Luna's monthly notebook #1: augustus

dinsdag 3 september 2013 |
Hallo Monthly Notebook! 'Monthly Notebook' is een nieuw idee dat ik wil introduceren. Elke maand wil ik een update schrijven over mijn leven. Dat vind ik zelf leuk om te lezen op andere blogs, maar ik wil het zelf op een iets andere manier doen. Jullie gaan wel zien hoe... Elke maand ga ik in 'Monthly Notebook' vertellen wat ik die maand heb gedaan (dus telkens aan het eind van de maand, of begin van de nieuwe maand). Dit doe ik in foto's en tekst. Vandaag is deel 1 van de maandelijkse update! De maand die er net opzit: Augustus 2013. 
Volgende maand weer! Liefs, Luna

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Oh wat leuk dat je in dat tijdschrift stond :) hoe heb je dat klaargespeeld? Ik vind het een heel leuk idee je monthly notebook, dus ik ga hem zeker blijven bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze een mailtje gestuurd omdat ze een rubliek hebben waarin ze stukjes schrijven over blogs, en ik werd teruggemaild dat ik in 't nieuwe nummer zou staan! Heel leuk! En dankjewel!

   Verwijderen
 2. Wat heb je een leuke vakantie gehad! Een kookdag? Menn, dat klinkt leuk! Wil ik ook wel! Ben alleen bang dat bij mijn opa en oma elk gerecht wel iets weg heeft van gekookte aardappeltjes, haha. Laten we dat dus maar overslaan! :-)

  - Een niet al te grote gekookte aardappel fanaat -

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke, waar dat gekookte vandaan komt, weet ik ook niet hoor! Ik weet niet eens meer wat daarvoor in de plaats zou moeten staan. Excuses! Zullen we die 'gekookte' even weglaten? (Ik stel mijzelf al helemaal voor als gekookte aardappel.. Mm... Dat was niet de bedoeling van het beticht, haha! Sorry!)

   Verwijderen
 3. Echt een super creatief artikel! Heel leuk gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk artikel! Leuk om te lezen! Volgens mij heb je een leuke vakantie gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk om het zo te doen als update! Erg origineel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Leuke samenvatting van de leuke dingen die je hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is weer een erg leuk idee, om zo nog eens terug te blikken op de afgelopen maand!omi eerde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Origineel artikel ook, fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt heel leuk om te lezen! Super dat je zo'n toffe vakantie hebt gehad! Komt er een shoplog online van de Primark? En ahh, die donut knot staat je heel mooi! Misschien er een OOTD mee?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een leuk artikel! Je lay-out ziet ook heel leuk uit (:
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk idee om je maand zo te laten zien als een soort 'online notebook'! Leuk bedacht en goed uitgevoerd ook! Gaaf die donutknot, het staat je erg mooi voor zover te zien op de foto :) En ook tof dat je in 't tijdschrift stond, leuk joh!
  En dankjewel voor je lieve reacties de laatste tijd op m'n blog! Ik heb 't aardig druk de laatste tijd (zelfs in de vakantie ja, ik plan teveel haha) en heb inmiddels een hele lijst met blogs die ik nog even een keer wil bekijken enzo haha! Vandaag toch even gauw tussendoor je blog opgezocht, en ik vind 'm erg leuk! Je hebt een leuke schrijfstijl en een leuke variatie aan artikelen. Ik volg je nu op bloglovin'!
  Liefs,
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superleuke blog heb je! Doe je al mee met mijn winactie?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt leuk! Ik heb nu al zin in het volgende artikel uit deze reeks.
  En wat vet dat je in het tijdschrift stond!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen