Kamp

woensdag 1 juni 2011 |

Hee allemaal,
ik heb Maandag en Dinsdag niet gepost, omdat ik op kamp ben geweest.
Het was heel erg leuk! Samen eten, samen voetballen, samen dansen, samen kletsen, samen spelletjes doen. Op onze school gaat groep zes met groep zeven op kamp. Ik zit in groep zeven, dus ben ik vorig jaar ook geweest. Nu even een paar foto's! Let niet op de datums rechts onderin!


Dit is een meisje uit mijn klas. De eerste dag was dit, toen hadden we alle matjes en luchtbedden klaargelegd. Helaas waren er veel muggen en heeft een vriendin van mij zeven muggenbulten gekregen. Het was de ene keer heel erg heet in de kamer, en de andere keer megakoud! Ik ben daarom best blij dat ik weer in mijn normale bed thuis slaap vanavond.


Ja natuurlijk, er gingen ook veel tijdschriften mee! Voor als we in bed wilden lezen was het handig, maar we wilden het ook graag gezellig maken in onze slaapruimte. Dus hebben we ook posters opgehangen, die uit de tijdschriften kwamen. Resultaat:


Dit is trouwens mijn vriendin Willemijn. Ze had "Patatje Joppie Chips" mee, dat was echt megalekker! Ik sliep naast haar, dat was erg gezellig.


Ik ben het meisje rechts, die zo raar staat te kijken, haha. We hebben ook barbecuet (of hoe je dat ook schrijft)! We gingen met groepjes om zo'n kleine barbecue heen zitten. Hmmm, frikandellen, worstjes en hamburgers!


Iedereen was druk aan het oefenen. Waarvoor? De bonte avond natuurlijk! Onze favoriete avond van het kamp... Het was heel leuk, ja, maar ons goede humeur veranderde in angst, want toen gingen we het nachtspel doen. Alleen één jongensgroepje wilde zonder begeleider, maar na alle enge mannen in het bos verhalen wilden ze toch wél een begeleider. Die mochten ze niet meer, dus gingen die stoere jongens huilen! Het was best eng, het nachtspel, maar zo eng nou ook weer niet. :)


Fotoshoot time! Mijn vriendinnen en ik wilden nog even foto's gaan maken, gezellig, dus pakte ik mijn fotocamera weer en gingen we foto's van elkaar maken. Dit ben ik, en ik weet het, het is niet een hele mooie foto maar goed.


Maar vanochtend was het zover, we moesten toch echt gaan! Ik vond het aan de ene kant jammer, want ik wilde nog wel even gezellig blijven, maar aan de andere kant was ik supermoe en ik was het slapen op dat luchtbed zat. En nu ben ik dus weer thuis.

Xx, Luna

6 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Zo te zien aan de foto's was het inderdaad heel leuk!
  Op de basisschool vond ik kamp wel leuk, maar brugklaskamp vond ik echt verschrikkelijk!
  Maar met schoolreizen naar bijv. Rome, was het wel weer heel leuk (:

  x,
  Lindsey♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's!

  http://lifeofroshelle.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je het leuk gehad hebt :)
  Ik ging in groep 8 op kamp, dat was erg leuk!! Vooral de bonte avond inderdaad, alleen kregen wij gezeur van geluidsoverlast hahaha xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super leuke fotos!!
  het was zo te zien heel leuk!

  Liefs♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me leuk! Mijn broertje zit ook in groep 8, maar hij heeft maandag pas kamp. Wel even lekker rustig, haha.

  Wat is je blog trouwens leuk! Echt helemaal veranderd, maar wel mooi hoor! ♥
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er naar uit dat je het erg naar je zin hebt gehad! :) Moet ook nog vaak terugdenken aan de leuke tijden op schoolkamp. Fijne hemelvaart!

  BeantwoordenVerwijderen