De Tina-dag...

dinsdag 6 september 2011 |

(ehm, voordat je dit gaat lezen, er staat een nieuwe poll op mijn blog. stemmen zou leuk zijn! en ik heb nu ook een vertaler op mijn blog staan, onderaan. dus zou je mijn blog willen vertalen... Translate it!)

25 september 2011, de Tina-dag! Ik ben er wel eens heen geweest. Ik geloof dat dat 2 jaar geleden was. Nou, en ik zou je zeggen: Ik vond het echt heel erg leuk! De attracties in Duinrell, de gratis kleine cadeautjes die je krijgt en alle artiesten die er zijn.Wát is de Tina-dag?
Je kent natuurlijk het tijdschrift Tina wel. Ik ben erop geabonneerd. Ik denk dat het tijdschrift zelf voor wat jongere meiden is, ik denk tussen de acht en twaalf jaar. Als je ouder bent denk ik niet dat de Tina heel leuk is, omdat er ook veel strips in staan en zo. Maar de Tina-dág... Is voor iedereen leuk! Als je 15 bent wil je toch ook wel graag in de attracties van Duinrell, en dan wil je toch ook wel gratis cadeautjes en optredens zien van bekende Nederlanders?

Wie zijn er allemaal op 25 september?
Nick & Simon
Monique Smit
Ferry Doedens
Shary-an Nivilac
Dean Saunders
Ralf (en zijn broer Rick) Mackenbach
Robin en Bart (Popstars)
Kevin Hellenbrand (Chipz)
Niels Destadsbader
Ian Thomas
Jeronimo (Jeronimo wie?!)

Er zitten een paar personen bij die ik niet eens ken, zoals die Jeronimo, maar het lijkt me wel super om bijvoorbeeld Shary-an te zien. Dat vind ik zo'n stoere meid! Haar liedje Mr. Know It All is echt superleuk. Jammer dat ik dit keer niet naar de Tina-dag ga. Het is er wel altijd heel druk.

Oja, je kan ook met de cast van SpangaS op de foto, en met de cast van Razend, de nieuwe film van Carry Slee die binnenkort in de bioscoop komt.Meer info? www.tinadag.nl!

Love, Luna

6 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. super leukk, kga ook eens kijken op desite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik wist niet eens dat dit bestond!!
  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeronimo schijnt de nieuwe nederlandse justin bieber te zijn =P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, ik wil er al jaren heen, maar mag nooit :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn nichtjes van 11 gaan er heen, maar ik voel me daar toch een beetje te oud voor! (ik ben zelf 15). Toch zat ik laatst te twijfelen omdat Bart en Ferry er zijn, maarja... Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen