Londen (foto)verslag!

zondag 14 april 2013 |

Na drie dagen in Londen, ben ik terug! Terug in Nederland. Ik vond Londen echt heel leuk en heb zooo veel leuke foto's gemaakt. Ik laat er een paar zien aan jullie in dit verslag! Met natuurlijk erbij wat we gedaan hebben, elke dag. Ik ging met school dus was er telkens een vol programma. Vermoeiend, maar ook heel leuk! Oké we gaan beginnen. Bij dinsdag, want toen gingen we 's ochtends in de bus. We vertrokken om zes uur...
Dinsdag - We vertrokken. Na lang in de bus/boot te hebben gezeten en veel spelletjes hebben gedaan, en gekletst, waren we er eindelijk in de avond. We aten in de hostel. Het was meteen al erg gezellig. En 's avonds gingen we wandelen door Londen. Het was nog lang niet alles, maar ik had het idee dat ik al veel van de stad had gezien! Het was erg mooi om zo te wandelen by night (oké eigenlijk 's avonds dus..) en ik heb veel foto's gemaakt. Ik laat lang niet alle foto's zien omdat ik niet precies weet welke klasgenoten er wel en niet in dit verslag willen voorkomen, haha. Ik heb vooral foto's van hen, namelijk. Woensdag - Woensdagochtend begonnen we met de City rally. Het was een soort van wedstrijd in groepen. Elke groep had een leraar en samen moest je dingen zoeken in Londen, en daar dan foto's van maken. En woohooh, we wonnen! Ieder uit de groep won daarom een sleutelhanger, haha. 's Middags vertrokken we naar de musical Les Miserables. Misschien ken je het verhaal wel. Nee ik heb geen zin om het uit te leggen, haha, maar het was een mooie musical. Soms ietsje saai doordat ze alleen maar zongen. Maar let's be honest - het was wel goed. En als een musical al zo lang te zien is en nog steeds populair is, dan moet het wel goed zijn, toch? Na de musical gingen we ergens eten waar het eten te heet/pittig/etc. was. Niemand kon daar echt van genieten, whaha! Ook gingen we een film opnemen op woensdag. Onze groep werd in tweeën gedeeld en die twee kleinere 
groepjes moesten beide een film opnemen. De ene groep een wat serieuzere film - een interview over een plek. Omdat wij naar Covent Garden gingen, een interview dus over Covent Garden. Het andere groepje mocht zelf wat verzinnen. Ze kozen ervoor de Harlem Shake te doen. Yeah right, maar het was wel grappig. We vroegen ook nog wildvreemde mensen om te joinen, maar uiteindelijk moesten ze de Harlem Shake alleen doen. Dit was een super leuke avond. Donderdag - 's Ochtends gingen we naar een museum waar we een opdracht deden voor science (scheikunde, natuurkunde, die dingen). Echt ontzettend saai, en ik was blij toen we er weer uit waren. We gingen naar st. Paul's Cathedral. Ook niet heel spectaculair, maar het was wel leuk om helemaal omhoog te klimmen voor het mooie uitzicht. Veel trappen gelopen, maar we maakten het zelf gewoon gezellig. Dat vond ik eigenlijk het leukst: kletsen met de anderen. Ik denk dat we als klas closer zijn geworden door dit reisje naar Londen. 
Na st. Paul's, gingen we naar Camden Town (zoek eens bij Google Afbeeldingen!). Ik vond het echt zo leuk daar, de winkels!!! Jammer dat ik mijn camera toen niet mee heb genomen. En dat we nauwelijks tijd hadden om te winkelen door de opdrachten. Ook al waren er dus zulke leuke shops, ik heb niet kunnen slagen. Toch vond ik Camden leuk. Een aanrader voor als je naar Londen gaat. Hopelijk ga ik ook nog eens naar Londen, maar dan niet met school. Dan zou ik echt helemaal losgaan in de shops.Waarom we naar Londen gingen? We're doing tto, so that means we have many subjects in English at school. Daarom moesten we of course ook een keer naar Engeland om te kijken hoe het daar is, en om daar Engels te spreken en te verstaan. Ik vond het heel leuk! De opdrachten vond ik niet super, maar ik heb veel lol gehad. Jammer dat het alweer voorbij is, het ging zo snel! Hierboven een foto van mij en twee vriendinnen in de bus op de heenweg. 

