Cover Whitney Houston - I Have Nothing

zaterdag 29 juni 2013 | 31 comment(s)

Filmpjuuuuustijd! Wat er vandaag voor 'n filmpje op mijn blog is? Een cover, jawel! Ik doe het niet vaak, maar ik vind het eigenlijk wel leuk om wat van mijn zang te laten horen. Misschien moet ik het vaker doen. Ik weet niet of jullie dat willen? Ik heb I Have Nothing van Whitney Houston opgenomen, je kent 'm vast wel als je het liedje eens luistert! Het is een heel moeilijk liedje, tenminste voor mij. Ik heb het ook met zangles gedaan. Mijn 'zangjuf'' heeft toen de karaoke naar mij gestuurd die wat lager is, zodat het beter zou gaan. Luister de cover maar als je wilt! Ik ga dus niet superhoog zingen, omdat ik de lagere versie zing haha! Ik hoop toch dat jullie het mooi vinden, al is het niet perfect!




















Duimpje omhoog for thissss

donderdag 27 juni 2013 | 16 comment(s)

Favorietjes! Daar zijn ze weer! De kleine dingen die het leven leuk maken, dingen waar ik nou gewoon bij denk 'duimpje omhoooog!'. Nou ja, daar gaat het vandaag dus over. Ik vind het leuk dit soort posts te maken. Okay, enough, laat ik maar beginnen. Het zijn niet echt beauty favorieten, gewoon lifestyle en een beetje fashion.


100% zomers met deze setjes van Esprit

woensdag 26 juni 2013 | 9 comment(s)

Het is bijna zomer! Althans, we hebben onze sweaters al omgeruild voor bloesjes en hemdjes, en de shorts liggen klaar in onze kast in plaats van lange broeken. Op de site van Esprit merk je het ook! Daar zijn verschillende mooie kledingstukken te koop, allemaal met een zomers model en kleurtje. En jouw bikini voor op het strand kun je ook vinden bij Esprit. In dit artikel laat ik verschillende setjes zien die ik bedacht, voor tijdens jouw zomerse dagen. Enjoy!

















How to: Jouw blog met een origineel icoontje in je mobiele beginscherm

dinsdag 25 juni 2013 | 17 comment(s)

Vandaag heb ik een tutorial voor jullie! Als je het nog niet helemaal begreep van de titel, leg ik het nog eens uit: Zoals je misschien weet kun je je blog toevoegen aan je beginscherm op je iPhone/iPod/iPad. Ik weet niet hoe het zit met Android, maar deze tutorial is voor Apple! Misschien heb je het wel: Een snelkoppeling naar jouw blog of website op je mobiel. Maar een probleem: het icoontje is niet zo leuk. Toen ik het zag op de blog van Jiami, ging ik eens uitzoeken hoe je zo'n icoontje voor op je beginscherm creëert. Het is me gelukt, whooooh! In deze blogpost vertel ik jullie hoe je het kunt doen - met HTML, maar toch easypeasy. 


























Outfit: First flowerdress

zondag 23 juni 2013 | 18 comment(s)

Laatst maakte mijn zusje weer eens outfitfoto's van mij, op een erg warme dag. Het was niet perfect omdat we meer donkere lucht hebben gezien dan zon, maar warm was het wel. Veel mensen liepen in jurkjes, en was het geen jurkje dan was het wel een korte broek. Komt de zomer er dan eindelijk aan? JA?! Het jurkje in deze outfitpost komt van H&M. Tja. Dat was dan de item van deze outfit, haha. De schoenen zijn niet bepaald te dragen meer, maar in haast die ochtend had ik ze toch maar aangetrokken.



8 leuke ideeën voor een 30 dagen project

vrijdag 21 juni 2013 | 30 comment(s)

Al eerder heb ik een '30 dagen project' gedaan, dat heb ik met veel plezier gedaan. Vorige zomer deed ik dat: thuis, maar ook in Italië, Frankrijk... In de zomer dus! In mijn 30 dagen project maakte ik elke dag een foto van een playmobilpoppetje op steeds een andere plek. Ik was er zo enthousiast over geworden door het 'Flow vakantieschrijfboek'. Ik raad jullie zeker aan ook eens een 30 dagen project te doen! Dat kan iets met fotografie of tekenen zijn, of wat anders creatiefs. Ik heb wat ideeën op een rijtje gezet. Misschien is een 30 dagen project iets voor jou deze zomer?































Oh so positive inspiration!

woensdag 19 juni 2013 | 13 comment(s)

De positieve mensen, ik kan er nog wel eens wat van leren. Soms zit alles tegen en zit ik gewoon even helemaal in de put - weet je wat toch een beetje helpt? Positieve plaatjes op zoeken! Denk aan leuke quotes die je blij maken, kleurrijke en mooie foto's. Omdat iedereen wel eens een bom aan positiviteit nodig heeft, heb ik hier wat inspiratiefoto's voor jullie! Veel quotes en vrolijkheid. Stay positive!























Leuke blogs die wat aandacht verdienen

maandag 17 juni 2013 | 25 comment(s)

Hoi! Er zijn zeker wat bekende Nederlandse blogs, denk aan Vera Camilla, Beautygloss, Teskuh en zo zijn er nog wel een paar. Die zijn leuk, en doordat we ze allemaal kennen wordt er vaak over geschreven op verschillende blogs. Ikzelf ben waarschijnlijk één van de weinigen die bekende blogs nauwelijks leest, eigenlijk omdat daarop vooral beauty staat. Bloggers die voor een wat kleiner publiek bloggen? Ook hartstikke leuk. Deze blogs verdienen wat aandacht!







