Hoe gaat het met mijn spring/summer bucketlist?

zaterdag 5 juli 2014 |


Mijn bucketlist voor deze lente/zomer plaatste ik al op 1 april! Nu ongeveer drie maanden later merk je echt dat het zomer begint te worden, de lente is wel een beetje voorbij. Gisteren was het echt snikheet. We gingen lasergamen met de klas, alvast als afsluiting van het jaar. Ik vond het superleuk! Iedereen deed zo fanatiek mee. Bij de 'finale' werd ik nog tweede ook, haha! Het is echt heel leuk om te doen, al dat rennen en schieten. Oké - het leek me leuk om de bucketlist eens te updaten. Kijken wat ik al gedaan heb... en er is ook een doel dat ik wil toevoegen! 

Wat heb ik al gedaan?
5 kilometer lopen in een hardloopwedstrijd. Done that! Eigenlijk wist ik dat dit doel zou behalen, er stond al een hardloopwedstrijd op de planning. Ik heb 5 kilometer in 30:40 gelopen. Alweer een maand geleden was dat. En in één maand is mijn tempo alweer verhoogd, wow. Ik heb trouwens een artikel geschreven over het hardlopen wat ik binnenkort wil plaatsen. Leuk om daar eens een heel artikel over te schrijven! 

Skeeleren. Niet veel, maar wel een paar keer gedaan. Ik kocht skeelers op de rommelmarkt en ze liggen nu al een tijdje in de schuur, oeps. Ik wil wel weer gaan skeeleren binnenkort, het is leuk om te doen, je bent lekker actief bezig én buiten!

Mooie foto's maken en die op Instagram plaatsen. Oké, ik wil niet zeggen dat mijn foto's super mooi zijn, maar ik ben hard aan het werken aan mijn Instagram feed. Ik probeer nu minstens 3/4 foto's per week te plaatsen en dat gaat goed. Ik doe niet mijn best om een 'perfecte' feed te hebben, maar vind het wel leuk om mijn best te doen op een foto en die dan te plaatsen. Follow me here: @xxluuun. (Oh, by the way, op vakantie ben ik van plan heeeel veel foto's te maken en die ook te plaatsen, natuurlijk!).


500 volgers via Bloglovin' bereiken. How awesome? Daar ben ik gewoon al ver overheen. (!!!!!!!) 

Meer kledingcombinaties bedenken en veel outfitfoto's maken! Ik maak al meer outfitposts dan eerder, vind dat zo leuk om te doen. Sinds mijn kast-make-over is mijn kledingkast ook veel overzichtelijker en dat is wel fijn.

Er is nog een hoop te doen. Zie hier de hele lijst. Ik wil nog zo graag gaan kanoën, picknicken, cakejes en smoothies maken, films kijken, leren surfen in Kroatië... Ach, er komen zeven vrije weken aan. Ik wil ook werken aan mijn nieuwe doel: een beetje gitaar leren spelen! Ik zing heel veel en zat er al een tijdje aan te denken ook te beginnen met een instrument. Ik realiseer me echt wel dat het niet zomaar 'even snel gitaar leren spelen' is, maar ik kan een begin maken, toch? De basis leren? Als ik er eenmaal aan begin wil er ook mee verder. Het lijkt me superleuk om mezelf te kunnen begeleiden, al is het maar met een simpel liedje. Maar eerst - zoeken naar een gitaar, die niet ál te duur is. 

Loves, Luna. 

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Hi Luna,
  Leuk dat je gitaar wil leren spelen, omdat je schrijft dat je je zelf graag wil leren begeleiden, zou ik als ik jou was alleen akkoorden leren spelen. Maar ja, het hangt er van af hoe ver je wil komen, op zich zijn akkoorden vrij simpel te leren. Zelf speel ik al 10 maanden gitaar, ik ben nu vooral bezig met het noten schrift, maar zo nu en dan zoek ik op websites als leergitaar.nl de akkoorden van liedjes als all of me op. Als je inderdaad alleen akkoorden zou gaan spelen, zou ik aanraden ook een plectrum en een capo te kopen. Via YouTube kan je superveel leren, en vooral gewoon blijven oefenen.
  Succes Anna
  P.s via marktplaats zijn ook een heleboel betaalbare goede tweedehands gitaren te koop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps moet zijn:
   Succes,
   Anna
   Niet succes Anna

   Verwijderen
  2. Ik weet er nog niet veel van dus enorm bedankt voor de tips. :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je je doelen (voor een deel) al hebt bereikt! Ook zo leuk om te zien hoe je blog steeds vooruit gaat, en nu ook al ver over de 500 volgers bent, haha. Op naar de 600 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik nam mezelf ook voor om meer te gaan skeeleren, helaas is het maar 1 keer gebeurd haha. Maar inderdaad, we hebben nog veel tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je al zoveel dingen hebt gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je alweer een paar doelen hebt bereikt! In zeven weken kun je nog heel veel doen, haha<3
  Supergaaf dat je zoveel volgers hebt op Bloglovin! Wie weet ga je volgend jaar al richting de 1K.. ;)
  Gitaar spelen lijkt me ook zo leuk! Ik hou ook heel erg van zingen<3
  X Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te zien dat je er ook echt aan werkt! Gefeliciteerd met je 500 bloglovin' volgers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat super leuk! Ik vind de foto's op je blog heel tof! En wat goed dat je een hardloopwedstijd hebt gelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat er al best veel doelen zijn bereikt! En gitaar spelen, ahh dat lijkt mij ook wel leuk om te doen! Waarschijnlijk is het wel moeilijker dan ik denk, maar toch haha :) Mijn doel is nu om weer te gaan bloggen (en nu maar hopen dat het lukt haha!) Liefs, Tess <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te lezen dat je al veel doelen hebt behaald! Ik vind het zo tof om bucket lists bij anderen te zien. Zo krijg ik er nog meer zin in om er zelf ook één te maken! Tof dat je al een hardloopwedstrijd hebt gedaan, ik zou het je echt niet na doen. Skeeleren vind ik daarentegen wel weer heel leuk, haha! De tweede foto vind ik trouwens erg tof, leuk shirt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk om te zien welke doelen je al hebt bereikt ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je Instagram leuk! :) En fijn dat je al wat doelen hebt behaald :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je al zoveel doelen hebt gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een vrolijk artikel! :) wat gaaf dat je hebt meegedaan aan een hardloopwedstrijd! Het lijkt me echt heel cool om te leren surfen!
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk is dat! Ik houd zelf ook een bucketlist bij en ik merk dat ik er best bewust naar kijk. Als in: als ik wat leuks wil gaan doen, dan check ik mijn lijst omdat daar dingen op staan die ik écht nog een keer wil gaan doen en niet weer voor de 100e keer zomaar een filmpje. (natuurlijk ook leuk, maar in de zomer heb ik meer tijd, dus why not!)

  BeantwoordenVerwijderen