Good times coming

zaterdag 6 juni 2015 |


shoez Wanneer je in korte mouwtjes en een bloemenbroek buiten outfitfoto's kunt maken, terwijl je het gehelahelaholala van avondvierdaagelopers in de verte hoort, weet je het weer: the good times are coming. De afgelopen twee dagen werd het eindelijk lekker weer, en vooral gisteren, holy!! Deze outfit droeg ik trouwens niet gisteren. Toen had ik een luchtige maxi jurk aan, wat uiteindelijk al warm bleek... De outfitfoto's van deze keer schoot ik donderdag met mijn zusje!

bloemenbroek8
bloemenbroek10

bloemenbroek9
bloemenbroek2
bloemenbroek
Shirt: Custommade | Broek: Vingino | Slip-on's: Vans


Dat lekkere weertje gaat allemaal wel samen met een probleem: hooikoorts. Snot, snot en nog meer snot (ik weet het, tmi), jeukende ogen de hele dag door, wat resulteert in mascara eraf wrijven en dát resulteert weer in een vermoeid hoofdje. Hooikoorts is shit en het enige nadeel van de lente. Nou ja, het houdt me niet tegen om toch outfitfoto's te gaan maken. Alles voor de blog!

Gisteren hadden we vanaf 12 uur twee tussenuren en dan nog één lesuur, die hebben we maar geskipt (oeh, bad gurl Luna). Maar ja, heb ik wel de hele middag van de zon kunnen genieten. Opnieuw - van mijn huiswerk, in de zon. En ik ben nog naar de kapper geweest om een stukje van mijn haar te knippen. Nog niet zichtbaar op deze foto's. Al is het überhaupt niet zichtbaar, want het is een klein stukje. Verder? Liuk ijsjes gegeten, die eet ik al de hele week want het zijn de lekkerste ijsjes ever. Ik bedoel: als je lekkere citroenijsje op is, mag je ook nog je dropstokje opeten. Veel beter dan stomme houten stokjes.

Wat deden jullie met 't hete weertje gisteren? 

24 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Hele leuke outfit meid, je broek is erg leuk! Ik moest gisteren de hele dag stagelopen op een kinderdagverblijf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Luna toch! Jij ook al last van hooikoorts, velen in mijn klas hebben er ook last van! En ik snap best dat je dat ene uurtje geskipt hebt, tzou de moeite niet geweest zijn ;) En gisteren, dat weer, wat was dat! Het leek alsof we even aan de andere kant van de wereld zaten in een tropische omgeving. Het nadeel is dat het écht niet fijn is om met zo'n bezweetgevoel rond te moeten paraderen. En die citroenijsjes met zwarte drop als stokje, klinkt vééls te lekker! Mooie outfit, witte slip-ons vind ik net wat leuker dan de zwarte. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat een leuk artikel! Inderdaad, good times are coming! Heerlijk dat zonnetje, alle vrolijke mensen. Heel begrijpelijk dat je dat laatste uurtje maar hebt geskipt hahah! Wij kregen gister lekker ijsjes in de klas, dat was ook niet verkeerd! :D Leuke outfit ook weer, je schoenen zijn super tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke zomerse outfit!
  Die broek vind ik zo tof <3
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die broek! Ik hou er ook van dat het eindelijk wat beter weer is. Wel balen van je allergie :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit, je broek is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh ik vind je schoenen héél tof! Leuk gecombineerd ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n leuke ouftit, lekker lenteachtig met die bloemen op je broek! Een vriendin van me heeft ook hooikoorts en loopt de hele tijd te snotteren terwijl je de pollen gewoon door de lucht ziet vliegen. Ik ben op dit moment verkouden (vraag me niet hoe ik dat nou weer voor elkaar heb gekregen) dus ik weet een heel klein beetje hoe je je voelt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wauw echt mooie foto's Luna! Die broek is echt super leuk en vrolijk. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's! Ik vind je schoenen heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze outfit staat je goed Luna! En ik snap wel dat je dat laatste uurtje hebt geskipt met dat lekkere weertje hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh leuke outfit zeg! Je shirt is zo mooi<3 Jaaa Liuk is zo lekker! Fijn weekend!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super leuke oufit! Die broek staat je super leuk :)
  En die Liuk ijsjes wil ik zo graag uitproberen! Ze lijken me geweldig

  Liefs lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wij gingen gister bowlen met de klas, ideale timing, schijnt de zon, moet je naar binnen. I <3 Liuk, ze zijn zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb jij toch een leuke stijl! Een hele leuke en zomerse outfit... Liefs, Jis

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een onwijs leuke outfit! Zo lekker zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke zomerse outfit! Zelf ben ik nu niet in Nederland hihi maar hopelijk heb je genoten van het weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke outfit, wel vervelend van je hooikoorts zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke outfit! Lekker zomers!
  Vooral je slip-ons vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een gave outfit! Ik vind de broek zoo tof! Zou hem zo aantrekken. Ik ga snel kijken waar 'ie te koop is, ik wil 'um ook, haha! Echt een toffe outfit! Heerlijk he, dat lekkere weer. Ik heb er ook intens van genoten. Zaterdag naar Amsterdam geweest en veels te veel gekocht... maar wel leuke items! En gisteren hebben we bijna de hele dag op het balkon gezeten bij mijn vriend en heb ik nog outfitfoto's gemaakt. :) Leuke blogpost!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooie outfit! Je broek is heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen