New Balance en meer trends die ik niet snap

zaterdag 21 september 2013 |
Ik ben dol op kleren. In principe koop ik kleren die ik leuk vind. Meestal is dat fashion, gewoon, wat nu in de hippe winkels ligt. Maar láng niet alles wat 'in' is, draag ik. Momenteel zijn New Balance schoenen echt hot. Persoonlijk zie ik helemaal niets aan die schoen wat mooi is. Als jij het wel leuk vindt, that's okay. Voel je ook zeker niet aangevallen door dit artikel, of zo, doordat jij dingen die ik noem wel draagt. Toch vond ik het wel leuk om te vertellen welke trends ik nou nooit heb begrepen.

Viewy

Kijk eens goed naar die schoenen van New Balance. Ik zie er echt niets in. Ze zijn eruit als sportschoenen. Voor tijdens gym, dan gaan ze nog. Maar om zo mee rond te lopen? Niets voor mij, in elk geval. Ik begrijp niet waarom ze zo'n hype zijn geworden. Ik vind het net iets voor oudere mensen die stevigere schoenen nodig hebben. Hahaha, sorry, maar dat vind ik! Mij maakt het verder niets uit dat steeds meer mensen ze kopen, maar zelf zou ik er niet mee lopen.De knuckle ring. Genoeg plaatjes van te vinden als je even zoekt op We Heart It... Ik vind het niet heel lelijk, maar dat het een trend is, snap ik niet echt. Ik vind het stiekem mooier staan als je je ring gewoon op de normale plek hebt, haha. Neh, niet mijn ding zo'n knuckle ring (whoo, I can rhyme!).

De zogenoemde 'bracelet ring' snap ik ook niet. Een ring én armband. Tegelijk. Aan elkaar verbonden. Not handy? Als er niet al te veel friemeltjes aan zitten, vind ik het nog wel gaan. Maar volgens mij is het best vervelend om zo'n armband-ring om je hand te hebben? Of ben ik de enige die dat denkt, haha? Okee, samengevat, ik vind het niet heel leuk.


Waar zijn die jassen van Nickelson ooit vandaan gekomen, en wie heeft bedacht die dingen te gaan dragen? Ik ben zéker niet de enige die deze jassen gewoon vreselijk vindt... En toch zie je af en toe iemand lopen met een Nickelson jas. Ik vind ze heel, héél lelijk.

transparent candy

De transparante tas/clutch. Ik vind het niet zo fashionable als anderen het vinden. Het is gewoon een tas, waar je doorheen kunt kijken. Ik vind het niet heel bijzonder en het lijkt me ook niet echt fijn als iedereen gewoon kan zien wat er in je tas zit. Uhh, ja, dat!

(1) TumblrVan die witte Nikes. Nike Air Max, als ik het goed heb. Ik heb ze al een paar keer gezien bij mij op school, en ik vind ze gewoon niet mooi. Naar mijn mening zien ze er lomp uit... En dan die grote zool, ugh. Nee, deze schoenen zou ik ook niet dragen, al kunnen andere Nike modellen wel heel mooi zijn.

Welke trends vind jij niets? Liefs, Luna

33 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Hmm, ik geloof dat ik ook niet warm of koud wordt van alle trends die je zojuist hebt laten zien. Vooral de doorzichtige tas, de knuckle ring en de Nickelson-jas vind ik afschuwelijk ja. Bah.
  Ik heb zelf een gruwelijke hekel aan Uggs. Wát een slechte uitvinding. Het zijn net sloffen, maar dan lelijk. Vreselijke dingen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Nickelson jassen vind ik zelf ook vreselijk! Ik heb er ooit een voor de grap aangepast, maar het leek net of je in een of andere glimmende vuilniszak zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind een paar trends ervan nog best leuk. Maar iedereen heeft een mening en die respecteer ik gewoon zoals jij dat ook doet:) Ik vind het echt leuk om te zien hoe jij naar deze trends kijkt haha:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben het helemaal eens met je artikel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dit is echt een leuk artikel. Die knuckle rings vind ik dan wel weer leuk staan bij mensen, maar voor de rest ben ik het wel met je eens!

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Witte nikes en de nickelson jassen snap ik ook niet echt en van de rest heb ik eerlijk gezegd ook niets in huis, maar ik vind ze er wel leuk uit zien :) Iedereen heeft zijn eigen mening toch en ik vind het knap dat je dat gewoon op je blog durft te vertellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk over alles precies hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Nickelson jassen kan je ook heel makkelijk zelf maken, met een vuilnis zak en een doodde Fred. De bracelet ring vind ik zelf wel heel leuk maar dan moet er inderdaad niet van zulke frutsels aan zitten haha. En ik vind ze persoonlijk niet irritant zitten ofzo! Leuk artikel!