Nieuw tijdschrift ontdekt! MoodieZ

zaterdag 15 juni 2013 | 18 comment(s)

Hoooi. Het is al een tijdje geleden, toen ik het tijdschrift 'MoodieZ Magazine' kreeg. Ik kreeg 'm van mijn oma en opa, harstikke lief, en het zag er ook heel leuk uit! Dus ik begon te lezen, en kwam erachter dat het het eerste deel van het tijdschrift was. Grappig! Het is een 'mindstyle' magazine, een beetje dromerig, terwijl mijn oma het kocht omdat ze dat dacht het over mode ging.. (vanwege de naam, lol). Omdat ik dit tijdschrift toch wel heel leuk en inspirerend vond schrijf ik er nu een blogpost over!


Een blog beginnen? Dat doe je zó

donderdag 13 juni 2013 | 25 comment(s)

Blogs. Blogs. Blogs. Overal. Er zijn al zoveel blogs! En er komen er steeds meer bij. Niet gek natuurlijk, want bloggen is een enorme hype en je kunt er lekker alles op kwijt. Het is een eigen plekje. Je wilt daar natuurlijk ook wat bezoekers op krijgen, anders begon je wel een dagboek. Maar er komt nog meer kijken bij het maken van een blog. In een paar stappen wil ik vertellen hoe je het best kan beginnen.


































Outfit: Twinkle twinkle

dinsdag 11 juni 2013 | 22 comment(s)

Hi! Ik vind het tof om outfitfoto's en -posts te maken. Dus ja... Vandaag weer eentje. Het is een leuke outfit vind ik zelf! Ik houd van felle kleurtjes, dus vind de lichtblauwe broek erg gaaf! En het shirtje stond er wel feestelijk bij, als-ie je bekend voorkomt, ja ik heb 'm wel eens eerder op mijn blog geplaatst. Ik durfde m'n zwarte glammy shoes er ook bij aan te doen. M'n lerares Engels vond het in ieder geval leuk, haha!




Denkertje, deel 3

zondag 9 juni 2013 | 19 comment(s)

De laatste 'Denkertje' is alweer een tijdje geleden, toch? Hmm, in april... Dat kan eigenlijk niet! Vandaag geef ik jullie weer de kans om je mening te geven/de vraag te beantwoorden. Weet je niet wat deze rubriek inhoudt? Elke keer bij zo'n artikel stel ik jullie een vraag, gewoon om jullie beter te leren kennen en tja... Volgens mij vinden jullie het ook wel leuk! Let's go, klik op 'Verder lezen' voor de vraag!























AFTELLEN!! + mijn summer to-do-list

vrijdag 7 juni 2013 | 18 comment(s)

My gosh. Het duurt nog laaaang, maar ik ben er al helemaal mee bezig. ZOMERVAKANTIE!! Wauw. Ik heb er echt ongelooflijk veel zin in. Overdreven? Nope. Ik houd de dagen tot de vakantie bij met een app, terwijl we de laatste weken nog even bestormd worden met toetsen, opdrachten om in te leveren, A-R-G-H. Leraren, waarom komen jullie daar nu mee? We zitten al met ons hoofd bij zon, ijsjes, vrijheid en de lange rit naar een ander land. Ja, toch? Ik wel... Ik heb zelfs al een lijst gemaakt met dingen die ik deze zomer wil doen, want vervelen wil ik voorkomen!











Outfit: tigggrrrr..

woensdag 5 juni 2013 | 14 comment(s)

Ahw, Zweden, het is alweer zo lang geleden... Maar de volgende vakantie komt alweer dichterbij! Nou ja, het is nog lange niet zo ver, maar ik houd het wel vol. De laatste twee weken zijn er sowieso geen/weinig lessen. In Zweden heb ik meerdere outfitfoto's laten maken en ik heb ze nog steeds niet allemaal op la blog staan. Dit is de laatste, haha! Het is best een simpele outfit, maar ik vind 'm tof! Don't forget to hype it on Lookbook? :)





De grote Enquete-uitslag!

maandag 3 juni 2013 | 17 comment(s)

Hey! Nog minder dan een maand geleden liet ik weten dat er een enquete was. Die enquete ging over mijn blog, wat jij er nou van vindt en zo. Ik ben echt blij dat ik 'm gemaakt heb, omdat het mij wat meer duidelijkheid heeft gegeven. Ik ga de enquete-uitslag in deze blogpost even bespreken. De enquete is door ongeveer 60 mensen ingevuld. Bedankt voor degenen die 'm hebben ingevuld!













Video! My perfect imperfections + bloopers

zaterdag 1 juni 2013 | 19 comment(s)

Een nieuwe tag! In een filmpje nog wel, jeheeej. Ik heb al lang geen filmpje meer opgenomen omdat het best veel tijd kost. Dit keer is het filmpje niet super gelukt, omdat ik 's avonds op het idee kwam het filmpje op te nemen (juist, toen ik make-uploos in pyjama zat). In de 'my perfect imperfections tag' vertel ik drie dingen die ik mooi vind aan mezelf, en drie dingen die ik niet mooi vind. Ik vind het een leuke tag. Jij ook? Bekijk het filmpje dan maar! (Er staan ook blunders bij aan het einde om er nog wat lol in te brengen hahah).