Nieuw tijdschrift ontdekt! MoodieZ

zaterdag 15 juni 2013 |

Hoooi. Het is al een tijdje geleden, toen ik het tijdschrift 'MoodieZ Magazine' kreeg. Ik kreeg 'm van mijn oma en opa, harstikke lief, en het zag er ook heel leuk uit! Dus ik begon te lezen, en kwam erachter dat het het eerste deel van het tijdschrift was. Grappig! Het is een 'mindstyle' magazine, een beetje dromerig, terwijl mijn oma het kocht omdat ze dat dacht het over mode ging.. (vanwege de naam, lol). Omdat ik dit tijdschrift toch wel heel leuk en inspirerend vond schrijf ik er nu een blogpost over!


MoodieZ? Waaat? 
MoodieZ is een mindstyle magazine voor jongeren vanaf vijftien jaar, zo staat op de site. Nu moet je niet meteen wegklikken als je jonger dan vijftien bent, want eigenlijk is het dan ook heel leuk. Nummer één is al een tijd te koop en gaat over dromen. Er staan mooie dingen en leuke weetjes in over dromen. Nummer twee ligt 20 juni in de winkel. MoodieZ nummer één met als thema dromen: Informatie over dromen, en houd je eigen droomdagboek bij! 


De website
De website van MoodieZ is ook mooi. Daar vind je leuke quizjes, kun je je vraag stellen aan een online coach, en lezen over verschillende geloven, yoga, enzovoort. Misschien een beetje zweverig, net als het tijdschrift, maar het zijn leuke stukjes.
Hoe lijkt jou het tijdschrift? Ik kan wel zeggen dat MoodieZ een dikke aanrader is! Ik wil graag deel twee kopen voor de zomervakantie. Losse nummers koop je voor 4,99 in de winkels.

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ziet er echt heel erg leuk uit! Ik houd sowieso van mooi opgemaakte tijdschriften, ik ga zeker even kijken naar dit nummer volgende week :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er wel leuk uit! Het doet me een beetje denken aan de Happinezz (ofzoiets) :D haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit, net een soort plakboekje lijkt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook, hij is echt leuk ja! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit! Een beetje creatief en alternatief, een keer wat anders dan de elle en de vogue, ik ga hem zeker halen in de winkel! Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het er mooi en leuk uit, die wil ik een keer halen/lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er echt heel leuk uit! Mijn zus heeft dat deel ook, dus ik denk dat ik maar snel dat ga pakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb die ook haha hij is echt heel leuk! Ik vind niet echt dat het vanaf 15 jaar is. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had dat tijdschrift al zien liggen in de AH, bijna gekocht! Nu weet ik zeker dat ik hem wil kopen, hij ziet er zo mooi en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het er super leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er leuk uit! :) Ben het nog nooit ergens tegen gekomen, maar ik zal er eens op letten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hou echt van dit soort tijdschriften :)!! Ik hou heel erg van mindstyle/selfhelp artikelen.

  Als je het leuk vind; upload dan vandaag je 3 favo artikelen die je afgelopen week geschreven hebt in mijn linkparty! Je mag hier vandaag vrij reclame maken inclusief een link en een foto naar jouw blog! Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te feesten!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er leuk uit! Misschien ben ik er toch net iets te oud voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou het wel eens kopen als ik het zie liggen in de winkel, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen