Favoriete inspirerende sites

dinsdag 14 januari 2014 |

Hoi! ♥ Dit keer heb ik een top 3 met favoriete sites/blogs voor jullie, er zijn natuurlijk nog veel meer sites waar ik een aantal keer per week heenga, maar deze wil ik even met jullie delen. Het zijn namelijk sites die mij inspireren, al heb ik ze pasgeleden ontdekt. Ik merk dat ik ze heel leuk vind! Ik wil eigenlijk vaker mijn favoriete blogs gaan delen, ik vind het leuk andere bloggers te helpen of ze er blij mee te maken. Dus zal ik het vaker doen? In dit artikel deel ik geen blogs die meer volgers nodig hebben, want die hebben ze heel veel, maar ik dacht: Dan kunnen jullie de sites ook ontdekken!


Als eerst wil ik 'A Beautiful Mess' noemen. Een blog die al lang bestaat en veel bezoekers heeft - jullie zullen abeautifulmess.com vast kennen. Er is ook een app een dagelijks komen er een aantal artikelen online. Veel vind ik heel leuk om te lezen. Bij de tabbladen zie je bijvoorbeeld fashion, beauty en photography staan, hierover geven ze hele fijne tips. Ook geven ze tips over inrichting, dat vind ik heel interessant! Dus ja, een blog waar je op kunt blijven kijken. Voor mij tenminste. Ik blijf maar verder klikken!


Ook vind ik het online magazine Ensemble heel erg leuk! De link is NSMBL.nl. Dit is ook zo'n site waarop ik kan blijven kijken. Het is echt een magazine, zo veel verschillende dingen zijn er te vinden. Dingen over mode en celebs, nieuwtjes, lijstjes, schokkende dingen die gebeuren in de wereld, het is er allemaal. Ja, ik vind het leuk! Ik houd van die variatie, die ik ook zie op A Beautiful Mess.Nummer drie is nl.wikiHow.com. Ook hier staan allerlei artikelen op. Elk artikel heeft één hoofdvraag. Hoe doe je dit? Hoe werkt dat? In het artikel wordt dan uitleg/tips gegeven. Bezoekers van de site kunnen zich aanmelden en een stuk schrijven of bewerken. Het leuke is dat je bij de gekste vragen een artikel kunt vinden. Hoe teken je een eend? Hoe maak je een regenboog? (Huh). Maar ook gewoon handige dingen hoor, zoals: Hoe kun je zelf lipgloss maken? Hoe bak je koekjes?

Ik vind het heel leuk om meer van dit soort sites te ontdekken. Welke sites inspireren jou? Ik ben benieuwd! Liefs, Luna

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een handige tips. Ik kende nog geen enkele site.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa A Beautiful Mess staat ook bij mij hoog in de ranglijst van favoriete blogs! :) Hun stijl van fotograferen inspireert me vooral. Maar ook twinkiechan.com , misslipgloss.nl en vroeger keek ik veel op girlscene.nl ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke post!! Ik ken de sites helemaal niet, maar ik ga ze meteen even bekijken want ze zien er wel heel mooi uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind A Beautiful Mess wel een superleuk site, NSMBL volg ik wel maar ik vind de artikelen kwalitatief nou niet zo heel goed en ook niet echt inspirerend. Die laatste ken ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele handige sites, kende ze allemaal nog niet! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handige en leuke sites! Ik vind dit concept wel een leuk idee:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik kende ze nog niet. Hele mooie sites zijn dit. Ik ga even een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog nooit van gehoord, dat wikihow.com. Ik ga er eens naar kijken, klinkt superleuk!
  xx Pauline fashionosaur.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe sites! Wiki How klinkt echt handig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk!
  Gek genoeg kende ik ze alle 3 niet, maar heb ik je er wel eens over gehoord.
  Ik ga even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. NSMBL staat ook op mijn favoriete inspirerende website lijstje!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk artikel, je schrijft echt goed!
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wikiHow is echt een leuke site!! Morgen staat hiervan ook een artikel online op mijn blog! :D

  BeantwoordenVerwijderen