Mijn MAC lipsticks

maandag 30 juni 2014 | 25 comment(s)


MAC. Een prachtig make-upmerk met veel verschillende producten, maar waar ik fan van ben geworden: de lipsticks. Zoals ik in mijn filmpje al had gezegd, zou mijn moeder Candy Yum Yum meenemen uit Amsterdam. Die zou ik dan alvast voor mijn rapport krijgen. Ik heb 'm natuurlijk meteen uitgeprobeerd en: I'm in love! Wát een mooie felle kleur! De kleur Media had ik al en daar was ik al heel blij mee. Want mooore!

Filmpje: De Q&A antwoorden

zaterdag 28 juni 2014 | 11 comment(s)




Hallo! Vorige week konden jullie vragen stellen voor mijn Q&A (question & answer) filmpje. Ik zal niet veel meer typen, want het filmpje zelf duurt al 13 minuten. Wat denk ik al genoeg is, maar het waren ook zoveel vragen! Wel heel leuk hoor. Klik op 'lees meer' voor het filmpje en vergeet niet in HD te kijken voor de beste kwaliteit!

Lovely blog-list #5

donderdag 26 juni 2014 | 26 comment(s)


Midden in mei was de vorige lovely blog-list, het leek me dus wel weer leuk om een vijfde te doen. Welke bloggers staan deze keer op mijn favorietenlijstje?

A few favourites

dinsdag 24 juni 2014 | 16 comment(s)





Enjoy the little things in life is echt zo'n standaard quote, maar wel zó waar. De kleine, leuke dingen moet je zien te waarderen. Vooral nu het bij mij op school echt één grote drukte is... oef! Volgende week heb ik wel zeven toetsen en dan is het nog niet eens 'toetsweek' waarbij je elke dag vroeg uit bent. Maar aan de andere kant: over drie weken hebben we dan een héle verdiende vakantie! Over naar mijn favorieten van het moment. Het zijn kleine, maar wel leuke dingen.

Question & Answer: stel je vraag!

zondag 22 juni 2014 | 17 comment(s)



Sinds oktober 2013 heb ik al geen Q&A meer gedaan en eigenlijk vind ik dat altijd heel leuk, die Q&A's. Dus ga ik jullie de mogelijkheid geven om vragen aan mij te stellen. Het mag over van alles gaan, van blog stuff tot persoonlijke vragen. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie mij gaan vragen!

Outfit: Hup Holland hup

vrijdag 20 juni 2014 | 16 comment(s)


Hairrr what you doing?

Die WK-outfit moest er toch eens van komen. Dit is wat ik droeg tijdens de wedstrijd Nederland tegen Australië afgelopen woensdag. Wat een wedstrijd, oh wat spannend... Ik vond dat Nederland niet zo goed bezig was de eerste helft. De tweede helft ging het iets beter, maar ik had nog betwijfeld of ze weer zouden winnen. Was uiteindelijk toch gelukt, wooeehoee! Opluchting, nu mag Nederland door (toch?).

Notebook inspiration

woensdag 18 juni 2014 | 20 comment(s)





Herken je de situatie dat je een mooi schrift/boekje ziet in de winkel en je het gewoon móet kopen? Terwijl er nog zo'n vijf andere lege schriften in de kast liggen te verstoffen? Ik word blij van schriften en hoe leuk en schattig ze er allemaal uitzien. Nu heb ik van mijn oma een prachtige gele/oranje (yay) Moleskine gekregen, die je ziet op de foto hierboven. Daar wil ik graag tekeningen in gaan maken, of foto's in plakken. Er zijn zoveel leuke dingen die je in een notebook kunt doen, dus vandaag wat inspiratie (voor mijzelf en ook voor jullie)! De foto's komen allemaal van weheartit en de originele bronnen weet ik helaas niet. Vind ze allemaal wel super gemaakt en ik hoop dat ik ook zulke creaties ga maken in mijn Moleskine.

Filmpje: Sunny day, easy outfit

maandag 16 juni 2014 | 7 comment(s)




Hoewel ik ervan houd om veel verschillende leuke combinaties te bedenken, heb ik ook wel eens een lazy sunday en doe ik niet te moeilijk qua kleding. Gisteren filmde ik mijn easy outfit, met ook wat beelden van de bloemen in de tuin. Het is een redelijk kort filmpje, maar wel leuk geworden! Ik raad aan in HD te kijken voor de beste kwaliteit en ik zou het superleuk vinden als je een duimpje omhoog klikt en abonneert op mijn kanaal. ♥

Niet oranje maar roze

zondag 15 juni 2014 | 12 comment(s)




Het WK is begonnen en vrijdagavond speelde Nederland de eerste wedstrijd tegen Spanje, waarvan ze hadden verloren in de finale van het WK in 2010. Wat een geweldige start! 5-1 gewonnen met prachtige goals. Iedereen droeg oranje die avond en ging helemaal los. Ik vond het gezellig! We kwamen laat weer thuis, dus heb ik gisteren wat uitgeslapen. Mijn oranje look verwisselde ik voor een roze look. Met roze nagellak van Essie en mijn leuke broek van de H&M.

Outfit: Flamingos

vrijdag 13 juni 2014 | 26 comment(s)




Ik vind het zo leuk om foto's te maken met mijn 50mm lens! Verslavend. Ik heb weer een nieuwe afstandsbediening, wat betekent dat ik niet meer aan mijn familie hoef te vragen of ze foto's willen maken, maar ik kan het weer zelf. Het is wel moeilijk zo, om je statief echt op de goede plek te zetten. Maar hier de foto's, die naar mijn mening toch mooi zijn geworden! Ik draag een playsuit (waar ik echt zo'n tropisch vakantiegevoel bij krijg), sleehakken en een dun vestje. Bijna iedereen draagt lange jeans naar school, en ik heb ook niet het idee dat velen die 'regel' durven te doorbreken. Nou, ik vind shorts leuk en het is warm, dus ik laat de lange broeken in de kast liggen! 

Love the trend: Boyfriend

woensdag 11 juni 2014 | 14 comment(s)





De boyfriend jeans zie je overal. Genoeg inspiratiefoto's dus, met ideeën hoe je ze kunt combineren. De boyfriend is een los zittende spijkerbroek met als het kan nog wat scheuren erin. Stoer en op allerlei manieren te stylen. Ik zocht wat leuke foto's uit met hoe ik een boyfriend jeans ook zou combineren: met simpele, classy accesoires en basic items.

Sunny days

maandag 9 juni 2014 | 24 comment(s)



Jeetje, waaarm! Ik kom net uit een zorbing-bal, ooit van gehoord? Het is zo'n bal waar je in kunt lopen op het water, zoals je ook al ziet op de foto's. Het is wel leuk hoor, maar vermoeiend en je wordt er duizelig van. Ik wilde er natuurlijk ook wat foto's van maken, here they are! Mijn zusje maakte de foto's van mij.

Outfit: Shorts and flowers

zaterdag 7 juni 2014 | 31 comment(s)






De eerste outfit van het jaar met blote benen. Heerlijk! Het was geweldig weer gisteren. We hadden sportdag met school. We verloren bijna alles, maar het was wel een leuke dag. Toen ik thuiskwam had ik het stikheet, en heb ik mijn lange high-waisted broek voor een high-waisted short geruild. Viel je trouwens al wat op aan de foto hierboven? Best wel anders hè? Ik heb een 50mm lens (!!!) 1.8 gekocht. Ik ben er zo gelukkig mee, ik heb al heel wat foto's gemaakt om te testen, maar hier is dan de eerste outfitpost met deze cameralens.

7 dingen om deze zomer mee te beginnen

vrijdag 6 juni 2014 | 22 comment(s)




De zomer komt er bijna aan en dus heb ik voor jullie 7 ideeën/challenges. Het zijn dingen die ik zelf ook wil gaan doen (naast mijn happy spring/summer bucketlist). Dingen die je eigenlijk altijd wel kunt doen, maar extra leuk zijn om deze zomer mee te beginnen!

Mijn 'nieuwe' kledingkast

woensdag 4 juni 2014 | 18 comment(s)





Mijn kledingkast is niet echt een kast, meer een hok. Maar ook geen inloopkast, hoor. Het is een soort hok met wat planken, en sinds kort zitten er ook een buizen in! Ook is er een nieuwe plank toegevoegd, heb ik alles goed opgeruimd: het ziet er uit als nieuw! Het leek me leuk mijn 'nieuwe' kast te laten zien aan jullie.

Foto's van de afgelopen tijd

maandag 2 juni 2014 | 17 comment(s)






Fotografie! Zo'n artikel heb ik al een tijd niet gemaakt, echt gericht op foto's. Ik ben niet heel veel bezig met het maken van foto's, maar zo nu en dan maak ik een foto in huis, of als ik toevallig ergens ben met mijn camera. Het zijn geen geweldige foto's, maar ik leer telkens weer wat bij en vind het leuk om te doen. Daarom probeer ik ook vaker mijn camera erbij te pakken en wat foto's te maken.