8 x blogartikels die ik écht leuk vond

zondag 18 augustus 2013 |





Ja, natuurlijk zijn er een hoop leuke artikelen op blogs, maar... Sommigen springen er echt uit! Daarom kwam ik op het idee om zo'n artikel te maken: Blogartikels die ik écht leuk vond. Dus: 8 dingen die ik heb gelezen en waarvan ik dacht: Wauw! Dit is echt origineel/er is veel tijd in gestoken/leuk geschreven of bedacht/etc. Nu hebben jullie ook nog leuke stukken om te lezen. Have fun reading!


De blog van Sophie, Filosophiee, lees ik heel graag. Er staan vaak originele artikelen op. De DIY '52 reasons to smile book' die ze plaatste, vond ik ontzettend leuk bedacht! Maar ze heeft eerder een artikel geschreven waar ik me helemaal bij aan kon sluiten: 'Voor een kleiner publiek bloggen is ook leuk'. Een hele goede column! (De foto is gemaakt door Sophie).

♥ Sophie is vandaag, 18 augustus, zelfs jarig en daarom wil ik haar van harte feliciteren! En ik wens je een hele fijne bday vandaag, Sophie! xx  ♥ 



Op de blog van Jaimie, Fashiographic, ontdekte ik een hele leuke DIY. Dit was al in mei - jup, al een tijdje geleden, maar dat maakt niet uit! Ik had 'm blijkens in mijn bladwijzers gezet en kwam 'm weer tegen. Voor deze DIY moet je een doorzichtig hoesje voor je mobiel hebben, en zo kun je zelf kiezen hoe je hoesje eruit komt te zien. Meer lees je op Fashiographic: 'DIY Personal iPhone case'. (De foto is gemaakt door Jaimie). 

Janne van Radiate Fashion plaatste vorige maand een recept. Ik vind het altijd heel leuk om recepten te bekijken op blogs, maar meestal maak ik ze dan niet - lazy en geen keukenprinses. Maar dit 'Strawberry snack recept' sprak me meteen wel aan! Lekker simpel en snel gemaakt, daar houd ik van (daarom is het enige recept dat ik ooit online zette ook een 10-minuten-cake...). Janne's resultaat was mooier dan de mijne, maar dat heb ik nou altijd, haha! (De foto is gemaakt door Janne). 



Zo leuk, de blog Vintagenote! Ik kwam er zomaar eens op terecht en de blogster heeft al een tijdje niet geblogd, maar ik vind het leuk om tussen het archief te kijken. Zo kwam ik bij deze post: 'Vitamines en hun functies'. Erg leerzaam. Hierboven zie je wat zij maakte (creatief hè?): Vitamines voor je ogen, nagels, haar... Maar in de blogpost leer je zelfs óók wat je moet eten tegen wallen, witte tanden en een beter geheugen. Daar hebben we tenminste nog wat aan. ;-) (Gemaakt door Fenna). 

Maar ook Demi maakt van elk artikel iets creatiefs op Refined sense. En dat naast haar hele mooie lay-out, die gelukkig ook rustig is zodat we haar creaties goed kunnen bekijken! Ik vind al haar posts leuk, maar ze schreef laatst iets enorm handigs: 'Koffer inpakken'. Daarin gaf ze tips over wat echt mee moet in je koffer en wat belangrijke don't-forget-dingen zijn. (Gemaakt door Demi).


























Nadia kwam laatst met een schattige, nieuwe rubriek op haar blog: Lovely outfit. Ze gaat steeds een outfit zoeken op Lookbook en dan vertelt ze hoe ze een kledingstuk zou combineren. Deel 1 is de skater skirt, en daarbij heeft ze een hele leuke collage gemaakt! Ik vind het tof om te zien dat ze al zo'n fashionqueen is,en dat terwijl ze na de vakantie naar de brugklas gaat! Zie Nadia's blogpost: 'Meet the Skater Skirt'. (Foto's zijn van Lookbook).

De eerste keer eigenlijk, dat ik een echt bekende blogger noem! Serena van Beautylab.nl maakte laatst een video over 'Supersnelle zoete snacks'! Deze video was mijn moeder aan het kijken. Volgens mij is Beautylab haar favo blog, bij mij valt dat mee omdat ik niet vaak bekende blogs lees - oké, af en toe vind ik het wel leuk, maar niet dagelijks. Ik tweette over mijn moeder dat zij 'verslaafd' was aan Beautylab en ik kreeg een berichtje van Serena terug! Wat leuk, en of we samen Beautylab-fans waren. Dat vond ik wel heel tof eigenlijk, haha! (De foto is gemaakt door Serena).



Wat ik leuk vind aan de blog van Linda is dat Linda erg creatief, en vooral ook grappig is! Zo kreeg ze, alweer een tijdje geleden, een cactus die ze Bertus noemde. Ik vond het meteen al leuk toen ze zei dat ze ons op de hoogte zou houden over de belevenissen met haar cactus. Zo pimpte ze het potje van Bertus later, en vertelde ze dat Bertus verdrietig was - aaaah! Kortom: niet erg serieus maar ik vind het heel origineel en leuk, haha! Hier het nieuwste Bertus-artikel: 'Bertus de cactus is verdrietig'. (De foto is gemaakt door Linda).

Liefs, Luna 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Aw, wat een leuk artikel en wat lief dat je mij hebt genoemd en dat je verteld dat ik jarig ben! Bedankt Luna, super lief:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, ik heb een paar artikels geopend! Linda's blogposts vind ik heel leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat leuk dat je me noemt :) ik heb al weer een week of twee niet op blogger/bloglovin gekeken dus het is maar goed dat ik vandaag even keek! Anders was ik je helemaal vergeten te bedanken!
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk, ga ze allemaal is bekijken! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha leuk! Ik vond deze artikelen ook allemaal erg leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt een super leuk artikel Luna! De meeste blogs kende ik al, maar sommige artikelen nog niet. En ja, Bertus de cactus vind ik ook geniaal, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk zeg, ik kende alle blogs nog niet dus ik heb wat te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah super leuk om dit zo te zien! Lief dat je mij er ook tussen hebt staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk om te lezen! Die aardbei snack van Janne wil ik ook nog eens maken, dat lijkt me echt heel lekker en het is makkelijk om te maken. Die DIY van Jaimie vind ik ook heel erg gaaf :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk om te lezen! Ik kende je blog nog niet, maar kwam hier via Sophie, en ik vind hem superleuk! Je hebt er weer een volger bij ;) en wat ontzettend goed dat je al zolang blogt, echt heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super lief dat je zo een artikel met allemaal leuke blog artikelen hebt gemaakt Luna. Leuke blogs ook!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Awh ! Ik ben op vakantie en ik zie dit nu pas. Echt lief van je! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Erg toffe artikels. Ik vind die van Jaimie het leukste! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat superleuk zo'n verzamel artikel met allemaal leuke dingen. Ik ga er gauw een paar bekijken! :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat lief van je! De DIY van Janne vind ik ook heel leuk/lekker :) Liefs, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen