Mijn vakantieplannen

donderdag 19 februari 2015 |


sun Ik heb een minder leuke week achter de rug. Het enige leuke puntje: het was wel de laatste week voor de voorjaarsvakantie voor mij, en jeetje.. volgens mij ben ik er nog nooit zo aan toe geweest. Maar even wat positiviteit, ik wilde het namelijk over mijn leuke vakantieplannen gaan hebben! Niet dat er echt afspraken of een reisje is gepland, maar dat vind ik wel fijn, om zelf een beetje dingetjes te doen waar je tijdens schoolweken niet altijd tijd voor hebt.

Minstens 3 recepten proberen
En dat terwijl ik bijna nooit bak/kook, wil ik toch 3 recepten proberen deze vakantie! Ik heb er een hoop verzameld, maar in plaats van naar die heerlijke foodfoto's te kijken wil ik er dit keer ook wat mee doen. Recepten die hoog in mijn dit-moet-ik-proberen-lijstje staan zijn Nutella croissants, een pindakaassmoothie en pindakaaspannenkoeken. Mijn liefde voor pindakaas al door? Ik wil eigenlijk alle recepten op Pinterest wel maken, maar ik ga voor minstens 3 deze vakantie. (Dit brood ziet er ook overheerlijk uit he? Oké, ik stop al.)

Prison Break (af?)kijken
Ik zit alweer in seizoen 4 van Prison Break en vind het, om heel eerlijk te zijn, wel wat minder leuk worden. De vorige seizoenen waren heel spannend, maar nu wordt het ook een beetje science-fiction en snap ik het niet altijd meer. Hopen dat het in de volgende afleveringen een beetje op z'n plaats valt en dat de spanning terugkomt. Dan lukt het me misschien om Prison Break in de vakantie af te kijken en met een nieuwe serie te beginnen. Nog aanraders? Tussendoor moet ik ook maar verder met New Girl, dat vond ik altijd zo leuk! 

vakantie1
De nieuwe lay-out publiceren
Ik ben een beetje bezig met een nieuwe blog lay-out en het gaat best goed! Het wordt al een beetje hoe ik het in gedachten had. Als ik een beetje doorwerk verwacht ik 'm dit weekend wel online te kunnen zetten.

We gaan nog bij opa en oma logeren deze vakantie en verder zie ik wel wat er gebeurt. Hopen dat het een beetje lekker weer wordt. Ik wil ook nog steeds iets voor mijn verjaardag doen met vriendinnen, maar ben er nog niet uit wat.. maar dat kan ook na de vakantie nog. Mocht jij ook bijna vakantie hebben, enjoy! Of als je in het zuiden woont, veel succes met bijkomen van de carnaval. ;)

Liefs, Luna. 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Oh, ik ben nu al benieuwd naar je nieuwe layout! Ik wil ook graag veel recepten uitproberen in de vakantie, bij mij word het sowieso een M&M en KitKat taart en tosti nutella-marsmallow. Lekker veer chocolaaa, daar word je happy van ;) De liefde voor pindakaas is trouwens wederzijds!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik heb vanmiddag ook een artikel geschreven met mijn plannen voor de vakantie, die ik zaterdag wil publiceren. En ook op die van mij staat dat van de recepten! Ik heb het bij één recept gehouden, omdat ik waarschijnlijk toch geen tijd heb voor meerdere recepten.. :) Enneh, ben benieuwd naar je nieuwe lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh leuk! Fijne vakantie alvast.
  Ik ga lekker uiteten, met vriendinnetjes afspreken, werken en mijn verjaardag vieren.

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel erg benieuwd naar die nieuwe lay-out! Ik ga werken en lekker weg met vriendje en ook nog met vriendinnen, gezellig! Fijne vakantie!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt super benieuwd naar je layout!!! Ik vind het ook leuk om recepten uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al heel erg benieuwd naar je lay-out, want je maakt er altijd wat moois van. Helaas zit de vakantie er alweer op voor mij en ik baal dat ik haast niks heb gedaan. Ik ga ook in de laatste drie dagen die ik nog heb ook drie receptjes uitproberen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out! Ook succes met bakken en koken, ben het zelf ook van plan ;) ik ga btw Gossip Girl beginnen te kijken :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd naar je layout! Ik ben ook een pindakaas liever hebber, maar het is altijd zo ingewikkeld dat ze in Engeland andere maten hebben. Ik ga zelf deze vakantie een muur van mijn kamer verven. En naar opa en oma, een life-binder maken, en er is helaas ook nog een stapel huiswerk, die gemaakt moet worden. :-( Ik heb met sinterklaas een smoothie maker gekregen, dus ik wil ook nog wat nieuwe smoothie recepten proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zeg! Ik ben vandaag ook aan het bakken geweest, heb zelf wafels gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ben erg benieuwd naar je nieuwe layout ♥ en dat brood ziet er erg lekker uit.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, kon gelijk al je liefde voor pindakaas merken, je lust vast en zeker dan ook pindasoep? ;) Maar je gaat jezelf zeker weten niet vervelen met je leuke plannen. Rust ook vooral goed uit ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die recepten.. Yumm! Deel het even als je ze gemaakt hebt hihi.. 'k Ben zo benieuwd naar je nieuw lay-out enne succes met het laatste dagje morgen! (Bijna vakantie jeeejjj)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oehh wat een leuke 'voornemens' allemaal! 3 recepten uitproberen is een leuk idee! Zoiets moet ik ook doen! En ik ben echt super benieuwd naar je nieuwe lay-out!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben benieuwd naar je lay-out! Qua series... Ik kijk Grey's Anatomy (inmiddels zitten ze alweer in het 11e seizoen dus daar ben je wel even zoet mee), Revenge, Scandal en ik keek ook altijd Vampire Diaries. Ook erg leuk en spannend, daar moet ik zelf ook maar weer mee beginnen haha! :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk! Fijne vakantie alvast! Ik lees altijd met veel plezier je blogs.. Ben hier een tijdje geleden terecht gekomen door je profiel op http://leguidenoir.com/luna

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, ik ben echt super benieuwd naar je nieuwe lay-out! Maar ik ben zeker dat hij supermooi gaat worden! En oh wat heb je leuke plannen! Recepten uitproberen is iets dat ik ook terug vaker moet doen! Echt een heel erg leuk lijstje! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jammer van je week, maar ik wens je een heel fijne vakantie! Leuke dingen heb je op de planning, geniet ervan. Ben benieuwd naar je nieuwe layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ben heel benieuwd naar je lay-out! Jij maakt altijd van die mooie ontwerpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Jaaa, koken, dat is echt zo erg leuk! Serieus, sinds ongeveer twee jaar kook en bak ik regelmatig, en ik ben er verslaafd aan geraakt. Van witte chocolade cheesecake tot risotto <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zou je misschien dan wat nutella croissants willen sturen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Prison break is echt fantastisch! Ben benieuwd naar je lay-out!

  BeantwoordenVerwijderen