  Liefs,
  Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Groot gelijk hoor! Ik vind het ook drie keer niks. Studs zijn ook nooit mijn ding geweest, alhoewel de subtiele variant nog wel gaat. Die doorkijktassen, knuckle ring, nikes en Nickelsonjassen. Iew. Men beschrijft ze weleens als een vuilniszak met een dooie nerts om je nek. Daar ga ik in mee hoor ;-). De roze New Balance schoenen vind ik nog wel gaan, maar inderdaad meer voor de sportschool. Ach ja, als iemand zich daar prettig in voelt, gewoon doen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk artikel!
  Hahaha, heb me dood gelachen om sommige dingen ;)

  Susan xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De Nickelson jassen vind ik ook verschrikkelijk maar alle andere die je hebt opgenoemd vind ik best nogwel leuk haha. Vooral de knuckle ring!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de New Balance schoenen, de Nickelson jas en de transparante clutch ook echt helemaal niks! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik vind de new balance schoenen we top!
  Ik heb er zelf geen maar als ik ze zie drage ben k vaak jaloers
  de rest is ok.
  Buite de jas en witte schoene die vind k super lelijk!

  groetjes
  Emma
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, grappig! Ik vind een paar trends wel leuk! :) zoals de NB en de doorzichtige tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, de new balance schoenen vind ik niet lelijk, maar ik zou het niet dragen. Nickelson jassen zijn afschruwelijk, maar de above knuckle ringen vind ik dan weer wél heel erg leuk.:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind New Balances ook niet mooi, en die Nickelson jassen, nee bah, vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nickelson jassen, bluuuuuugh! En ik snap een doorzichtige tas ook niet inderdaad..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die witte nikes vind ik wel vet! Maar met de rest ben ik het compleet eens met jou, vooral newbalance vind ik verschrikkelijk lelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de new balance en nike schoenen juist weer erg mooi. Ik heb zelf de witte nikes maar dan het korte model. Het langere model vind ik minder mooi. De rest vind ik inderdaad ook helemaal niets! Maargoed smaken verschillen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben het ook eens met de meeste dingen die je opnoemde. Leuk artikel
  liefs, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 21. de meeste ben ik het met je eens, hoewel ik niet perse overal een hekel aan heb. de nickelson jassen wel, samen met uggs: ook niet zo mijn ding. transparante clutches vind ik opzich wel wat hebben, best mooi maar niet helemaal fan :) en knuckle rings vind ik juist weer wel erg leuk, en die ring-armband-in-een lijkt me ook vreselijk onhandig!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hahah, met sommige ben ik het met je eens!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ben het helemaal met je eens Luun! Leuke post trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. P.s: wilde even zeggen dat ik je heb genomineerd! http://www.journalisje.nl/2013/09/liebster-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wow, echt zo grappig, met alle dingen die je noemt heb ik dat ook! Haha, die nickelsonjassen vind ik nogal asociaal, die nikes zijn best wel saai (met alleen wit) en die new balance schoenen vind ik ook net sportschoenen! Ik vind ook de chanellaarsjes, die regenachtige laarsjes in de kleur zwart, ken je die? Daar hou ik ook niet van, dat zijn net regenlaarzen vind ik. Ik vind het een hele leuke post! Het was de eerste die ik las van je blog(heb nog nooit op je blog gekeken)en ben nu al helemaal enthousiast! Ik vind dat je super goed je eigen stijl volgt en ik ben vanaf nu denk ik een trouwe lezer van je blog, haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, bedankt Anoniempje! Super leuk om te horen! Liefs, Luna.

   Verwijderen
 26. Ik vind de New Balance schoenen wel gaaf! De knuckle ring vind ik ook wel leuk. Maar die jassen..... Vreselijk! Alsof je een vuilniszak draagt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De Nickelson jassen en doorzichtige clutch vind ik ook 3 keer niks haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik geef je echt honderd procent gelijk!
  De schoenen van New Balance en de jassen van Nickelson vind ik ook nu weeral niet het van het.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hahahah, dit is heel herkenbaar!
  Dat met die ringen vind ik wel gaaf, maar de rest..
  Nee met Nickelson en van die witte schoenen en dan nu die andere, daar hoef je bij mij niet mee aan te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Die New Balance-schoenen zou ik inderdaad als sportschoenen dragen. En Nike air max vind ik ook niet echt wat. En de Nickelsonjas is natuurlijk het verschrikkelijkst. Maar die doorzichtige tassen vind ik juist wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Haha ik ben het helemaal met je eens (min de knuckle ringen). Zelf vind ik UGGs vreselijk. Ze moeten echt worden afgeschaft.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Nickelson jassen vind ik ver-schrik-ke-lijk! De andere trends vind ik nog wel gaan, al zou ik er zelf nooit aan meedoen. Zo'n doorzichtige tas lijkt me trouwens ook niet bepaald heel veilig. Anderen kunnen zo zien wat er in je tas zit.

  BeantwoordenVerwijderen