déze websites zijn ook super!

Weheartit. De allermooiste plaatjes zie je op 'we heart it'. Ook een hele goede inspiratiesite. Kun je goed gebruiken voor je eigen blog! Ook kun je je op deze site aanmelden, zodat je zelf foto's kan plaatsen en bij foto's op het hartje kan klikken. Eigenlijk 'like' je de foto dan!

Looklet. Simpel: Je kleed een meisje aan en zet die op je Looklet pagina. Looklet gaat over de hele wereld, dus iedereen kan je outfit zien en jij kan ook de outfits van anderen zien. En dan kun je ook weer op het hartje klikken, wat ook weer betekent dat je het een coole outfit vind!

PhotoFunia. Wow, lang niet meer gedaan dit! Maar het is superleuk: upload je foto, zet 'm op een tijdschrift cover, of misschien wel op een groot bord in New York? Of zet jezelf op een kopje koffie... Dat waren nog maar een paar dingen die je met deze leuke site kunt doen. Snél ernaartoe dus! (Je hoeft er geen account voor te hebben).Dit ben ik met Taylor Lautner, hihihi. Met PhotoFunia gedaan! Dit kun jij ook doen... ga maar gauw naar de site.

Quizlet. Een leuke, Nederlandse test-site. Je vindt er superveel leuke testjes, maar je kunt er ook verhalen van anderen lezen.

Spangas. De site van de serie SpangaS. Ook als je niet fan bent van SpangaS is deze site leuk, want ook hierop kun je testjes en games doen... Maar voor de echte SpangaS-fans is deze site super, want je kunt ook fotostrips maken met de SpangaS-acteurs erin!

Girlscene. Ken jij deze gezellige meidensite al? Elke dag staan er weer nieuwe, leuke artikelen op deze site. Over fashion, beauty, en lifestyle. Als je een account aanmaakt is het al helemaal leuk, want dan kun je meekletsen in het grote forum!

Kende jij deze sites al?
Liefs, Luna

6 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke post! :P

  Zullen we elkaar volgen? ik volg je al :)

  xXx Teardrops with Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. omg, taylor. He's so handsome <3.

  Haha leuke post ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke sites, ik kende ze allemaal al.

  groetjes van
  dailylovebeauty

  ps: doe je mee aan onze winactie?

  BeantwoordenVerwijderen