5 fashionable ways to style your room

vrijdag 10 januari 2014 |
Engelse titels klinken toch altijd leuker. '5 modieuze manieren om je kamer op te leuken?' Neh. Hoewel het wel lekker allitereert. (Nog moeilijke woorden gebruiken ook.) Goed, over naar waar het artikel over gaat! 5 manieren om je kamer helemaal fabulous te maken, die ga ik jullie vertellen. Mijn kamer is van zichzelf niet zo. Het is een kleine kamer, maar hey, door je kamer op te leuken kom je altijd verder. Have some inspiration! Alle foto's zijn in mijn eigen kamer gemaakt.
1. Fashionable collages maken en ophangen
Klaar voor een creatieve middag? Zoek wat tijdschriften op en ga knutselen! Online collages zijn leuk, maar in fashionmagazines vind je ook genoeg mooie foto's. Deze plak je dan op een canvas schilderijtje en hang je op aan een spijker. Simple it is. Maak 'm naar jouw stijl en zodat hij goed bij je kamer past. Ik vind mijn collages heel leuk. Ze zijn beiden best verschillend maar geven wel echt weer wat ik mooi vind.2. Memoryboard
Hiermee bedoel ik een prikbord waarop je alles prikt (Pinterest in real life). Van brieven tot foto's, van tickets tot tekeningen, het is jouw keuze. Ik heb vooral dingetjes van vroeger aan mijn prikborden hangen, zoals foto's. De prikborden waren trouwens heel goedkoop: Ergens voor €0,50 in een winkeltje in de stad gekocht. Dus heb je nog een lege muur, go for it! Maar je kunt ze ook gewoon ergens neerzetten.3. Het 'rek'
Deze neemt wat meer ruimte in, dus weet zeker dat je nog een groot stuk muur overhebt: Het rekje/kastje, hoe je het ook wilt noemen. In mijn rek staan allerlei kleine dingen: Het is ook nog eens handig omdat je er dingen in kwijt kan. Het ziet er niet gauw rommelig uit (jeuj!). Het leukste idee vind ik toch om er een nagellak-rek van te maken. En in december had ik er nog gekleurde lampjes omheen hangen, ook zo leuk!4. Mooi opbergen van je spullen (kastje en hertje)
Zoek nog ergens een goedkoop kastje en ga 'm verven! Zo heb ik het ook gedaan. Mijn kastje is niet zo netjes geverfd, oops! Maar ik vind 'm wel heel leuk en hij past nu beter bij mijn kamer. Ook heb een hertje aan de muur hangen voor mijn kettingen. Het gewei was eraf gebroken en er weer aangelijmd, maar dat kunnen jullie trouwens niet zien, haha. Deze manieren van spullen opbergen vind ik heel leuk en het is iets anders dan een saaie, normale kast.5. Kapstok 
Jaaa, een kapstok! Dit vind ik echt heel leuk staan en zeker op inspiratiefoto's. In mijn kamer is het ook wel leuk, maar het ziet er in die hoek wel een beetje rommelig uit. Ik heb er vooral tassen aan hangen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kleding aan de kapstok hangen.

Heb jij nog een leuke tip om je kamer te stylen? Deel het met mij! Liefs, Luna. 

25 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat leuk! Echt een leuk artikel:) Ik heb nog ergens in een hoekje naast mijn kast stylish een paar schoenen met een foto lijstje staan. Dit klinkt totaal niet mooi zo, maar het ziet er echt tof uit al zeg ik het zelf. Jouw Memoryboard ziet er echt mooi uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n prikbord staat inderdaad heel leuk, vooral leuk met kaartjes, tickets altijd!
  En wat een leuk kapstokje heb je, dat staat ook altijd leuk ja (en opgeruimd!)
  Heb zelf ook een tijd geleden een schoenenrek gehaald, staat zoveel netter zo boven elkaar dan allemaal naast & voor elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Je hebt zelf volgens mij ook een leuke kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg leuk uit met die lijstjes maar ook die collages zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk artikel! Leuk gedaan. Ik vond collage's altijd heel erg tof staan in een kamer. Ook punt 4 ziet er erg leuk uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuke ideeën, echt leuk verzonnen en ik ben fan van jouw kamer. Vooral 'het rek' vind ik awesome . Het laatste kapstokje vind ik ook heel schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou echt willen dat ik wat meer ruimte had voor bijvoorbeeld zo'n rek! Een visionboard ga ik wel een keer maken. :) Leuke ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Ik heb zelf een kledingrek en dat vind ik ook erg leuk staan en mooie opbergbakjes maken ook een heleboel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke tips! Echt leuk artikel dit!

  liefs, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen en te zien! Leuke kamer heb je ook als ik het zo eens zie :) Ik heb eigenlijk al heel veel in mijn kamer, er is zeg maar geen een muur (de deur ook inclusief, allebei de kanten) meer leeg met foto's maar vooral ook leuke plaatjes, kaartjes van dingen enzovoorts hihi. Wel leuke inspiratie! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke spulletjes heb je in je kamer, en wat een leuk artikel. Geweldige inspiratie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke tips! Dingen aan je muur doen het altijd goed net zoals leuke opruimmanieren :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waar heb je dat blauw/groene kraagje vandaan die aan het gewei hangt?
  Leuk artikel trouwens!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg leuke ideeën dat hertje is te cute!!
  Xxx Sarah
  http://smilesaartje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk!
  Emma
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Mijn hele deur hangt vol met collages:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. z'n fashion collage is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk artikel! En mooie kamer heb je!
  Leuk om het speldje dat je een keer hebt gewonnen van mij te zien liggen hihi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke tips! De kapstok heb ik al gemaakt van geschiderd MDF echt een plaatje al zeg ik het zelf ;). Ik heb ook nog een leuk kledingrek gekocht...tip voor de liefhebbers. Groetjes Louise

  BeantwoordenVerwijderen