Lovely inspiration & voornemens

woensdag 22 januari 2014 |
Januari, de maandag van het jaar. Het is wel een beetje zo. Natuurlijk is het ook zoals je het zelf ziet, je kunt er ook een hele leuke maand van maken. Maar tot nu toe is mijn 2014 nog niet zo spannend, dat van jullie? Voor mij staan er nog leuke dingen op het programma, maar momenteel is het maar een beetje depri - het weer is stom, op school is het weer druk, etc. Ik heb voor jullie (maar ook wel een beetje voor mezelf!) een selectie gemaakt met positieve, mooie en motiverende inspiratiefoto's. Let's go!
Hoe gaat het trouwens met jullie voornemens voor 2014? Al een beetje aan gedacht? Mijn voornemen was om meer te bewegen. Ik heb laatst bedacht dat ik elk weekend een rondje wil hardlopen. Ik wil aan mijn conditie werken en sowieso geeft het me een fijn gevoel - ik sport niet zoveel, dus dit is een fijne oplossing. Hardlopen vind ik leuk (meestal dan), lekker in de buitenlucht. Ik heb ook best sterke benen dus ik wil zeker doorgaan met hardlopen. Mijn doel is om aan het eind van het jaar het rondje dat ik nu loop, twee of misschien wel drie keer te lopen. Zonder te stoppen. Nu red ik het net om mijn rondje van 1,5 kilometer in één stuk te lopen. I know, het is niet veel, maar je moet toch ergens beginnen?

Daarbij wil ik ook wat gezonder gaan eten. Ik heb geen problemen met mijn gewicht, maar denk dat ik me op deze manier gezonder ga voelen. Dat is wel een voornemen waar ik aan wil denken! Ik ben heel benieuwd of jullie al bezig zijn geweest met jullie voornemens. Vaak zijn mensen het halverwege januari al vergeten. Enjoy your day! XOXO, Luna.

Morgen komt het nieuwe tijdschrift 'Hoe Overleef Ik... (zonder) geluk' uit. Ik sta hier met twee pagina's in en zal deze uiteraard ook laten zien op mijn blog! Woohoo :).

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ooh , bij mij op school is het ook heel depri ... Maar jou inspiratie foto's maken me weer helemaal blij ! Veel succes met het hardlopen .
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het weer maakt me niet echt vrolijk. Ik doe niet aan voornemens, dus niks is gefaald of geslaagd hahah. Ik ben echt benieuwd naar het tijdschrift. Zo gaaf Luna!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat eerste plaatje is echt heerlijk! Goed dat je gaat hardlopen, en 1,5 km is inderdaad een goed begin :) Ik vind je header heel erg leuk trouwens! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf Luna dat je in het tijdschrift van Hoe Overleef Ik komt ! Echt hele leuke inspiratie foto's en goede voornemens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, super gaaf dat je in het HOI-tijdschrift komt, best goed begin van het jaar, toch? Ik wil trouwens ook nog gaan beginnen met hardlopen, hopelijk gaat het een beetje lukken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb niet heel veel voornemens eigenlijk.. Maar ik denk dat eentje is een betere concentratie proberen te krijgen. De laatste tijd is bij mij ook een beetje depri haha. Hier zit ik dan ziek in m'n bed te typen :(.
  xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg gewoon helemaal trek in aardbeien van deze post!!! Haha erg leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik begin pas vanaf februari vanwege mijn stage en eindelijk weer tijd heb om te sporten!;)

  Wie weet hoe lang ik het vol ga houden xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk dat je in Hoe Overleef ik staat, ik ben nog steeds bezig om mijn voornemens te laten uitkomen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel!
  Ik heb maar één voornemen dit jaar en dat is mijn vwo diploma halen haha!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb hetzelfde voornemen als jou: Meer bewegen. Zoals heeeel veel mensen volgens mij haha ;) Ik sport ook nooit en wil mijn conditie wat opbouwen, en ook geeft het me een goed gevoel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede voornemens! Study hard was ook één van mijn voornemens, maar het lukt niet zo goed.. :S

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb een hele lijst met voornemens, haha, eigenlijk meer een soort to-do lijstje voor 2014! Staat allemaal op m'n blog. Leuke plaatjes! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk positief artikel Luun, heerlijke positieve fibes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Herkenbaar gevoel, heel veel leuke dingen op de planning maar op het moment véél te veel te doen en enorm druk. Heb je wel weer leuke dingen om naar uit te kijken!
  En wat een leuk voornemen, komt me bekend voor (haha). Ik vind 1,5 ook al heel knap hoor, ik doe t je zelf (nog) niet na! Ben zelf ook sinds een paar weken weer begonnen met 1-2 keer per week hardlopen, ik loop zelf nu zo'n 3,5 km met 3x een klein stukje lopen en dan weer verder! Ik denk dat ik misschien net zo'n 1,5-2 km achter elkaar door zou kunnen halen maar wel met veel moeite haha! Ik probeer het ook rustig op te bouwen :)
  Succes ermee, ik doe dus met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik had ook als voornemen dat ik zou gaan harldopen, maar helaas dat plan werd verstoord vanwege blessures aan mijn knieën. Leuk artikel!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen