Dit wordt mijn zomer (update)

zaterdag 13 juli 2013 |
Oh gosh, ik heb vakantie people!!!! Eigenlijk al een week. Ik had dit artikel niet meteen geschreven, ik weet niet, ik had niet zo'n vakantiegevoel. Het komt wel steeds meer, het besef dat ik twee hellyeah maanden vrij ben. Dit is pas echt vrijheid. Doen wat je wil, zonder het 'ik moet huiswerk maken' idee. De schoolboeken zijn weggebracht, rapport opgehaald (24 compensatiepunten! woohooh!) en nu is het echt tijd voor... vakantie. Ik vond het wel de perfecte tijd voor een zomerupdate. Wat ga ik doen en wat kun je verwachten op mijn blog?

Ik ga twee weken naar Frankrijk en een week naar Zeeland. Naar Frankrijk ga ik op 20 juli! En naar Zeeland ga ik in de laatste week van augustus, net voor de school begint. Handig, not, want volgens mij krijg ik mijn nieuwe schoolboeken binnen een week voor de school begint. Dus kaften kan ik dan niet op tijd. Ach, ik zie wel hoe ik dat ga doen. Ik heb wel heeeeeul erg veel zin om op vakantie te gaan - zeker naar France. Even checken hoe goed mijn achternichtje en ik Frans hebben geleerd op school dit jaar, haha! Ik ga één week met de hele familie (zo'n 20 mensen) en één week met alleen mijn gezin.De autoreis, zelfs daar heb ik zin in. Ik vind het best chill om zo lang te reizen. Stilzitten, maar je kunt wel lekker lezen en een filmpje kijken, dus no problem for me. Ik heb ook niet snel last van wagenziekte, dus dat is fijn. Mijn ouders geven ons in de zomervakantie soms cadeautjes in de auto. Dat zijn dan meestal tijdschriften en een boek, ieder een film, en praktische spullen voor op vakantie - toiletspullen, zaklampje, dat soort dingen. Dat doen ze nu ook!Even over mijn blog. In Zweden heb ik een blogbreak genomen, niet bloggen en ook geen artikelen inplannen. Nu wil ik dat niet weer doen. Ik ga artikelen inplannen, hopelijk zoveel dat er om de dag een artikel online komt, net als normaal. Als dat me niet lukt zien jullie in elk geval regelmatig wat verschijnen. Weet wel dat ik in die weken niet op jullie blogjes kan reageren. I'm sooorry! In Zeeland overigens wel, want daar heb ik weer WiFi. Dan zou ik ook doorgaan met bloggen. In de tijd dat ik thuis zit wil ik niet vaker bloggen. Ik heb er genoeg tijd voor, maar wil ook wat meer bezig zijn met andere dingen.Met mijn blog gaat het goed, eigenlijk! Ik heb genoeg inspiratie, maar laatst had ik een blogdip. Dat valt nu wel weer mee, na superleuk nieuws: Er komt een stukje over mijn blog in het Hoe Overleef Ik- tijdschrift! Ik werd heel blij van het mailtje met het nieuws. Het tijdschrift komt op 1 augustus uit, wel kopen hé?! Ik ben dan nog in Frankrijk, maar ik koop het HOI-tijdschrift zeker als ik weer thuiskom! Ik ben heel nieuwsgierig!De laatste tijd is de lay-out van mijn blog een beetje veranderd. De indeling is hetzelfde, maar ik heb mijn header en veel kleuren veranderd. Maar ook nog andere dingen, zoals de 'ouder-nieuwer' pijlen, scroll to the top button, footer, selectiekleur, oké ik stop nu want zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is jullie misschien al opgevallen! Ga ook eens met je muis over de foto's. Leuk effect toch? Ik ben er blij mee! Wat vinden jullie van de aanpassingen? 


Fijne vakantie allemaal! Liefs, Luna

32 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik ga ook de laatste week (en die week daarvoor, haha) naar Zeeland? Waar zit je, als ik vragen mag? En ik kreeg laatst ook een bericht, ik kom ook in de volgende Hoe Overleef Ik met mijn blog, alleen weten mijn lezers dat nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, lekker vooruitzicht zeg! :) Ik vind je blog erg leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoe heb je dat gedaan met scrollen over de foto's ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat dit je helpt! (: http://nouk-san.nl/plaatjes-opacity-2/

   Verwijderen
 4. Wat leuk om te lezen dit! En wat heerlijk dat je op vakantie gaat naar Frankrijk! Heel veel plezier alvast. En wat goed van je compensatiepunten! Supertof dat je in het HOI-tijdschrift komt, die ga ik dan zeker halen, vind de vormgeving van het tijdschrift erg leuk! Je blog is echt heel mooi geworden!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meestal krijg je je schoolboeken wel eerder hoor! Echt superleuk dat je in dat tijdschrift komt, en heel veel plezier op vakantie Luna!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel veel plezier in je vakantie! en je lay-out is erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen, heel veel plezier! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke update! En wat heb je mooie zomervooruitzichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw gaaf dat je in het tijdschrift komt! Gefeliciteerd :) En fijne vakantie natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet van je vakantie Luna!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geniet alvast van je vakantie hihi! Gaaf dat je in het HOI-Blad komt te staan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk Luun, dat je zo veel zin hebt in de vakantie, het zonnetje ziet schijnen wat betreft je blog en de dingen die daar bij komen kijken:)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat je ouders van die kleine cadeautjes geven in de Uto, super lief! Het klinkt allemaal als een super vakantie :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt echt een leuke lay-out zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het zijn leuke aanpassingen aan je blog! Veel plezier op vakantie! xC

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Hele fijne vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je in het HOI-tijdschrift komt! Dat blad las ik vroeger altijd en ik weet nog goed dat daar blogs in stonden die ik dan ging opzoeken en volgen. Ik vind je lay-out echt tof geworden btw :) Bonnes vacances!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt heel leuk allemaal. Veel plezier! ♥ En wat is die laatste foto mooi! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lekker hoor! Heel veel plezier alvast <3. Je lay-out is (as always) weer erg mooi ^^.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk, veel plezier! Ik vind je blog echt leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk om te lezen, wij gaan 2 weken naar franrijk en ik verheug me altijd zo op de kadootjes die we in de auto krijgen haha.

  BeantwoordenVerwijderen