Lovely blog-list #6

dinsdag 16 september 2014 |


Hi! Ik kwam de laatste 'lovely blog-list' weer tegen, en blijkbaar was dat alweer in juni... langer dan twee maanden geleden! Vind het wel leuk om deze rubriek te behouden, omdat er gewoon ontzettend veel leuke blogs zijn die het verdienen om in de spotlights te komen. Dus hier weer vier blogs die ik graag lees!


Kim is begonnen met een nieuwe blog! Ze was al een tijdje gestopt met haar vorige blog the Fashionscript, en focuste zich meer op haar YouTube-kanaal. Haar nieuwe blog heet Life by Kim. Ik heb Kim in de zomervakantie ontmoet en ze is echt een lieve meid. Heel leuk dat ze weer blogt en haar lay-out is alvast prachtig (gemaakt door Maris). Ik ben benieuwd!


Grappig dit, nog een blogger die een nieuwe start heeft gemaakt met haar blog: Laura. Haar blog Style Remains is sinds een tijdje helemaal vernieuwd, en ik vind haar nieuwe lay-out echt gaaf geworden! Ze blogt over fashion maar eigenlijk komt vanalles voorbij, ook beauty en persoonlijke artikelen. Ik houd van die afwisseling. Ik las Style Remains ook al graag toen haar blog nog op Blogger stond, maar nu ze op Wordpress is overgestapt zou ik ook weer vaker moeten reageren, haha. (Sowieso moet ik vaker reageren, ik heb echt te weinig tijd. Maar dat is een ander verhaal.)


Ik heb Femke's blog Younique al eens genoemd op mijn blog (very very long time ago), maar de laatste tijd is ze zo leuk bezig op haar blog dat ik 'm wel moest noemen! Younique is echt een blog die ik met veel plezier lees. Ze schrijft niet alleen op haar blog maar ook voor tijdschriften als Fashionista. Je kunt echt merken dat ze goed kan schrijven. Haar filmpjes en posts bezorgen me altijd een lach op mijn gezicht, zo vrolijk en origineel! Sommige artikelen kun je ook nog eens goed gebruiken, zoals '30 dingen die je kunt doen tijdens een saai lesuur' ;).


Life of Roshelle is de blog van Roshelle en ik lees haar blog volgens mij al best lang! De outfits vind ik altijd leuk om te zien, ze heeft een leuke kledingstijl: veel black & white, maar never saai. Dit zebrajurkje vind ik bijvoorbeeld zo leuk! Roshelle blogt over meer dingen dan fashion, nu is ze bijvoorbeeld bezig met een workout guide waar ze af en toe een update over plaatst. Heel inspirerend om te zien hoe goed dat gaat!

Kende jij deze blogs al? 

loves! 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke blogs, super lief dat je mij ook nog noemt, hihi. Younique is inderdaad een hele leuke blog, ik heb haar wel eens vaker voorbij zien komen. De rest kende ik nog niet, ik ga eens kijken vanavond!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh deze artikels zijn zo leuk! Ik vind het altijd tof om nieuwe bloggers te ontdekken! Style remains is inderdaad echt geweldig geworden na die vernieuwing! De andere blogs kende ik nog niet, maar ga ik zeker even bekijken! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om nieuwe blogs weer te leren kenne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad leuke blogs! Ik ben de eerste nog nooit tegengekomen, dus die ga ik even bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ken ze allemaal en vind het ook echt leuke blogs. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Life by Kim was voor mij nog nieuw - de rest las ik al met plezier :)

  Goeie keuzes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blogs! Ik ga ze snel even bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke blogs! Ik vind vooral Rochelle der blog ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo leuk! Ik kende deze blogs toevallig allemaal al en ze verdienen inderdaad een plekje in de spotlights, stuk voor stuk ontzettend leuke blogs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een aantal kende ik nog niet. Leuk om zo weer nieuwe bloggers te ontdekken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Volgensmij zijn het wel leuke blogs! Ik kende ze nog niet dan moet ik ze maar snel bekijken! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kon alleen de blog van Lifeofroshelle! Leuk artikel om te lezen x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allemaal hele leuke blogs ja! Ik heb Kim al een keertje ontmoet, ongeveer 2 jaar geleden ofzo geloof ik. heel lief is ze inderdaad!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik volg ze allemaal behalve Roshelle, zijn stuk voor stuk leuke blogs! Haha, dat artikel van Younique was zo leuk! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lief dat je me hebt genoemd, dankjewel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Ik ken ze nog niet allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Altijd leuk om dit soort artikels te lezen om zo weer nieuwe blogs te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuke blogs!!
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kende alle blogs nog niet, maar ga zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen