Back to school en mijn vakantie

maandag 6 januari 2014 |

Dutchies are going back to school! Oké, de vakantie is afgelopen. Vandaag begint de eerste schooldag van 2014. Ik heb een soort van personal update voor jullie waarin ik een paar dingetjes wil vertellen. Ik zie er niet tegenop om weer naar school te gaan, ik heb juist wel weer frisse moed om er tegenaan te gaan! (Dit klinkt erg dom, even met andere woorden: Ik ben er klaar voor!).

Hopelijk gaat 2014 een beetje meezitten wat betreft school. In 2013 ging het heel goed. Niet om op te scheppen, maar er stonden vooral achten op mijn rapport. Mijn laatste cijfer van 2013 was een 1.0 voor topografie, wat ik gewoon niet in mijn hoofd kreeg. Oooopsie! Ik schaam me er niet voor om dat hierop te zetten, omdat het de enige onvoldoende is die ik dit schooljaar haalde. Wel een hele dikke onvoldoende, maar het komt wel goed. Ik sta nog een prima cijfer, haha! Met de rest gaat het dus goed op school, meestal ging ik er in 2013 met plezier heen en hopelijk dit jaar ook weer! Ook al zijn er natuurlijk ook 'downs', momenten wanneer je alleen nog maar kunt stressen en balen, en hopen dat de tijd snel gaat en de vakantie weer komt.

Hoe mijn kerstvakantie was? Top. Ja, ik heb een onwijs leuke vakantie gehad! We hebben leuke dingen gedaan, maar ik heb ook uitgerust en geblogd (het is geblogd, hè? Niet geblogt? Ik haal het altijd door elkaar). Even terug naar de vakantie. Mijn vakantie begon heel fijn met de Kerst. Ik heb zulke leuke feestdagen gehad! Heel erg genoten. We zijn een paar dagen bij opa en oma geweest, met wie we hebben geschaatst en gebowld. De vakantie heb ik goed afgesloten met een dagje Antwerpen en een dagje skiën! In een skihal, haha. Maar het was leuk om dat weer te doen, al was het even wennen. In Antwerpen heb ik trouwens een jurkje en een cropped sweater gekocht, te weinig om een shoplog te maken. Maarrrr je zult ze vast nog tegenkomen in een outfitpost want ik ben superblij met wat ik heb gekocht! 
Ik vind het toch fijner zulke updates te schrijven. Niet in zo'n monthly notebook, wat ik eerder deed. Jullie hebben misschien al opgemerkt dat er voor december geen monthly notebook was. Voortaan schrijf ik zo personal updates. In 2014 wil ik zeker (natuurlijk not too) personal stuff op mijn blog blijven schrijven. Andere blogvoornemens? Dat zijn originele dingen blijven plaatsen (ja, ook DIY's!) en gewoon blijven genieten van alles. Het schrijven, fotograferen, nieuwe bezoekers. Ik denk wel dat het gaat lukken! :)

Oh, ik weet het, dit stuk was misschien lang, maar ik kan gewoon blijven typen. Veel succes op school allemaal - stay positive! Na de kerstvakantie is het vaak rustiger dan ervoor, ik heb dat wel gemerkt vorig jaar. Hebben jullie dat ook? Liefs, Luna.

PS: De winnaars van de eerste twee winacties (die waarin je een Moleskine en twee lakjes kon winnen, en die ene van de ketting) zijn bekend! Sharon heeft de roze Moleskine en de lakjes gewonnen, gefeliciteerd! De winnaar van de ketting is Chloe! Ik heb jullie gemaild.

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik vind zulke artikelen echt super leuk om te lezen! 2014 gaat ook vast een top jaar worden. Leuk om te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had ik maar zo veel zin in school, ik begin al gelijk met een toets - verslagen inleveren - presentaties (ik heb dus echt geen zin in). Maar ik hoop dat het alleen maar beter wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne update Luna!
  Jij ook heel veel succes op school dit mooie 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed van je dat je weer een frisse moed hebt voor school! En ook fijn dat je een fijne kerstmis hebt gehad, ik was op vakantie met kerstmis. Dus ik lag op het strand haha, echt leuk dat je naar Antwerpen bent geweest. Daar wil ik ook heen, om te shoppen want ze hebben daar forever21 en brandy melville voor zover ik weet. Ik vind de foto van je ringen heel mooi gemaakt.
  Ik heb het juist wat drukker na de kerstvakantie, omdat ik bijna weer toetsweek heb. D:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, je hebt gelijk, thank god dat ik dat nog niet heb! Veel succes! <3

   Verwijderen
 5. Wat fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad! En houden zo je school cijfers enz.
  Bij mij gaat het wat minder, maar we gaan gewoon weer knallen nu!
  Ik wens je nog een super 2014 toe :).
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit echt leuke posts om te lezen! Ik zou ze zo houden :D en het is niet erg dat ze wat lang zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij ook veel succes en hopelijk heb je een geweldig 2014!

  www.lovelikelivelife.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha het is geblogd ja. Nog heel erg bedankt voor je leuke mailtje, heb er veel aan gehad! Hopelijk heb je een heel fijn 2014 en ook een goed jaar op school! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om dit te lezen, je schrijft echt op een heel prettige manier! Ik ben blij voor je dat je een leuke vakantie hebt gehad, ik had helaas geen vakantie omdat ik moet doorlopen met stage, maar straks in februari kan ik weer volop genieten van een welverdiend weekje vrij na elke week 40 uur gewerkt te hebben, haha. Je hebt echt prachtige foto's erbij gemaakt, ik vind die laatste echt zo lekker weheartit/tumblr achtig, heerlijk! Wat jammer van die dikke onvoldoende, hopelijk haal je die binnenkort weer op met een toets, het gaat je vast lukken! Gefeliciteerd Sharon en Chloe, superleuk dat jullie hebben gewonnen! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ik vind het nog wel meevallen hoe lang je stuk is geworden hoor, ben bang dat mijn personal updates langer zijn :P
  Maar wauw, wat goed van je cijfers, lekker bezig! Ook hopen dat je het volhoudt, want ik weet nog dat ik in de eerste klas altijd mn huiswerk maakte, leerde en er supergoed voor stond, en met het jaar kreeg ik minder en minder motivatie.. Ben wel ieder jaar opnieuw overgegaan met een hele mooie cijferlijst zonder tekorten, maar ik vraag me weleens af hoe ik het doe..
  Vind dit denk ik ook leuker en fijner om te lezen dan je monthly notebook, dit is nog net iets uitgebreider en persoonlijker, leuk!
  En lekker dat je het nu nog weer even rustig hebt na de vakantie, bij mij is het juist alleen maar erger dan ervoor. Over twee weken de volgende examenweek, over een week eerste versie profielwerkstuk inleveren, binnenkort moet ik mn collectie die ik voor mn profielwerkstuk ontwerp ook afhebben, en kreeg gisteren ineens ook allemaal informatie en opdrachten voor de toelating voor mijn vervolgopleiding dus ik stress 'm behoorlijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen