April wishlist

zaterdag 4 april 2015 |


wishlistapril2
Ik dacht: laat ik eens een collage maken van mijn lente wishlist. Altijd leuk om te delen! :) Niet dat er echt cadeautjesdagen aankomen, want december en mijn verjaardag zijn net geweest, maar sparen of gewoon een beetje wensen en kwijlen bij mooie items is ook leuk.

1. Een hoepel van hoopityourself.nl. Stiekem ben ik helemaal verliefd op al die toffe, handgemaakte hoepels, en eigenlijk gewoon op de hele webshop, waar Jennie en Robin ook allerlei video's op plaatsen. Ze zijn zo goed bezig! Ik krijg daardoor helemaal zin om ook te gaan hoelahoepen. Ik twijfel of ik er zelf één zal aanschaffen, want de prijs is toch een dingetje. De zwart-witte hoepel vind ik denk ik het mooist. Wie weet.. lijkt me wel heel leuk om 's zomers buiten te hoelahoepen!

2. My future listography boek. Boekjes om zelf in te vullen: ik ben er gek op. In 'my future listography' maak je lijstjes over jouw toekomst. Al je dromen en doelen. Ziet het boekje er niet leuk uit?! Maar om eerlijk te zijn heb ik nog genoeg invulboekjes in de kast liggen, die maar half zijn ingevuld, dus of ik deze uiteindelijk zou kopen weet ik niet. Ik vind 'm wel erg schattig!

3. Triangl bikini. Ik zie ze overal, de Triangl bikini's. Ik vind ze ontzettend mooi! Deze witte bijvoorbeeld, maar ook de neonkleurtjes. Helaas zijn de bikini's totaal niet goedkoop, je betaalt er al gauw zo'n €80 voor. Dat zou ik (nog) niet voor een bikini overhebben. Maar kijken naar deze mooie bikini's kan altijd!

4. Chiara Ferragni schoenen. Blogger Chiara Ferragni heeft ook een eigen webshop waar ze haar eigen collectie verkoopt. Mijn oog viel op de geweldige schoenen met onder andere hamburgers, lipsticks en hotdogs erop. Lekker gek. Er zijn espadrilles, ballerina's en slip-on's (fijn voor de zomer!) met deze designs. Ook hier: way. too. expensive. for. me. Toch leuk om naar te kijken.

5. Gekleurde polaroidblaadjes voor de Instax mini. Oeps, ik heb al bijna twee maanden geen foto met mijn polaroidcamera gemaakt! Zonde. Ik vergeet het telkens. Misschien is het kopen van die coole gekleurde polaroids een motivatie om weer foto's ermee te maken.

Ik ben benieuwd wat er op jouw wishlist staat! 

xo, Luna. 

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke dingen, die bikini hing ook bij de pull en bear, wel in het roze, maar die was stukken goedkoper dan deze. Poleroid camera lijkt mij ook heel leuk, maar tja... de poleroids zijn zo duur! Succes met het kopen, zeuren, wensen en bekijken van deze prachtige spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik wil ook graag zo'n hoepel. Ik zit vaak thuis te studeren en dan is dat ideaal om eens tussendoor te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen heb je op je wishlist staan! Dat invulboekje lijkt me ook zo leuk! Liefs Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! Dat 'My future listography' boekje lijkt me ook erg leuk!
  Zelf ben ik ook helemaal gek op zulke invulboekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, die schoenen van Chiara Ferragni zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist! Erg leuk die gekleurde poloraid foto blaadjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke wishlist! Ik kan me er helemaal in vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke wishlist! Die schoenen zijn gaaf;) Liefs, Jis

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die hoepel wil ik ook zo graag, misschien een goede motivatie om te gaan sporten haha... Heel herkenbaar dat veel dingen gewoon niet geschikt zijn voor m'n portemonnee, maar hé, wishlists maken kan altijd!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supergave wishlist :)! Ik heb een neppe Triangl op eBay gekocht, ben benieuwd of dat wat is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. My futurue listography wil ik ook wel! Klinkt erg leuk. Die hoepels zijn ook tof, maar ik kan echt niet hoepelen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ugh, die bikinis zijn echt zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohhh erg leuk allemaal! Die gekleurde polaroids kende ik nog niet, maar nu staan ze - samen met zo'n camera zelf - ook op míjn wishlist ;). En die schoentjes van Chiara Ferragni wil ik ooook! Zo gaaf! :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke wishlist. Ja die bikini's zijn altijd zo duur. Erg jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke wishlist! Ik wil ook graag nog een hoepel aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen