Niet oranje maar roze

zondag 15 juni 2014 |
Het WK is begonnen en vrijdagavond speelde Nederland de eerste wedstrijd tegen Spanje, waarvan ze hadden verloren in de finale van het WK in 2010. Wat een geweldige start! 5-1 gewonnen met prachtige goals. Iedereen droeg oranje die avond en ging helemaal los. Ik vond het gezellig! We kwamen laat weer thuis, dus heb ik gisteren wat uitgeslapen. Mijn oranje look verwisselde ik voor een roze look. Met roze nagellak van Essie en mijn leuke broek van de H&M.
Ik draag nauwelijks nagellak de laatste tijd. Geen zin om het op te doen 'want vaak mislukt het toch', en het gaat zo snel weer chippen. Dit lakje 'Style Hunter' vind ik wel prachtig! Ik kreeg 'm van mijn tante toen we naar het WK gingen kijken. Echt een hele mooie, felle kleur. Die er na één laagje al goed uitzag, dus ging ik niet voor nog een laagje. Ja, heel pretty! 

Woensdag doen we wel weer oranje aan. Dan moet Nederland tegen Australië voetballen. Ben benieuwd of ze het weer zo goed gaan doen... en ze het uiteindelijk schoppen tot de finale :). 

Wat vind jij van de roze nagellak? En hadden jullie ook zo'n gezellige avond vrijdag? 

XOXO!

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een mooi lakje! En fingerscrossed voor voetbal haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Essie heeft zulke mooie kleurtjes, deze is ook prachtig! Hele mooie kleur voor de zomer, en wat heb je een mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt mooi! Perfect voor de zomer. Ik ben ook benieuwd naar de wedstrijd woensdag. Hoop dat het net zo goed gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje! Je outfit ziet er ook leuk uit (tot zover ik hem kan zien hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie, mooie roze kleur zeg! Super leuk voor in de zomer!
  Vrijdag was inderdaad een hele mooie avond. Wat een wedstrijd, niemand die dat had verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een hele mooie kleur! Vooral nu voor de zomer, en wat een leuk shirt heb je aan! Ik ga kijken of ik het lakje in de winkel kan vinden, bedankt voor de tip. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig roze kleurtje!

  liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi lakje, hele mooie kleur ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ahh die broek ziet er al super leuk uit, dat kleine stukje waarop je hem ziet :)
  Hoop dat ze de komende 2 wedstrijden ook winnen, altijd zo gezellige avonden wanneer ze gewonnen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen