Leuke app: Fruit Ninja

zondag 29 mei 2011 |

Hoi!
Ik heb weer een leuke app die ik met jullie wil delen! De app heet Fruit Ninja, en daar ga ik nu meer over vertellen.Wat moet je doen? Fruit doorsnijden! Maar hoe dan? Met je vinger! Je moet alles doorsnijden, want mis je drie fruitstukken? Dan ben je af. Enne, je mag geen bommen doorsnijden, want dan ben je ook af. Als je de betaalde versie hebt, kun je ook kiezen voor een spelletje zonder bommen en mét tijd. Je kan het spel ook samen spelen. Wie het meeste fruit heeft doorgesneden wint dan!

Leuk? Ja, het is superleuk! Doorsnijden, doorsnijden, doorsnijden... Wel jammer dat je met de Lite versie maar tot 150 punten kan gaan. Met de betaalde versie kun je doorgaan tot het echt te moeilijk wordt en je afgaat!

En verder? Deze app moet je gewoon nemen! De Lite versie is gratis en de betaalde versie kost 79 cent.

Heb je 'm al eens gedaan? Laat me weten hoe je 'm vind! Daar ben ik erg benieuwd naar! En ik ben ook wel benieuwd naar je hoogste score. Mijne 150, ik heb de Lite versie en bij 150 houdt ie, zoals ik al heb gezegd, op.

Veel Fruit Ninja- plezier!
Xx Luna

Belangrijk: Ik heb het al in één van mijn eerdere berichten gezegd, maar ik zeg het voor de zekerheid nog een keer: Morgen ga ik op schoolkamp. Ik blijf daar die dragen. Dat betekent dat ik drie dagen niet kan posten, maar... Als ik thuis ben post ik meteen hoe het was geweest!

7 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Is die voor je ipod touch ofzo? ;p

  Ik bewerk trouwens met Phootfiltre Studio x. Dat kun je downloaden via www.oudje.nl » maar dan geeft hij aan dat het een proefversie is van 30 dagen, maar ik heb de sereal key wel als je wil! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je moet hem downloaden.
  http://www.oudje.nl/?PF_Studio:Software


  Als je die hebt gedownload zegt hij dat het een proefversie is van 30 dagen en dat je hem NA de 30 dagen moet kopen. Als je hem koopt als het ware krijg je een sereal key. Dat is een code waarmee je hem voor altijd hebt. Maar die heb ik sowieso gratis voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! ♥
  die heb ik ook!

  Doe je mee aan onze give-away? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankje! Ik volg jou ook! Die heb ik ook al een tijdje! Hij is echt leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een leuk spelletje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is echt een super verslavend spel! Kom eens kijken op mijn blog! Wil je me volgen?
  http://fabinfrance.blogspot.com/'
  xoxo Charlie

  BeantwoordenVerwijderen