Ben jij wel eens naar Londen geweest? 

25 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Hele leuke foto's. Ik wou dat wij met school naar Londen gingen!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag! Londen lijkt me erg leuk! Ik wil er ook graag een keertje heen, hihi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag! Ik ben nog nooit naar Londen geweest, we zijn wel als examenreis dit jaar met school naar Keulen en Bottrop gegaan. Gelukkig mag ik als ik mijn examens haal een weekendje weg met mijn moeder en ik wil dan ook wel heel graag naar Londen!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk foto verslag zeg! Zo te zien heb je het erg leuk gehad :) Ik hoop ook ooit nog een keer naar Londen te kunnen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Echt tof een paar daagjes Londen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik ben vorig jaar met school naar Londen geweest. Dit jaar zijn we naar Rome geweest. Heel wat vermoeiender dan Londen :D haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik hou van Londen, wil er zo graag weer eens naar toe..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er uit als een geslaagde vakantie! Ik wil ook zooo graag naar Londen, het lijkt me een geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk, ik wil ook graag een keer daarheen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuk verslag! Het klinkt allemaal zo leuk (behalve dat science gedoe dan hahaa). Ik doe zelf ook tto dus ben al drie keer naar Engeland (en Londen) geweest, het is zo leuk!
  liefs, fije

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik ben zo jaloers, ik wil ook echt heel erg graag naar Londen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk verslag. Ik wil ook altijd nog eens naar Londen. Ik ben blij dat je het naar je zin hebt gehad, en die laatste foto is echt heel erg leuk Luna! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil ZOOOOO graag een keer naar Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Londen is mijn favoriete stad! Super gaaf. Je foto's zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's! Ik ben twee jaar geleden voor t eerst naat Londen geweest :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke foto's! Ik ben wel een beetje jaloers, ik zou ook nog wel een keer naar Londen willen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk verslag! Leuke dingen heb je ook gedaan! Ik ben een paar jaar geleden naar Londen geweest en vond het een geweldige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke foto's! Ik ga in de zomervakantie en ik ben een paar weken geleden met school naar Parijs geweest. X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik hou van London! Het is mijn woonplaats :) Ik ben echt overal al 100 keer geweest, dus ik denk dat ik binnekort maar eens naar de kust ga van Engeland. Ik wil ook nog een keer naar Oxford en Liverpool.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk om te zien/lezen! :D ik ben zelf 3 jaar geleden naar London geweest, maar wil heel graag weer heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke foto's! Ik ben er nooit geweest maar ik ga misschien deze zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heey,
  Leuk dat je het gezellig hebt gehad! Ik ga over 4 dagen en 2 weken ook met school naar Engeland (Cambridge). Het kan zijn dat het niet doorgaat want het regent veel, maar niet waar wij naartoe gaan. Heb je tips om mee te nemen? We hebben grote kans dat het gaat regenen, maar dan weet ik nog niet zo goed wat voor kleren ik het beste mee kan nemen :S. Hoeveel kost daar alles ongeveer? Ik heb geen idee hoeveel pond ik ga meenemen, ik krijg waarschijnlijk 50 pond, maar de leraren adviseren 20. Terwijl sommige uit mijn klas 100 pond krijgen. We gaan 5 dagen (lekker lang :) ) en ook een druk programma, we gaan namelijk dingen doen met KG Adventure (geen idee wat dat precies is).

  BeantwoordenVerwijderen