Luna's monthly notebook #4: november

dinsdag 3 december 2013 |
Het is vandaag 3 december, dat betekent dat mijn zusje en papa jarig zijn! En het betekent ook dat er nog een hele maand voor ons is, en het daarna gewoon alweer 2014 is. Tweeduizendveertien... jeetje. Maar voor nu kijk ik nog even terug op november in het vierde deel van 'monthly notebook'. In deze rubriek vertel ik steeds over de afgelopen maand. Vandaag dus: November 2013Heb jij een leuke maand gehad? X, Luna

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ah super leuk weer gedaan luna, ik hou ook heeeeel erg van Kerst! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je lay-out echt mooi geworden! Mijn november was heel raar eigenlijk.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, is er een film van Het Diner? Draaide die in een filmhuis of gewoon in de bios? Ik heb het boek gelezen en de theatervoorstelling gezien. Erg tof! Verder was mijn november nogal druk. Veel feesten, werken, leren, en niksen. Jaja. Op naar de feestagen! Ik heb er zinnnn in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer heel leuk gedaan Luna! Ik ben afgelopen vrijdag naar Catching Fire geweest en die heeft ook al zo'n stom einde, maar de rest is gelukkig wel heel erg leuk, haha. Je lay-out vind ik ook zo mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk Luna! Ik heb vooral een drukke november gehad (net als alle andere afgelopen maanden). Ik heb daardoor ook niet kunnen bloggen, maar dat ga ik nu weer even helemaal anders doen want ik kan niet meer zonder :)) Ik houd ook heel erg van de feestdagen!
  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij dit super leuk gemaakt! Ik had ook een hele leuke maand in november, toen zat ik nog lekker in Bosnië :)

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je dit leuk gemaakt! Heel erg leuk om te lezen :-) Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk artikel Luna! Echt heel leuk gedaan x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuk!

  lovetheprettylittlethingsoflife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk om te lezen! Ik vind je lay out echt geweldig, heel tof gemaakt, maar dat zei ik al op twitter, haha :) Het Diner heb ik ooit eens een poster als opdracht voor school moeten maken, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind Expeditie Robinson ook echt geweldig! Jammer dat de winnares mogelijk is uitgelekt zeg...Maar gelukkig weet ik nog van niks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Catching fire is erg leuk, zeker heengaan! vooral als jeht boek gelezen hebt een aanrader :)
  & expeditie robinson is ook leuk ja, ik heb de winnaar helaas ook al gelezen :( maar 't blijft wel leuk om te kijken en ben benieuwd hoe die persoon dan wint :P

  BeantwoordenVerwijderen