Katy Perry: Crazy!

dinsdag 16 augustus 2011 |

Katy Perry is een gekke meid! Met gekke outfits, lekker vrolijk, in alle kleuren van de regenboog, Katy trekt het aan. Ik vind altijd dat ze er heel leuk uitziet en vooral in deze outfits...


Oei, Katy, hoe kun je nog zo gek doen in zo'n koude jurk? Hihi, Katy Perry draagt ook gerust een sneeuwpop. Supercrazy!


De kermisjurk: Deze jurk vond ik echt de leukste! Ze gaat niet zelf naar de kermis, maar trekt de kermis gewoon aan. Supergek maar ook superleuk en origineel!


Kerst is misschien wel haar meest favoriete tijd, want ze heeft elke kerst weer een ander leuk kerstjurkje aan. Dit is er één van.


Jaja, dit is ook Katy Perry! Haar haren zijn dan wel rood (of is het blond?) en ze heeft een pakje aan met Smurfin erop, maar het is ze echt. Dit was ze op de premiëre van de Smurfen, waarin zij de stem van Smurfin insprak. Nou, dat is te zien met zo'n superleuk pakje met Smurfin herself erop!


Katy Perry is in de clip "Last Friday Night" wat minder mooi dan dat ze in het echt is. Daar speelt ze namelijk Katy Beth Terry. Een meisje die niet de mooiste is. Later wordt ze dan wel omgetoverd in een knap meisje, door Rebecca Black (van "Friday", die natuurlijk iedereen wel kent). Ik vind de clip heel erg grappig. Hij duurt wel 8 minuten en 11 seconden! Hier is ie dan:


Dit was het dan weer. Ik moet zo naar bed, dus ik rond deze post nu af. Misschien ga ik binnenkort wel weer verder met de gekke outfits van Katy Perry, want ik heb er nog zoooooveel gezien op Google, niet normaal! Zo heb je nog de dobbelstenen-outfit, de Hello Kitty-outfit, noem maar op!

Xxx, Luna


2 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Whahahaa xD Ik vind die smurfenoutfit wel erg leuk xD

    Liefs ♥
    lifeisjustmagical.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen