20 things about me

donderdag 9 april 2015 |


facts5
Ik werd op Instagram getagd (door Eline!) om 20 dingen over mezelf te vertellen, leuk! Maar aangezien ik het een beetje onhandig vind om dat allemaal op Instagram te typen, dacht ik dat ik er net zo goed een blogpost van kon maken. Ik ga mijn best doen om dingen te verzinnen die jullie nog nooit op mijn blog gelezen hebben, om het origineel te houden. 20 feitjes is best veel, dus ik zal het niet te lang maken!

1. Ik schrijf nu al langer dan twee jaar in mijn One Line A Day, een boekje waar je elke dag in schrijft wat je die dag hebt gedaan. Geen idee hoe ik het al die tijd heb volgehouden, haha! En ik moet nog 2,5 jaar... maar het lijkt me heel leuk om later terug te lezen waar ik allemaal mee bezig was!

2. Ik ben een béétje Trivia Crack addicted.

3. Deze meivakantie gaan we een paar dagen naar Denemarken! In de buurt van Kopenhagen, leeeuk. We gaan begin mei weg, dat is al best snel! Het wordt een rustige vakantie, zonder WiFi in het huisje. Maar ik ben er in Zweden (2013) achtergekomen dat ik dat niet zo erg vind.

4. Ik ben de laatste tijd geobsedeerd door pony's. En dan bedoel ik niet paardjes, want ik houd niet van paarden (sorry), maar de haarstijl. Ik deed een hopeloze poging om een pony bij mezelf te fotoshoppen, en heb twee dingen geleerd: 1) ik kan niet fotoshoppen. 2) een pony staat me niet. Helaas.

facts1

5. Ik maak graag foto's, maar gebruik mijn spiegelreflex er weinig voor - behalve als het om blogfoto's gaat. Het is best zonde en ik wil meer foto's ermee maken, en me meer in de functies van m'n camera verdiepen, maar het is er nog steeds niet van gekomen.

6. De notities op mijn mobiel heb ik heel goed georganiseerd. Ik bewaar er WiFi-wachtwoorden, mijn wishlist, leuke winkels, series die ik nog wil kijken, etc. Eigenlijk leuker om in een schriftje te doen, maar ik vind het wel fijn in mijn telefoon.

7. De familie van mijn vader komt uit Brabant, dus daar komen wij ook regelmatig. Sommige achternamen hoor je er echt overal. M'n zusje en ik zeggen ze dan na met ons beste Brabantse accent en moeten dan heel hard lachen, haha. (Slaat nergens op, maar ok.)

8. Volgend jaar ga ik naar 4 vwo en ga ik het E&M profiel doen. Eerst was ik vastbesloten dat ik C&M ging doen, maar ik heb nog even nagedacht en het blijkt dat je bij ons op school niks te kiezen hebt met C&M. Het is gewoon een vast pakket. Bij E&M heb je ook weinig te kiezen, maar ik denk wel dat het me meer uitdaging geeft, want ik heb best moeite met economie.

9. 'Vroeger' was ik megaverslaafd aan álle spellen die maar op internet te vinden waren. Van Panfu tot Habbo en goSupermodel. Ik was echt fanatiek en spendeerde er volgens mij heel wat uurtjes mee om de hoogste level te halen, haha.

facts4

10. Ik draag bijna nooit denim. Spijkerbroeken vind ik moeilijk te combineren. Don't know why, ik vind het gewoon nergens mooi bij. Spijkerjasjes heb ik ook nooit leuk gevonden. (Ironisch dat ik op de bovenste foto toch een spijkerbroek draag)

11. Mijn favoriete vakken op school zijn Frans en geschiedenis. I guess. Ik vind het altijd moeilijk om mijn lievelingsvakken te zeggen, maar Frans vind ik zo'n mooie taal en geschiedenis vind ik eigenlijk steeds interessanter worden.

12. Ik wil naar Amerika!!! Amerika staat denk ik bovenaan op mijn travel list. Ik heb eigenlijk nooit zo'n behoefte gehad om ver te reizen, maar de laatste tijd wel. Soms ben ik zo klaar met Nederland en wil ik gewoon iets nieuws, iets anders zien.

13. Dinsdag en woensdag dans ik mee in de schoolmusical en ik vrees er echt voor. Ik ken de dansen nog maar half, en het gaat gewoon voor geen meter. Nu maar hopen dat ik het met het kleine aantal dansrepetities een beetje kan fixen. (Pss, wish me luck!)

14. De laatste tijd vind ik tattoos heel leuk! Er zijn zoveel mooie plaatjes van te vinden. Op Pinterest zag ik een mooie, van een maan in de nek. Mijn naam betekent maan, dus zoiets lijkt me best tof. Maar nu vind ik mezelf te jong voor een tattoo en sowieso moet ik er goed over nadenken.

facts3

15. Ik kan echt genieten van ritjes met de auto en trein. Het enige wat je dan hoeft te doen is een beetje zitten, dromen, lezen, spelletjes doen op je mobiel.. Ik houd dan weer niet van fietsen, zeker niet in de kou.

16. Ik heb ooit meegedaan aan The Voice Kids! Nou ja, ik haalde alleen de eerste ronde, maar ik deed mee. Nu kijk ik het programma graag, want jeeetje wat een talenten zitten erbij. Ik krijg altijd kippenvel van die optredens, en kijk ze stiekem altijd terug via YouTube.

17. Op de zaterdagen van deze maand heb ik een baantje, flyers uitdelen in de stad. Ik heb 't al één middag gedaan, en het is niet echt leuk als mensen chagrijnig doorlopen (al snap ik ze volkomen). Gelukkig kun je met de flyer gratis bitterballen krijgen, dus mensen zijn ook vaak genoeg enthousiast, haha.

18. Mijn gitaar staat alweer een paar weken onaangeraakt in de hoek van de kamer, oeps. Ik wil er echt mee verder gaan, maar ik kan zo weinig! Na de zomer ga ik denk ik gitaarles nemen. En misschien van zangles af, al vind ik dat wel moeilijk, want ik heb al 5 jaar zangles en vind het altijd heel leuk.

19. Nogal random dit: ik heb best lange vingers. Volgens mij vinden sommigen dat mooi, maar ik vind van niet. Maar ik heb er geen problemen mee hoor, haha. Het is ook wel weer handig voor het feitje hierboven.

20. Ik vroeg mijn moeder om nog een feitje te verzinnen. Ze zei: 'dat je altijd zo'n discipline hebt om te gaan hardlopen? Dat je altijd yoghurt eet als ontbijt? Dat je altijd om 10 uur naar bed gaat?' ... thanks mom. (Ik ga trouwens niet áltijd om 10 uur naar bed.)

Oefff, dat was het. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en hebben jullie me weer beter leren kennen! :) Liefs, Luna. 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk om zo meer over je te weten te komen, Luna!! xxJis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen om over je te weten. Het lijkt mij idd ook leuk om terug te lezen waar je je allemaal mee bezig hebt gehouden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zo leuk om op deze manier meer te weten te komen over jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Treinreizen vind ik ook heel fijn, zeker nu als het zonnetje door de ramen op je gezicht schijnt! :) En om 10 uur naar bed gaan is heeeerlijk, wij doen het ook vaak haha :D

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 20 feitjes bedenken is vaak best lastig ja, het ging je goed af! Haha, moeders bedenken altijd van die dingen dat je dan denkt 'wil ik dat wel vertellen?' :)
  Ik vind Luna zo'n mooie naam, trouwens, maar mijn man zegt dan (praten wel eens over kindernamen - niet dat ik al kinderen wil, ben 23, maar gewoon voor de lol) altijd 'waarom zou je je kind 'maan' noemen?' NOU GEWOON. Mooi. Haha. Snap wel dat je een tattoo wil met een maantje, mooi :)
  Enne... geschiedenis, jaaa! Ik heb het gestudeerd en het is gewoon liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw bedankt! <3 en wat leuk dat je geschiedenis hebt gestudeerd. Mocht ik er nog eens vragen over hebben dan weet ik aan wie ik ze kan stellen, haha!

   Verwijderen
 6. Leuke feitjes Luun, en ik vind het trouwens ook zo leuk om te reizen met de trein/bus! Oh en die laatste foto is overigens ook erg mooi :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! Vroeger speelde ik ook allerlei spelletjes op internet. Eccky was m'n favoriet, ooit van gehoord? Ik kan ook erg genieten van een beetje dromen en muziek luisteren tijdens een auto of treinrit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kies ook E&M! Wat gaaf dat je one line a day al zo lang volhoud, dat wil ik ook wel eens proberen. Nou ben ik zo benieuwd hoe je zingt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ik wist niet dat je mee hebt gedaan aan the voice kids. Dat is echt heel tof! En wat leuk dat je naar Denemarken gaat.. Amerika is echt de moeite waard hihi :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, door jouw foto's wil ik er al helemaal heen.. ♥

   Verwijderen
 10. Wat een leuke feitjes!
  Frans en geschiedenis zijn ook mijn lievelingsvakken én ik kies volgend jaar ook het profiel E&M, wat toevallig! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je E&M kiest, kun je net wat meer mee dan met C&M ook haha. Economie is best wel anders vind ik, je krijgt nu naast belastingen enzo meer over gedrag en economische keuzes. Stoer dat je meegedaan hebt met TVK! Heel leuk om alle feitjes te lezen :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om zo te lezen. Ik hou weer totaal niet van reizen met de trein. Duurt me altijd veel te lang haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, ik herken heel veel dingen. Volgend jaar ga ik C&M kiezen, veel succes jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om weer wat dingen over je te weten te komen, want er zijn altijd wel dingen die erbij komen die je nog niet van een ander weet haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk! Ik ben ook Trivia Crack verslaafd :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk! Ik ben ook Trivia Crack verslaafd :)!

  BeantwoordenVerwijderen