Weekend vibes

zaterdag 20 september 2014 |


weekend1 Goedemorgen! Het is weer weekend, wat betekent: beetje rustig aan doen 's ochtends, bloggen, foto's kijken en maken, Spotify aan, nagels lakken en comfy outfit aan. Love it!

weekend2
weekend4
weekend5
Gisteravond probeerde ik iOS8 op mijn iPhone te downloaden. Ik deed het via iTunes, moest eerst wat MB vrijmaken en toen bleek dat ik weer niet genoeg ruimte vrij had op mijn laptop. Ik probeerde het op een andere laptop, en toen ging het downloaden wel, maar... middenin crashte het en stopte het downloaden. Toen moest ik mijn telefoon herstellen naar de fabrieksinstellingen. Ik overstuur, want dan zouden de duizend foto's die ik het afgelopen halfjaar heb gemaakt weg zijn, en al mijn contacten en apps...

Uiteindelijk heb ik mijn iPhone toch maar hersteld, anders kon ik er niet in. In de hoop dat ik een reservekopie had... En ja, die had ik. Het duurde uren totdat ik de reservekopie had teruggezet, maar mijn foto's en contacten waren terug. Mijn apps waren wel weg. Nu heb ik de meeste apps weer gedownload en is alles toch nog goed afgelopen... oef! Het was echt een grote opluchting, was zo zonde geweest als mijn foto's allemaal weg waren. Oh, vraag me niet hoe het kan, maar iOS8 staat er ook op! (Ging het updaten naar iOS8 net zo rampzalig bij jullie - voor de Apple-gebruikers?)

Outfitje deze zaterdag: mijn shorts van Urban Outfitters en shirt van Topshop. De nagellak is van Catrice: Welcome to Roosywood. 

Kleine weekend playlist:
♫ The Script - No Good in Goodbye
♫ Robin Schulz, Lilly Wood & The Prick - Prayer in C
♫ Ellie Goulding - Anything Could Happen
♫ Marlon Roudette - When The Beat Drops Out
♫ Ella Henderson - Ghost

En dan nu leren, er is een hoop te doen. Wat doen jullie dit weekend? xoxo, Luna. 

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk artikel! Ik hou echt van spotify, en beluister nu ook weer heel erg veel verschillende afspeellijsten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig, ik heb dat shirtje ook, maar dan blauw-wit gestreept, maar niet van Topshop, maar SheInSide! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk artikel! Super mooie playlist heb je gemaakt! IOS8 lijkt me echt super tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel!
  welke iphone heb je? x Josie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne weekend, en veel geluk met leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, dat is wel even schrikken als het misgaat met je telefoon. Gelukkig is het goed gekomen! Ik ga vandaag ook lekker chillen en nagels lakken en zo :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goed en leuk artikel meid en cute top liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei! amai ik zou ook in paniek zijn!
  Spijtig genoeg heb ik geen I Phone en kan ik er du niet over meespreken!
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk artikel! En bij dat eerste nummer in je playlist heb je zooveel gelijk, we staan daar echt gelijk mee want ik ben ook zo gek van dat nummer .Trouwens niet alleen van dat nummer, maar van het hele album van The Script. Ghost van Ella Henderson vind ik ook een leuk nummer, ze heeft ook een nieuw nummer. Die heet Glow, ook erg leuk! Erg mooie scherpe foto's! Ik heb ios8 niet gedownload. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bo! :) Jaaa dat lied is zo heerlijk he! Ik ga snel ook eens naar de andere liedjes luisteren.

   Verwijderen