Halloween make-up

zondag 19 oktober 2014 |


halloween5 BOE! Ik deed vanmiddag eens een poging tot nepbloed maken, en eigenlijk lukte het best goed. Ik kocht er speciaal kleurstof voor, wat ik vorig jaar miste voor mijn look (toen deed ik het bloed met rode schmink). Nu vind ik mijn look toch een beetje professioneler. Het is niet zo creatief als de Halloweenlooks van de beautyguru's, maar ik moet zeggen dat ik 'm goed gelukt vind.

halloween7halloween6
Halloween is over ongeveer twee weken. Gaan jullie er wat mee doen? Ik denk zelf van niet, in Nederland wordt dat niet zo 'gevierd'. Best jammer! Ik herinner me nog wel goed dat ik vroeger eens een Halloween-feestje gaf voor de klas, en we gingen natuurlijk langs de huizen voor snoep. Maar daar ben ik nu te oud voor, haha. Ik heb in elk geval veel plezier gehad bij het maken van deze scary look, en om bezig te zijn met nepbloed was ook wel eens leuk! Ogen lekker donker opgemaakt, mijn donkerrode lipstick Media van Mac opgedaan en het was compleet. Ook nepbloed maken? Dit handige filmpje van Cynthia heb ik gebruikt!

Hoe vinden jullie mijn look? Love, Luna. 

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Waaah supergaaf! Wou dat ik dat ook kon maken. Waar heb je die kleurstof vandaan? Super cool!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Die heb ik van een taartenwinkel hihi. :)

   Verwijderen
 2. Wow, cool gedaan! Ik ga zelf naar Movie Park (soort fright nights) onwijs veel zin in. Ik ga me alleen niet verkleden of schminken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah gaaf zeg! Ik vind hem goed gelukt!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, zo gaaf! echt heel goed gelukt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave look! Je lipstick vind ik echt tof! Ik vind het ook jammer dat wij het niet zo uitgebreid vieren in Nederland. Het lijkt me best eens tof om dat mee te maken in Amerika!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat bloed ziet er echt serieus heel echt uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er gaaf uit het is echt goed gelukt hoor! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh creepy! Goed gedaan! Ik ga het niet vieren..;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw Luna wat gaaf! Ik vind het best eng haha, echt goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen