Bloggers high tea + goodiebag

woensdag 27 februari 2013 |

Hoi. Zondag 17 februari had ik een bloggersmeeting/high tea. Woow, mijn allereerste, best spannend! Maar het was zeker ook leuk. We hebben erg veel gegeten - nou ja, ik wel, want ik had buikpijn zeg -. We hebben foto's gemaakt en gekletst. Maar vooral bijzonder was gewoon om bloggers te zien die je alleen kent van het internet, maar ze dan in real ziet! Vandaag een post met de foto's. Ik heb ze even van de blogs van de anderen gehaald omdat ik niet op de groeps-Facebook kan. In dit artikel zie je ook de goodiebag die Jessy en Romy voor ons regelden. Zo leuk, ik ben echt blij met de spulletjes in de goodiebag! Lees snel verder.
Haha ja ik ben nogal laat met deze post. Aangezien de meesten er al over hebben geschreven, hahah. Maar toch wilde ik er natuurlijk nog een artikel over maken. Wie waren er allemaal? Op de meeting waren Floor, Jessy, Romy, Veronique, Esmée, Janne, Florence, Sanne en ik dus. Allemaal superleuke kletskousen meiden. Nu komt de goodiebag! Benieuwd wat er allemaal in zat?

Klik op de collage om alles wat groter en duidelijker te zien. De armband komt van www.sweetestdesign.nl. Ik vind 'm schattig! De spulletjes van www.pupa.nl zijn ook al zo leuk. Ik was meteen verliefd op het lakje en ga 'm binnenkort zeker proberen. Ook zat er in de goodiebag een kruisketting van www.sieradenkistje.nl. Wat is die gaaf! Ik vind Sieradenkistje een erg leuke webshop en had er eerder ook een moustache ketting van. Heel leuk dus. De oorbelletjes (die erg leuk waren verpakt) zijn van www.odetti.nl. Dan de testers in zakje: www.time4beauty.be. En de handcrème: www.rebrocosmetics.nl. Niet te vergeten de vele maskertjes van www.montagnejeunesse.com, echt zo leuk om zoveel maskertjes te krijgen! Ook de goodiebag zelf was van Montagne Jeunesse. Yes, ik ben hier allemaal erg blij mee! Leuk, hè? En wat vinden jullie van de foto's van de bloggersmeeting? 


17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wauw, dat ziet er leuk uit Luun! Ik hoop dat wij ook nog een keer meeten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! De meeting ziet er echt gezellig uit ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er gezellig uit, die goodiebag is ook erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had al een paar verslagen voorbij zien komen op andere blogs, ziet er erg gezellig uit! Die goodiebag is ook tof, leuk dat ze dat geregeld hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er leuk uit zeg!
  xliefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh Luuun, wat ziet dat er leuk uit!
  En wat een boel maskers, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh heel leuk! die goodiebags met al die maskertjesss :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk , het ziet eruit als een super gezellige dag! Ik hoop dit op een dag ook te kunnen doen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat leuk! erg leuke foto's, ziet er allemaal heel gezellig uit :) leuke goodiebag ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er gezellig uit!
  Leuk dat dit je eerste keer was.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ontzettend gezellig! :D

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Was echt superleuk om je te ontmoeten hihi! <3333333

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er al meer posts over gezien, mooi dat het zo gezellig was!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet gezellig uit!
  En al dat lekkere eten!

  BeantwoordenVerwijderen