Nieuwe aankopen

vrijdag 27 mei 2011 |

Hey allemaal, sorry dat ik de hele dag niet heb gepost. Drukdrukdruk! School, met mijn vriendin en moeder naar de stad... Maar goed, daar heb ik wel wat gekocht! Het meeste voor kamp. Maandag ga ik op kamp. Ik heb slippers gekocht, een hemdje, ballerina's, regenlaarzen en een zonnebril. Volgens mij nog wel meer, maar het ligt nu al overal door het huis. :) Nog een keer sorry, dat de foto's een beetje donker en niet zo scherp zijn.

Slippertjes! Ik had ze nog niet voor deze zomer. Voor mij hoefden ze niet helemaal mooi en geweldig te zijn, dus koos ik voor deze simpele. Ze stonden ook op het lijstje van "Mee op kamp!" en ze waren niet duur hihi.

Een hemdje. Die heb ik bij de Hema gekocht, gewoon even een leuk hemdje voor kamp. Als je op kamp gaat moet je toch iets nieuws hebben? Vond ik wel.

Yieeeeha! Ballerina's. Ik heb altijd het probleem dat mijn schoenen niet bij mijn kleren passen, dus wilde ik even wat standaard ballerina's. Het liefst gewoon grijze of witte. Schattig hé?

Regenlaarzen heb ik ook nog gekocht. Stel dat het gaat regenen, en we gaan ook nog kampspellen doen in het bos en zo. Deze vond ik wel schattig! Met bloemetjes erop.

Ik ben enorm fan van mijn nieuwe zonnebril! Hij is wit met zwarte stipjes en hij staat me best goed, al zeg ik het zelf. Hieronder zie je mij met de zonnebril!Nog even iets. Ik probeer zo vaak mogelijk te reageren op jullie berichten op jullie blogs, ik vind het ook altijd heel leuk om die te zien. Maar ik volg nogal veel blogs en ik zie ook vaak dat er heel veel nieuwe post is. Dus ik kan niet alles lezen en op alles reageren! Sorry! Veel sorry's vandaag... wel 3 haha.

Kus Luna

7 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Die Ballerina's zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die ballerina's en de zonnebril vooral leuk.
  Meestal kan je trouwens al met simpele cmputer programma's de belichting aanpassen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel plezier op kamp!!

  liefs,
  Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als je bloglovin aan maakt, dan kun je de blogs die je volgt daar op volgen en dan heb je lekker alles overzichtelijk bijelkaar! Dan zie je direct welke nieuwe posts er zijn! Het is echt veel handiger dan het overzicht op blogspot zelf ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die laarzen zijn grappig :D

  BeantwoordenVerwijderen