Dream big, work hard

zaterdag 12 april 2014 |
Hallo! ♥ Een kleine personal update vond ik wel weer leuk. Even wat opschrijven over hoe het met mij, bloggen en de rest gaat! Zoals jullie misschien weten ben ik een paar dagen geleden een enquête begonnen voor Luna's Lovely World. Tot nu toe hebben bijna 70 mensen het ingevuld en jullie reacties hebben mij enorm geholpen en gemotiveerd!

Ik wil in dit artikel beginnen met wat meer over de enquête, namelijk wat jullie willen zien en wat er nog gaat komen. De meesten antwoordden mijn artikelen leuk en van goede kwaliteit te vinden, maar ook werd er ingevuld 'het kan beter'. Ik kan me daar zelf bij aansluiten, dus de inhoud van de artikelen is waar ik me vooral op wil gaan richten de komende tijd. Verder zien jullie graag lifestyle, outfits en fashion op mijn blog, maar ook persoonlijke artikelen/updates. Mijn filmpjes vinden velen van jullie leuk, maar omdat ik ze nauwelijks maak willen jullie ze ook vaker zien! Daar ga ik aan werken. Zelf vind ik filmpjes maken ook superleuk, maar er is helaas niet altijd tijd voor omdat ik er toch een hele middag mee bezig ben. 

Mijn lay-out vinden de meesten van jullie heel leuk. Ik vind 'm zelf ook nog leuk, maar ben misschien aan iets nieuws toe. Bovendien vind ik HTML'en heel leuk en heb ik het lang niet gedaan! Ik heb een tof idee voor een nieuwe lay-out in mijn hoofd en ik heb het ook uitgetekend. Ik weet goed wat ik anders zou willen, maar tijdens het uitvoeren is het moeilijker. 

Het onderwerp dat het minst aanspreekt op mijn blog is beauty. Ik vind het leuk om mezelf op te maken en er een beetje mee bezig te zijn, maar ik ben geen expert. Fashion vind ik leuker en daar zal ik de komende tijd ook vooral over bloggen! Bijna iedereen, op drie invullers na, zou mijn site aan anderen aanraden en tot nu toe is het gemiddelde cijfer dat mijn blog kreeg een 7.8! De enquête is nog wel open, dus als je 'm nog in wilt vullen kan dat hier. Ik lees nog steeds wat er binnenkomt. 

Er is altijd verbetering mogelijk en ik ga ook werken aan mijn blog. Ik kan me wel vinden in de feedback die jullie noemden. Maar nu moet ik het nog uitvoeren. Ook veel leuke complimentjes kwamen langs in de enquête, gelukkig! Dank jullie wel! Dingen die jullie de komende tijd op mijn blog gaan zien: fashion, inspiratie, maar ook personal updates. Ik wil ook schrijven over sport (hardlopen) en eten, want ik las een paar keer dat jullie dit leuk leek. De onderwerpen blijven verder gewoon hetzelfde, want dat zijn gewoon de dingen die me interesseren. 

Hoe het nou gaat met mij? Goed hoor! In heb natuurlijk dipjes, maar over het algemeen ben ik best blij. Op school haal ik nog steeds goede cijfers, al merk ik wel dat school moeilijker wordt. Drukke weken, moeilijke onderwerpen, steeds meer wordt van ons verwacht. Onze school geeft vrij veel huiswerk op, maar ik ben het al wel gewend na anderhalf jaar. (Nee, nee Luna, huiswerk went nooit.) 

Ik heb deze keer een langer weekend. Maandag zijn we vrij, dankzij de rapportvergaderingen! Jeeeej. Helaas hebben we dinsdag wel drie toetsen en twee verslagen om in te leveren, en ik moet nog even doorwerken. Maar het komt wel goed. As always. Na maandag twee dagen school en dan weer vrij t/m maandag! Dat is wel fijn.

Fijn weekend allemaal! xoxo. 

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Die eerste foto wooow super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk jurkje!

  xoxo Mireille
  http://dresslikemi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! En wat leuk dat je de feedback zo goed oppakt en er iets aan hebt :) ook fijn dat het goed met je gaat! En tja, school he zucht... Ik heb hetzelfde probleem met het vele huiswerk. Maar wel super fijn dat je maandag lekker vrij bent! Have fun!
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat de feedback zo positief was! Ik vind je layout ook erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het positief was wat er uit je enquête kwam! En succes met het leren van je toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je zulke positieve reacties hebt op je enquête, dat heb je echt verdiend! Ik had hem al ingevuld, en zulke updates zijn inderdaad heel leuk om te lezen. Lekker dat je maandag vrij bent, en dan 3 toetsen, geweldig! Nee hoor grapje, maar dat is altijd zo flauw, geven ze je een dagje vrij en dan meteen, hoppa, 3 keer zo hard ertegenaan. Dat hebben wij ook altijd, straks twee weken meivakantie, en dan de eerste week erna 4 toetsen, yes! In de vakantie hoor je toch niet te leren? Gelukkig zijn er ook nog leuke dingen aan school, vriendinnen bijvoorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je er zoveel uit hebt kunnen halen en dat je echt wilt gaan verbeteren! Ik vind dat je het hartstikke goed doet, hoor, en dat je wel degelijk verder komt en niet vastloopt, dus daar zal ik niet over in zitten. Succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen, wat fijn dat je enquête al zovaak is ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie foto's, leuk jurkje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Girl,

  I've nominated you for Very Inspiring Blogger Award, read my post for more details:
  http://makeupthyself.wordpress.com/2014/04/13/very-inspiring-blogger-award/

  Big kisses
  Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi! Wat een leuke blogger ben je, haha. Komt vooral denk ik omdat we allebei 14 zijn ;)

  X Emma

  lifethingsbyemma.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen