Luna op Instagram #10

zaterdag 26 juli 2014 |

instagramcollage
Luna op Instagram: long time no see! Al 1,5 jaar kwam er geen artikel met Instagram foto's op mijn blog, maar ik wil deze rubriek weer terughalen. :) Elke keer laat ik 9 foto's zien, en ja - ik weet dat je ze ook op mijn Instagram al hebt kunnen zien, maar ik vind het leuk om even terug te kijken en beschrijving te geven bij elke foto. Ik ga dit trouwens niet elke week doen, misschien eens per maand. Ik zie wel! 

1 / Een rondje skeeleren met mijn zusje. Het was leuk, totdat mijn zusje na 4 kilometer een blaar kreeg en verder moest op één skeeler. Toen ging het niet zo snel meer, haha. Skeeleren is wel heel leuk om te doen, en ook nog lekker sportief. 
2 / Watermeloen! Heerlijk die dingen. Vooral op van die warme dagen. Ik vind ze ook gewoon heel fotogeniek, haha. 'Gewone' meloen vind ik trouwens ook heel lekker!
3 / Er was een barbecue bij mijn opa en oma. Mijn nichtje was er ook. Ik moet haar nu anderhalve maand missen vanwege vakantie... :(. Ze wil trouwens nooit op de foto met mij, maar deze keer vroeg ze het gewoon: "Luna, zullen we samen op de foto?" Aaahw. Ik denk dat ze haar loom armbandjes wilde showen. 
4 / Nieuwe kleren! 
5 / Throwback naar vorig jaar in Zeeland! Ik krijg bij deze foto zo'n vakantiegevoel. Dit jaar wil ik ook weer veel leuke foto's maken op het strand. 
6 / Bij de Amsterdam Fashionweek moest ik natuurlijk even zo'n foto maken. 
7 / Beetje inspiratie opdoen uit de Cosmogirl. Leuk tijdschrift is dat, omdat er echt zoveel te zien is, niet alleen mode maar ook lifestyle en beauty. Ik zie altijd veel toffe items in het fashion gedeelte. 
8 / Yay, dit is mijn nieuwe trui van Loavies (of nou ja, nu heb ik 'm al een tijdje). Ik heb 'm vandaag ook aan! Wat is die toch leuk. Met rode lipstick vind ik het al helemaal leuk staan!
9 / Een foto van de lucht, lekker standaard maar ik vind het altijd leuke foto's. Ik kreeg een reactie op deze foto 'ik zie een varkensneus!', en ja, toen zag ik het pas. Nu denk ik bij deze foto altijd aan een varkensneus. 

Volg mij @xxluuun.

Fijn weekend! ♥ Liefs, Luna.

9 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk dat je deze rubriek terug haalt! Ik ben gek op IG en ben je gelijk gaan volgen. Toffe foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel blij dat je hem weer terug haalt want ik vind het leuk om te zien :D ik heb gisteren sinds laaaange tijd weer eens een foto op instagram gezet, maar ook alleen maar omdat ik in londen zit dacht ik: het kan wel weer eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maakt echt mooie foto's! Ik vind je feed echt inspirerend. Superleuk dat je dit onderwerp weer terughaalt op je blog want dit vind ik altijd heel erg leuk om te lezen. :) Je trui van Loavies is echt heel leuk en je short ook!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je hem weer terughaalt! Leuk om dan ook altijd 'achterliggende' gedachtes te weten bij eem foto ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze rubriek nog nooit op je blog gelezen, maar erg leuk! Zeker weer vaker doen :) Je maakt trouwens erg mooie foto's!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! En heel leuk dat je dit onderwerp terug haalt!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen