Leuke apps voor je phone

woensdag 5 oktober 2011 |

Heb jij geen mobiel waar je apps op kunt zetten? Schaf die dan maar gauw aan, want deze apps MOET jij toevoegen!

Shazam Met de geweldige app van Shazam hoef je alleen maar op de grote 'S' te drukken en hij hoort de muziek die jij luistert... Hij denkt eventjes na en dan zegt ie: Happiness - Alexis Jordan (nouja, als je die luistert dan). Supergrappig! En erg handig als je een liedje hoort, en je weet niet hoe die heet en wie het zingt, dan kun je naar Shazam gaan en die kent het vast wel.

Angry Birds Ach, natuurlijk ken je die wel. Maar dit geweldig leuke, verslavende spelletje heeft ook meerdere versies. 'Seasons', 'Angry Birds Rio'... Jammergenoeg is 'Seasons' (seizoenen) niet gratis. Maar dan kun je nog Rio proberen, en dan heb je natuurlijk het gewone spelletje nog. Blijft ook leuk!Katy Perry Revenge 2 Dit spelletje voor je phone kun je niet doen als je geluid het niet doet (zoals de mijne, grrr). Je moet de bolletjes op de juiste tijd aantikken. Wow, lastig te vertellen met deze app... Zet 'm gewoon op je mobiel, begin met spelletjes te spelen op Katy Perry's muziek (begin met makkelijk), totdat je ook voor 'extreme' kunt gaan. Die gaat sneeeeel!

KissingTest! Jij hebt natuurlijk altijd al willen weten hoe goed jij bent met zoenen. Met deze app weet je het. Je hoeft alleen maar een kusje op de lippen op het beeldscherm te geven, en je krijgt direct de uitslag. Ben je een slappe zoener, of ben jij kampioen-zoener?

Truth or Dare? Het spelletje 'Doen, Durven of de Waarheid' heb jij al vaak gedaan. Ook op je mobiel? Zelf truth & dare's verzinnen hoeft niet meer, dat doet je mobiel wel voor je. Met gekke opdrachten en leuke waarheidsvragen...


Je download al deze apps toch wel, hé?

Love, Luna

4 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Die Shazam lijkt me grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke apps. Heb van je lijstje shazam (echt super handig) en angry birds (verslavend spel).
  Weet je wat nog mankeert op je lijstje dat is wordfeud (dat is nog verslavender dan angry birds).

  groetjes van
  dailylovebeauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die shazam lijkt mij echt heel erg handig! Die ga ik echt downloaden. Leuke blog heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die met katy perry lijkt me wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen