My small room make-over: ROOMTOUR!

dinsdag 20 augustus 2013 |Hi! Mijn kamertje is ontzettend klein (daarom zeg ik ook 'kamertje', uhuh) en ik kan daar bijna niks mee. Toch is er nu toch wat aan gebeurd. Een hele make-over, zelfs! Ik was een beetje klaar met de fangirl-posters, rommel en knallende kleuren in mijn kamer. Dus om te beginnen heb ik het opgeruimd en de posters weggehaald. Ook heb ik een paar spullen weggedaan - dat blijft moeilijk... Zeker om iets dat je gekregen hebt weg te doen, of iets waar je nog herinneringen aan hebt (maar daarvan bewaar ik ook veel hoor, of op zolder). Na dit gedaan te hebben was mijn kamertje nogal leeg. Maar ik heb het opgeknapt! Klik op 'lees verder', ik heb een filmpje gemaakt.Wat vind je van mijn 'nieuwe' kamer?  

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Het ziet er zo wel leuk en fris uit vind ik :) en ik ben verbaasd hoeveel spullen er toch in een klein kamertje passen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kamer is echt schattig! Leuke roomtour :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet hoe irritant een kleine kamer kan zijn. Ik zelf heb ook jaren een kleine kamer gehadt. Nu zit ik gelukkig op zolder waar het 2 keer zo groot is.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super leuk uit Luna! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Dat bureau heb je wel praktisch gedaan, dan lijkt de kamer ook wat groter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind 'm echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Had het filmpje al op youtube gezien! Erg leuke kamer en ik weet ook hoe irritant het is om een kleine kamer te hebben, haha! Gelukkig heb ik die van mijn broer ingenomen die bijna 2 keer zo groot is haha! :) Op instagram zag ik al een foto voorbij komen van je nieuwe dekbed, die vind ik echt heel erg tof!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awh, wat leuk om te lezen! Ik wil mijn kamer ook nog eens een make-over geven.. Ik ben hem echt zat :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh jeetje wat netjes! Ik heb van de week mijn kamer ook opgeruimd, nu nog zo houden hahah :)
  Ik heb een giveaway lopen, vind je het leuk om mee te doen? ☺
  Kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke roomtour, je kamer is echt mooi!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen