Zanglessen

vrijdag 9 september 2011 |

Ik ga nu volgens mij drie weken weer naar school. Ik heb het best naar mijn zin, het is wel gezellig met iedereen weer in de klas, maar ik mis natuurlijk wel weer het zelf weten wanneer ik opsta, en gewoon de vrijheid in de vakantie.
Nu is het alweer weekend! Op vrijdag ga ik naar zangles, niet elke week, want ik sla telkens een week over. Twee weken geleden had ik zangles, dus vandaag weer. Benieuwd wat ik doe in zo'n zangles? Lees dan verder!Oefeningen: Elke keer zijn dat weer andere oefeningen. We doen vaak oefeningen met toonhoogtes en zo, mijn zanglerares speelt dan op haar keyboard. Ik vind dat altijd wel leuk, maar het allerleukste vind ik om gewoon lekker een liedje te zingen. De oefeningen vind ik altijd wat moeilijker maar dat is natuurlijk wel een uitdaging voor mij.

Dan kies ik een liedje uit. Meestal heb ik er van te voren één bedankt, maar er zijn ook tijden dat ik echt geen liedje weet omdat er dan gewoon niks in me opkomt of omdat ik de laatste tijd geen leuk liedje om te zingen gehoord heb. Maar meestal weet ik er wel één. En dan gaan we daarmee aan de slag. We kijken naar de tekst van het liedje, want ik zing meestal in het Engels en dan weet ik beter waar het liedje over gaat, dat is wel handig. En dan zing ik het gewoon een keer en dan gaat mijn zanglerares kijken wat ik nog kan verbeteren, wat ik nog kan oefenen.
Ik heb maar drie kwartier zangles, het is ook wel weer genoeg, want je bent ook een keer uitgezongen.

Thuis zing ik best wel veel. Op zangles merkte mijn zanglerares dat ik een beetje schor werd, en ik sneller moe werd van het zingen. Er zit dus niks anders op dan gewoon wat minder zingen. Wat ik wel erg jammer vind. Het gaat gewoon uit mezelf. Ik kwam thuis van zangles en ik begon gewoon wéér te zingen! :')

Weekend! Jippieeee! Wat gaan jullie doen? Wij hebben een lekker rustig weekendje (geloof ik). We gaan naar één verjaardag en verder hebben we niks gepland. Fijn!

Liefs, Luna

4 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Welk liedje zing je op dit moment het liefst? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk! Zou je niet een keer een filmpje posten met een cover op een liedje? Lijkt me leuk om te horen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de liedjes van Adele ook erg leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen