Nieuw: PhoneGeek olifantenhoesje en kabeltje

donderdag 22 januari 2015 |


phonegeek4
Deze week ontving ik een pakketje van PhoneGeek waar ik heel blij van werd - daarin zaten namelijk dit schattige hoesje met olifantjes én een nieuw kabeltje voor mijn iPhone 5. Echt, ik kan zo blij worden van accessoires voor mijn telefoon (die ik dagelijks íets te vaak in mijn hand heb).

phonegeek2

phonegeek1
Het iPhone 5 / 5s hoesje en de USB kabel waren heel netjes verpakt, niets mis mee. De kleur van het kabeltje zit een beetje tussen brons en goud in. Ik vind het in elk geval een mooie kleur, minder saai dan dat eeuwige witte kabeltje, maar het belangrijkste is toch wel dat ie z'n werk doet. Ik heb 'm meteen 's nachts uitgetest en mijn mobiel was deze volgende dag netjes tot 100% opgeladen. De USB kabel is één meter en heeft dus een normale lengte. Erg blij hiermee! (€14,95)

phonegeek3

Dan het hoesje - wat een leuk printje! Nooit gedacht dat olifanten zo leuk konden staan op een telefoonhoesje, haha. Het is een hard case voor de iPhone 5 / 5s. Het hoesje lijkt op mijn foto's een beetje zwart, maar het is wel echt een donkerblauwe achtergrond. De olifantjes zijn naar mijn idee niet helemaal scherp, maar ik stoor me er niet aan, want het hoort wel een beetje bij het 'getekende' stijltje. Als je begrijpt wat ik bedoel. Het is een fijn hoesje, stevig en beschermend, al voel ik me altijd nog iets zekerder over de veiligheid van mijn iPhone met een flip case. Maar goed, het is een superleuk hoesje voor erbij! (€11,95) Vinden jullie 'm ook niet schattig? :)

Liefs, Luna. 

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Oh wauw! Wat een mooie items! Dat hoesje is echt geweldig, die moet ik hebben!! En dat kabeltje ziet er super mooi uit! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat snoertje is echt heel handig, ik verslind hem ook helemaal! Gebruik het dagelijks, haha. Je hoesje is echt schattig, als ik een iPhone heb zal ik hem ook gelijk bestellen, zo cute en origineel hoesje! Leuk artikel!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Owhh, dat hoesje is echt schattig! Dat kabbeltje ziet er ook super leuk uit! Veel liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattig hoesje en dat snoertje is ook super leuk! Ik heb hier echt gigantisch veel hoesjes liggen, ben er echt gek op!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super schattig hoesje! Het kabeltje is inderdaad eens wat anders dan het eeuwige witte. Erg leuk! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super-geweldig-AWESOME hoesje! Die olifantjes zijn echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ahh wat schattig dat hoesje! Haha ik moest gelijk denken aan de quote: 'If it isn't elephant, it's irrelephant'. Lol. ;)
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ahh dat hoesje is zo onwijs leuk Luna! Ik heb ook een olifanten hoesje hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, wat is het hoesje toch zo leuk! De olifantjes zijn zo schattig! En wat een leuk kleurtje van het kabeltje! Zo fancy, die wil ik ook wel, hihi! Ze zijn echt heel erg leuk! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh leuk hoesje! Het zijn zo andere soort olifanten dan die typische Indische (oké ik weet niet of je weet wat ik bedoel haha). Echt super schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ohhh wat een leuk hoesje!! Had ik maar een iPhone, haha! Voor Android toestellen zijn er zo veel minder leuke hoesjes.... Hebben ze bij PhoneGeek ook Android spulletjes? Haha!

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooooh wat een mooi hoesje! Mijn hoesje is kapot gegaan en ik loop nu al twee weken met een 'nude' iPhone, echt nervewrecking haha. Ik ga dit sowieso onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat hoesje is echt heel leuk! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ah dat hoesje is zo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh my olifantjes, mijn favoriete dieren haha. Super leuk hoesje!

    BeantwoordenVerwijderen