Even een flashback!

vrijdag 21 oktober 2011 |

Op de blog van Jolijn zag ik een heel leuk artikel. Ze ging vertellen hoe haar blog in het begin was, en hoe hij nu is, wat er allemaal veranderd is. Dat vond ik echt hartstikke leuk om te lezen! Ik vroeg aan haar of ik hetzelfde mocht doen. Dat vond ze goed!

Ik moet zeggen: Op het begin was mijn blog heel stom. Hij had een stomme naam: Stars, music and more. Dat is natuurlijk geen leuke blognaam dus die had ik al snel veranderd in Luna's Lovely World. Klinkt een stuk leuker, toch? Met die naam ging ik dus verder, en die heb ik nog steeds. Ik ben ook niet van plan 'm te veranderen. Volgens mij wordt mijn blognaam wel leuk gevonden, haha.

Dit zijn een paar van mijn headers die ik heb gehad:
Dit zijn een paar van mijn eerstje posts:
Lady Gaga quiz
Bloemen aan je oren!
Celebs toen ze klein waren
Een kijkje in mijn kledingkast
Moederdagtips!

En nu heb ik alweer 160 posts en 89 volgers. Superleuk! Dat had ik nooit gedacht toen ik mijn blog begon. Ik heb wel meer blogs gehad. Eén keer heb ik een blog bijgehouden waar ik steeds een stukje van een verhaal op zette. Maar daar was ik al snel mee gestopt. Verder had ik nog acht andere blogs, ja, ik weet het, veel. Maar daar deed ik nooit iets mee. Later heb ik ze allemaal verwijderd en met deze begonnen. Ik houd niet lang iets vol, maar ik heb veel plezier met het posten op deze blog en ik ben van plan om nog heel lang door te gaan.

Ik volg zelf heel veel blogs. En dat is leuk, elke dag zie ik dat er weer nieuwe posts zijn en ik lees ze dan ook (vaak) allemaal. Jij kan mij ook altijd volgen! Ik word altijd superblij als iemand mij volgt! Dus klik maar gewoon op 'Neem deel aan deze site'. Je kan ook met Twitter volgen, als je geen Google-account hebt.

Liefs, Luna

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. zoiets is inderdaad erg leuk om te lezen!
  als ik mijn eerste blog bekijk lach ik mezelf echt uit, en ik maar raar opkijken dat niemand me ging volgen :') , ben alleen nog in strijd met een header, krijg geen leuke voor elkaar..
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Leuke blog, ik volg je!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! En fijn dat je zoveel volgers hebt. Zie je wel dat je blog leuk is? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het altijd super leuk om dit soort veranderingen te zien ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een hele leuke post!
  Je maakt leuke headers:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen hoe jouw blog zo werd, als hoe die nu is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk!! En ik volg je al een tijdje :)
  Wil je mij ook volgen?

  xx

  www.lovegirl-my-love-my-life.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen