Havermoutpannenkoekjes

zaterdag 31 januari 2015 | 18 comment(s)


pancake4'morning! Ik begon deze zaterdag met een ander ontbijt dan normaal: havermoutpannenkoekjes! (Lekker lang woord). Gezond en ook superlekker. Na het maken van de foto's at ik er 3 op. Ze zijn best vullend, maar zo lekker dat ik het niet kon laten.

Koffie en wat pins

woensdag 28 januari 2015 | 20 comment(s)


pinte1
Goedemiddag! Vanochtend verscheen het tweede deel van 'on my mind' maar ik besloot 'm dezelfde ochtend weer te verwijderen. Soms heb je dat gewoon, dat je niet voor 100% achter een artikel staat. Misschien is het columns schrijven toch niet echt wat voor mij, ik vind het vaak een beetje onsamenhangend en blablabla. Ik ben nu een tijdje weer thuis van school en SHIT, wat een weer. Ik had me nog zo voorgenomen om te gaan hardlopen na school, maar ik ben op. Heerlijk, naar huis fietsen met die regen en tegenwind, maar niet heus. Bahhh. School was ook een beetje nutteloos omdat 4 van de 7 uren een stipuur/opvanguur/hoe je het ook mag noemen was. Morgen weer same story.. Geniet maar even van deze leuke plaatjes die ik onlangs op Pinterest heb gepind, ik ga in elk geval even chillen met wat koffie.

Let it snow..

maandag 26 januari 2015 | 27 comment(s)


snow5 Zaterdagochtend werd ik wakker, en zag ik een dik pak sneeuw! Nu is het alweer weg, maar oké, het was de eerste keer hier deze winter. Mijn zusje en ik vonden het een goed plan wat foto's te maken buiten. Het is namelijk zo mooi! (Ik laat meteen even mijn outfit zien van zaterdag, twee outfitposts achter elkaar #yolo.)

Midi

zaterdag 24 januari 2015 | 18 comment(s)


midi4


Nieuw: PhoneGeek olifantenhoesje en kabeltje

donderdag 22 januari 2015 | 19 comment(s)


phonegeek4
Deze week ontving ik een pakketje van PhoneGeek waar ik heel blij van werd - daarin zaten namelijk dit schattige hoesje met olifantjes én een nieuw kabeltje voor mijn iPhone 5. Echt, ik kan zo blij worden van accessoires voor mijn telefoon (die ik dagelijks íets te vaak in mijn hand heb).

Spam je blog!

dinsdag 20 januari 2015 | 52 comment(s)


yo2


Meisje-meisje

maandag 19 januari 2015 | 19 comment(s)


pink2































10 hardloopdoelen voor 2015

zaterdag 17 januari 2015 | 15 comment(s)


hardlopen
Vorig jaar ben ik begonnen met hardlopen en eigenlijk kan ik niet geloven dat ik het al die tijd heb volgehouden. Ik downloadde de app Runkeeper in mei en sinds die maand ben ik 70 keer gaan hardlopen. Sinds dat de herfst is begonnen merk ik wel dat ik een beetje ben gaan inzakken. Ik loop nog steeds hard hoor, maar vaak twee of één keer in de week in plaats van drie keer. Om in 2015 weer vol motivatie verder te gaan én te verbeteren heb ik 10 hardloopdoelen voor mezelf opgesteld. Beetje veel misschien, maar dan heb ik iets om komend jaar aan te werken :) -  en misschien motiveer ik jou ook wel!

Stay focused and extra sparkly

donderdag 15 januari 2015 | 15 comment(s)


15jan4

Lovely blog-list #7

dinsdag 13 januari 2015 | 21 comment(s)

Een heeele eeuwigheid geleden, in september om precies te zijn, was de laatste keer dat ik mijn favo blogs deelde. De laatste tijd gebruik ik Bloglovin' veel vaker om de nieuwste updates van blogs die ik leuk vind te ontvangen. En volgens mij zijn er nog zóveel meer blogs om te ontdekken! Oké, hier zijn weer wat favorieten zodat jullie ook weer nieuwe kunnen ontdekken.

MAC Ruby Woo

zondag 11 januari 2015 | 23 comment(s)


rubywoo1

On my mind #1: schrijven, toetsweek & januari

donderdag 8 januari 2015 | 20 comment(s)


omm2

'On my mind' wordt een nieuw onderwerp op mijn blog waarin ik vooral ga schrijven. Dus mocht je meer zijn van het plaatjes kijken dan kun je de posts beter skippen, maar aan de andere kant.. ik ga veel gedachten en persoonlijke belevenissen typen die hopelijk leuk worden om te lezen! Soms zijn het meer persoonlijke updates, soms columns over een bepaald onderwerp. Ik heb ook nog geen idee hoe vaak het langskomt, dat zie ik nog wel. In elk geval ben ik hiermee begonnen omdat ik toe was aan iets nieuws, en naast dingen als outfits en foto's mijn gedachten wat meer kwijt kan.

Split + col

maandag 5 januari 2015 | 20 comment(s)


coldress7

Luna op Instagram #13

zaterdag 3 januari 2015 | 6 comment(s)

instadecember

Weer even een collage met de Instagram foto's die ik de laatste tijd maakte. Ze zijn allemaal nog van december. Ik maakte in december meer foto's dan normaal, en ze hebben naar mijn idee echt zo'n decembersfeertje. Ergens vind ik het jammer dat december voorbij is, met het nieuwe jaar zijn al die gezellige feestdagen ineens over. Ach ja, over elf maanden is het weer december ;).

2015 ♥

donderdag 1 januari 2015 | 12 comment(s)


mood1