Circus + winactie gewonnen

vrijdag 13 september 2013 |
Foto's, foto's, foto's! Die heb ik gemaakt rond ons huis, aangezien daar circus is! Elk jaar is er circus naast ons huis, omdat daar een groot veld is. De dagen vóór het circus zijn het leukst: Dieren kijken.We hoeven maar een paar meter te lopen en we staan al tussen de dieren. Dat is zó leuk, en een goede reden om wat foto's te maken. Ik heb een winactie gewonnen, trouwens, maar daar ga ik zo nog wat over vertellen. Click read more!
Het zou leuk zijn als ik nog tijd kan vinden om naar het circus te gaan. I'll see! Ik ben trouwens echt niet zo'n fan van paarden - totaal niet - maar paarden waren er het meest. Dus daarvan zijn ook de meeste foto's. Het weer was echt vreselijk. Regen, grijze lucht, bleh. Ik vind het verder niet zo erg dat het herfst wordt, vind het wel leuk dat de pepernoten weer te koop zijn en ik warme chocolademelk kan drinken. Ik heb ook weer helemaal zin in de feestdagen. Ik weet dat dat nog lang duurt, maar het blijkt maar weer dat de zomer tot een eind komt... En de koude seizoenen eraan komen.Verder heb ik een winactie gewonnen op de blog van Melissa, xprettythings! Mijn tweede gewonnen winactie, leuk! Ik won een infinity ring, oogschaduw palette en studs haarspeldje. Echt leuke prijsjes. Ik heb er foto's van gemaakt zodat jullie kunnen zien wat ik heb gewonnen (even wat anders dan dierenfoto's, haha).Have a happy weekend! Liefs, Luna

20 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een mooie foto's! En heel leuk dat je de winactie hebt gewonnen, gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Ik heb echt geen idee of daar nou kamelen liggen of dromedarissen, maar het ziet er beestachtig uit, haha! Gaaaf man, iets gewonnen! Heel veel plezier ermee! :-) En he weer, sjeezus, ik was gisteren net op tijd thuis voor de meesterlijke plensbui. Brr. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke dingen gewonnen! Wat een toffe foto's ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's heb je gemaakt van de beestjes!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's van het circus. Die met de kamelen vind ik echt heel leuk, haha. Gefeliciteerd met het winnen van de winactie, je hebt leuke spullen. Ik had die oogschaduw van ELF ook (echt geweldig spul), maar ik heb hem laten vallen en toen was mijn favoriete kleur weg :( Trouwens, ik heb een give away op mijn blog waarbij je een statement ketting kunt winnen. Klik hier voor meer info: http://bit.ly/15RBGGS Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk, ben al lang niet meer naar het circus geweest. Die ringen echt totaly in LOVE
  xxx
  http://ourphotographycrew.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, echt leuk dat er naast je huis een circus staat. Lijkt me inderdaad leuk om langs te gaan om wat leuke foto's te schieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's en leuk dat je een winactie had gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie foto en je hebt leuke spulletjes gewonnen.!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie foto's, en gefeliciteerd, wat een superleuke dingen heb je gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's zeg! :D En leuk dat je hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's en wat leuk dat je hebt gewonnen!

  Je nieuwe lay-out is leuk! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke foto's, dat ringetje op de laatste is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, leuke foto's weer! Wat tof dat je een winactie hebt gewonnen, die infinity ring is echt ontzettend mooi! En ahh, je nieuwe lay out is heel erg mooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's en veel plezier nog met je spulletjes!
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh ik ben ook een keer naar circus Renz geweest! En leuk dat je die winactie had gewonnen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je die winactie hebt gewonnen, vooral dat ringetje vind ik heel schattig. En het circus is altijd leuk, ben in de zomer ook nog geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke foto's en wat grappig dat het circus zo dichtbij je huis staat. Gefeliciteerd met de winactie, super leuke dingen heb je gewonnen! De infinity ring is echt te schattig! x

  BeantwoordenVerwijderen