Luna op Instagram #12

woensdag 15 oktober 2014 |

collage12

Een nieuwe 'Luna op Instagram' van de afgelopen weken. Het waren weken waarin ik niet superveel speciale dingen heb meegemaakt, want school begon weer, maar ik vind het toch altijd leuk om te laten zien!

1 / Selfie met mijn fav lippenstift.
2 / Mijn nieuwe shirt, die ik laatst ook al op mijn blog liet zien. Ik had een maat L (dacht dat het M was) gekocht en die is wel een beetje oversized. Maar er was geen kleinere maat meer, dus heb ik deze gewoon gehouden. Hij blijft leuk en een beetje oversized is ook fijn!
3 / We kregen onze nieuwe schoolfoto's en toen kwamen we er op om onze oude (school)foto's ook nog eens te bekijken. Ik kwam deze tegen, geen schoolfoto natuurlijk, maar ik vind 'm wel zo ontzettend schattig! Ik ben de rechter, de linker is mijn zusje.
4 / Fish-eye lensje van de Hema uitproberen. Like! (Hebben jullie 'm ook?)
5 / Met een vriendin, we gingen die dag naar het chocoladefestival in de stad. ♥
6 / Ik kreeg zoveel leuke reacties op deze foto! Het is een foto die ik maakte voor de winkel waar ik soms voor werk. Daar heb ik al over verteld. De tas kwam ik later trouwens ook tegen in de LINDA.!
7 / Dit vind ik wel een mooie foto geworden, en de knuckle rings vind ik ook mooi. Ik had nooit gedacht knuckle rings te gaan dragen, maar mijn mening daarover is wel veranderd.
8 / Ook in de winkel, de eigenaresse had nog wat heerlijke marshmallows met witte chocolade en nootjes over. DAMN!!! wat waren ze lekker.
9 / Mijn jas, die helaas nog vaak een beetje te warm is (of te warm eruit ziet) voor het weer.

Volg mij @xxluuun! ♥ loves, Luna. 

9 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