Nú online: mijn nieuwe blog!

vrijdag 14 augustus 2015 |


Het is zover. Het heeft een tijdje geduurd (lees: vier maanden), maar eindelijk is alles óngeveer klaar en kan mijn nieuwe blog bekend gemaakt worden. Mijn blog gaat verder op Wordpress én onder een nieuwe naam, oftewel: dingen gaan veranderen. Aaahh, ik ben heel excited, maar ik vind het ook ZO spannend!

Mijn nieuwe blog gaat heten: Ses lunettes. 'Huh? Ses lunettes?' Oui oui, een Franse naam. Letterlijk vertaald is het 'haar bril'. Ik heb geen bril, maar het gaat om 'mijn kijk op het leven'. Mijn ideeën. Het klinkt lekker chic, ik houd van de Franse taal. En wat zit er ook nog eens in? Mijn naam, Luna (of ja, ongeveer).

Uiteindelijk heb ik (na lang twijfelen) besloten mijn artikelen niet mee te nemen. Ze zijn er natuurlijk nog allemaal, op Luna's Lovely World. Zo voelt het als een écht nieuwe start. Sommigen zullen vast denken: 'whyyy, je hebt hier zo lang aan gewerkt!'. Maar Luna's Lovely World blijft online. Ik zou het nóóit kunnen en willen verwijderen. Het blijft terug te bekijken (ik weet zeker dat ik dat zelf regelmatig zal doen) en ik zal er op Ses lunettes ook naar linken. Ik heb 4,5 jaar met heel veel plezier geblogd op Luna's Lovely World. Vooral de laatste twee jaar heb ik erg getwijfeld over mijn blognaam. Ik word ouder en merk dat Luna's Lovely World redelijk kinderlijk klinkt. Ik ben er niet zo trots meer op als eerst. Met mijn nieuwe blog wil ik meer volwassenheid uitstralen. En ja, ik vind het doodeng. Maar soms moet je risico's nemen. Het gewoon doen.. Right?!

Mijn volgers worden binnenkort overgezet door Bloglovin' en als je mij nog niet volgde, kan dat nu hier. Op mijn nieuwe blog hoop ik wekelijks 3/4 posts te plaatsen, net als altijd, eigenlijk. Ik wil me meer focussen op outfits, persoonlijke posts, fotografie en lifestyle. Je zult het vanzelf wel gaan zien! Oké, leuk Luna, maar waar vind ik je nieuwe blog nou? Klik op het linkje hieronder:

Seslunettes.nl

Zie ik jullie daar terug? En laat je me ook even weten wat je van mijn nieuwe blog vindt? 

Veel liefs,

Luna. 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ah wat spannend allemaal Luna! Ik ga nu meteen een kijkje nemen op je nieuwe blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je de stap gezet hebt! Ik zit nu op mijn mobiel, maar de mobiele versie ziet er in ieder geval al prachtig uit! Hoe bevalt Wordpress tot nu toe? :) Ik ga je volgen! (Of hoeft dat niet?)
  Heel veel plezier met je nieuwe blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Eline! <3 Ik heb vanochtend Bloglovin' gemaild en als het goed is zetten die mijn volgers over, hoop dat alles lukt haha. Dus dat hoeft dan niet!

   Verwijderen
 3. Oh wauw!!! Je nieuwe blog ziet er echt prachtig uit! Heel professioneel en volwassener zoals je wilde ja! Ik ben heel erg benieuwd, super gaaf!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof zeg! En ik vind de reden achter je nieuwe naam ook erg gaaf. Veel succes op je nieuwe blog! Ik ga je er nu ook op volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ben echt bij voor je dat je deze stap het durven maken <3

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat super tof luun! Heel spannend inderdaad, maar dat komt vast allemaal goed! :) Ik ga er meteen kijken. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spannend zo'n nieuwe stap! Maar wel heel tof meid.
  Ik wens je al het succes. En ik neem zeker een kijkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel succes met je nieuwe blog! Wat een prachtige naam trouwens! ;) Ik volg je nu via Bloglovin', dus ik ga er vanuit dat ik mee-verhuis? ;) Dan zie je me op seslunettes wel terug! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend leuk en spannend! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Spannend en ben benieuwd! :)

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, you did it girl! Je nieuwe blog ziet er nu al geweldig uit, de layout is prachtig! De naam is echt leuk, ik houd ook erg van frans, het klinkt zo sierlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, dit had ik nooit verwacht maar ik vind het wel superleuk! Ik ga je nieuwe blog dan ook meteen volgen. Ik vind het zelfs spannend, hihi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woehoeee gefeliciteerd Luna, wat ontzettend gaaf en spannend! Ik ga meteen kijken (en volgen, duhh).
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke naam Luna! Echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Woow super leuk! Hele mooie naam! Van die artikelen niet meedoen heb ik ook gedaan (oké, eerlijk gezegd omdat het langs geen kanten lukte gewoon om ze over te zetten HA), voelde super goed om zo'n frisse start te hebben inderdaad :) Ik ga nu kijken naar je nieuwe blog, spannenddd.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb je nieuwe blog gevolgd! Ik ben benieuwd! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat super spannend maar ook heel erg stoer! Ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk en spannend zeg, ik ga nu gelijk kijken! De naam is in iedergeval super gaaf, en ik ga gelijk volgen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk Luna, ik ben super benieuwd naar je nieuwe blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah heeel tof! ik ga gelijk even je nieuwe blog bezoeken. Vind de naam alleen al super fancy.

  BeantwoordenVerwijderen