Vakantieblijheid

zondag 17 februari 2013 |

Het is vakantie! Al twee dagen, maar toch, ik ben nog steeds blij. Maar zeker toen ik uit school kwam. Ik had zoiets van: Laat ik een filmpje opnemen! Maar ik had toch niet genoeg zinnigs te vertellen en irritant genoeg moest ik al snel eten, dus ik werd gestoord tijdens het filmen. Nu wel een artikel maar dan schrijf ik alles. Net zo leuk, hoop ik, denk ik.


Ik was trouwens aan het vertellen in het filmpje over dat wij op school een Ted Talk moeten doen (presentatie waarin je iets inspirerend moet vertellen over jezelf of je hobby). Ik ga het over bloggen doen, maar het moet in het Engels, dus hoe spreek je dan honderd keer het woord 'blog' uit zonder dat het kakkerig is? Of gewoon heel raar klinkt, haha. Dat is nog wel een goede vraag. Maar ik heb 'm na de vakantie, dus ik heb genoeg tijd om me voor te bereiden. Ik hoef de presentatie niet op te schrijven, want zodra ik mijn blog voor me heb komen de woorden er vanzelf wel uit. Maar niets meer over school, ik heb vakantie. Daar ga ik eerst énorm van genieten! Het begint vandaag al met de bloggersmeeting en ik weet nog niet hoe dat gaat zijn, maar er komt zeker een artikel over. Met foto's. Die komt very very soon. 

Verder ga ik logeren bij oma en waarschijnlijk Primarken. Dat zou echt leuk zijn, dan kan ik weer een enorme shoplog voor jullie maken. En ik ga nog een dagje wat leuks doen, naar een zwemparadijs wordt het geloof ik. Jaaja, het is allemaal nog een beetje onzeker maar ik weet zeker dat dit een topvakantie gaat worden! Woew! En ga jij nog leuke dingen doen in de vakantie? Tell me! <3 Of je hebt al vakantie gehad, dat kan ook, maar dan moet ik natuurlijk eventjes weten hoe je het hebt gehad.

PS: Ga even naar Floor's blog want ze heeft een nieuwe lay-out en ik heb haar header gemaakt, yay. Ik ga Floor ook zien bij de meeting. En voor zover ik weet ook Romy, Jessy, Rieke, Myrthe, Esmée..


13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. leuk artikel en veel plezier vandaag! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto! Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto! jee primark, altijd leuk :) Mijn vakantie is alweer voorbij jammer genoeg, maar ik heb er wel van genoten!

  liefs, fije

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker genieten van je vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Ik moet nog een weekje naar school!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet ook nog een weekje naar school, en die week is helaas ook nog eens een toets week!
  Veel plezier in je vakantie.
  With lots of Love,
  Hanna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook mijn Engelse presentatie gedaan over bloggen. Toen ik zelf nog geen blog had. En inderdaad het is moeilijk om uit te spreken haha. Heb er wel een 8 voor gehad, dat komt omdat heel veel mensen er nog niks van weten en het daardoor erg informatief was.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Was leuk om je te ontmoeten, Luna, geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke post! Ik ben ook super blij
  dat ik een weekje vakantie heb hihi.

  Toevallig heb ik twee weken geleden
  ook een Engelse presentatie gedaan
  over bloggen. Volgens mij spreek ik
  het woord "blog" altijd kakkerig uit
  in het Engels haha!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De meeting was leuk! Ik ben wel jaloers dat je nu vakantie hebt en ik morgen naar school moet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijne vakantie Luna! Wat leuk dat je je presentatie over bloggen doet! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. YAAAY vakantieeee :D &&& nog steeds duizend maal dank voor de header <3 en lief dat je me gelinked heb enso :D

  BeantwoordenVerwijderen