Buitenfeest

woensdag 25 mei 2011 |

Sorry voor het minder posten, ik heb het druk. Voor toetsen leren, huiswerk, en ik ben me aan het voorbereiden op kamp. Nu moet ik eigenlijk weer verder met mijn huiswerk, maar ik begrijp er niks van, ik doe het zo wel (uitstellen, uitstellen... Mijn grote talent! Ach ja! Ik moet toch ook posten!)

Misschien ben je wel jarig deze lente of zomer. Zit je nog op de basisschool, dan geef je vast wel een feestje. Dat doe je niet snel meer op de middelbare school, maar... Het kan wel toch? Dan noem je het geen 'kinderfeestje' meer, maar gewoon een party met je friends. Eén probleem... What to do? Met warm weer hou je toch geen slaapfeestje? Dan ga je toch geen film kijken? Dan ga je toch niet samen zwemmen in een binnenzwembad? Hier wat leuke tips voor lente/zomerfeestjes samen met je vriendinnen.

Picture party!
Lekker in de tuin foto's maken met je vriendinnen. Dat is megacool! Je kan er ook vanalles mee doen. De foto's bewerken bijvoorbeeld, of een tijdschrift maken en dan de mooiste foto op de voorkant doen. Je kan ook een fotostrip maken. Dan heb je in ieder geval heel veel actrices!



Spelletjes doen
Je kan leuke spelletjes gaan doen met je friends! Maar dan wel buiten! Tikkertje is dan wel voor kleintjes, maar jullie gaan boyhappen met elkaar. Dan denk je vast aan snoephappen. Daar lijkt het ook op. Maar ik heb er boyhappen van gemaakt. Jij hebt vast wel fotootjes van leuke jongens. Stop ze in een bak met water en ga boyhappen! Wie de meeste boys heeft gehapt, is de winnaar! Zo kun je nog veel meer leuke spellen doen. Of lekker met waterpistolen op elkaar schieten!



Buiten zwemmen
Ik zei al dat je beter niet met warm weer naar een binnenzwembad kan gaan, maar buiten zwemmen is wel een goed idee. Van de glijbaan af roetsjen met z'n allen, elkaar in het water duwen, handstanden maken in het water en dan samen een ijsje gaan halen. Dat is megaleuk!



Kamperen in de tuin met kampvuur
Dat klinkt heel knus! Misschien heb je wel een tentje die je in de tuin kunt opzetten, die groot genoeg is voor iedereen. Je vader kan vast wel een kampvuur maken. Dan kunnen jullie lekker liedjes zingen bij het kampvuur, chill!




Kus, Luna

2 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leeuke ideeen haha, ik geef mijn feestje vrijdag met een ander meisje uit mn klas, maar we gaan gewoon een film kijken. lekker saai, dat wel. maar ja, het word wel gezellig hoor! Nog n idee, wat wij meestal spontaan deden; gekke filmpjes maken. bijvoorbeeld xfactor of the voice of holland, of de tv kantine nadoen (dus de tv tv kantine :P) haha word echt heel grappig!

    PS: ik ben joojolijn, maar mijn account doet het niet meer op mijn ouders computer.
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!
    Ik hou in juni ook weer een party inclussief DJ :)<3

    BeantwoordenVerwijderen