Outfit: Hup Holland hup

vrijdag 20 juni 2014 |


Hairrr what you doing?

Die WK-outfit moest er toch eens van komen. Dit is wat ik droeg tijdens de wedstrijd Nederland tegen Australië afgelopen woensdag. Wat een wedstrijd, oh wat spannend... Ik vond dat Nederland niet zo goed bezig was de eerste helft. De tweede helft ging het iets beter, maar ik had nog betwijfeld of ze weer zouden winnen. Was uiteindelijk toch gelukt, wooeehoee! Opluchting, nu mag Nederland door (toch?).Shirt: Turnover | Broek: Pieces | Schoenen: Pieces   


Ik merkte dat ik helemaal geen écht oranje items in mijn kledingkast had. Ach, dit is oranje genoeg. Beetje oranje-achtige lipstick op, bloemenketting om en de look was prima in de WK-sfeer. De bloemenketting had ik niet om naar school hoor, vond het alleen een leuke extra voor de foto's, haha!

We gingen het WK kijken (en frietjes eten) bij mijn achternichtjes. Er was een trampoline en een soort steiger (best hoog) waar iedereen vanaf ging springen, in de trampoline. Dat wilde ik ook wel eens proberen... Ik vloog helemaal over de trampoline heen, op mijn hoofd. Ik wilde de val nog tegenhouden met mijn handen. Ik had nog een uurtje hoofdpijn maar mijn handen doen nog steeds zeer... au. Toch een ongelukkig einde van de leuke avond, maar het gaat gelukkig weer. Geen hersenschudding in elk geval, al was ik hard gevallen. 

Mijn nichtje van zes jaar komt het hele weekend logeren, supergezellig! Dit weekend nog een paar kleine verplichtingen (wel leuke) en ook wat aan school werken (minder leuk). Maar verder een beetje spelen met mijn nichtje, altijd leuk. Mogen de zon en warmte ook weer terugkomen, please? 

Wat vind je van deze oranje outfit en ga jij ook iets leuks doen dit weekend? ♥

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. je outfit is leuk, ik zag hem op instagram ook al en toen vond ik die bloemenkrans ook zo leuk! En nu weer hij past er goed bij. Wel jammer van die trampolin3aar gelukkig heeft Nederland wel gewonnen! In het weekend is er bij ons rommelmarkt, dus daar ga ik me maar nee bezig houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trampoline maar
   bedoel ik bij tramplin3aar en nee is mee.
   Allemaal typfoutjes

   Verwijderen
 2. Prachtige outfit die je prachtig staat! Die laatste foto met het lichtinval is echt, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Die bloemenkrans maakt het af, haha. Auw, balen dat je zo hard gevallen bent! Prachtige foto's<3
  X Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

  Oh, in het weekend staat niet zo veel bijzonders gepland. Ik heb gisteravond mijn teen zo hard gestoten tegen een stoelpoot dat 'ie gekneusd of gebroken is.. Au!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! De laatste foto is inderdaad heel gaaf. Ik heb 0,0% oranje in mijn kast, dus had ik maar vlaggetjes op mijn wangen gemaakt, met zo'n ding, je weet wel. Wel pijnlijk van die trampoline, au! Net iets te enthousiast, haha. Gelukkig heb je geen hersenschudding of zoiets naars!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die 3e foto vind ik zooo leuk! Leuke foto's en outfit Luun :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit! Ik droeg mijn bavariajurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfit en je hebt super vrolijke fotos gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk outfitje voor het WK! Ik heb een feest van mijn oom en tante en ga met vrienden afspreken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke outfit! Het was inderdaad een heel erg spannende wedstrijd. Ik heb zo'n bavaria jurkje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga vanavond ook het wk weer kijken, die bloemenkrans is een leuk details! <3 love your outfit

  Liefs,
  Tahlia

  BeantwoordenVerwijderen