Crazy questions deel 4: Joyce Jeroense

donderdag 24 januari 2013 |

Terwijl de blog van Joyce, Joyce Jeroense, steeds bekender wordt bij iedereen, stuurde ze ook nog even haar antwoorden op de Crazy questions naar mij op. Yay, superleuk! Dat deed ze al wel een tijdje geleden. Sorry Joyce, dat ik het interview nu pas online zet maar beter laat dan nooit, toch? Dit is deel 4 van de Crazy Questions. Let's startttt! Klik op Read more >> om het interview met de gekke vragen (as you know) te lezen.

Wat is je naam? Geef ook een cijfer voor je naam.
Mijn naam is Joyce! Mijn naam geef ik denk ik een.. 8! Je hoort hem best wel vaak dus echt orgineel is 'ie niet. Maar ik vind het zeker niet erg om Joyce te heten!

Alles goed?
Ja hoor prima! Met jou ook?  Ja hoor, thank you :).

Wat is de raarste droom die je ooit hebt gehad?
In één van mijn dromen werd ik ooit achtervolgd door een canibaal in de jungle. Hij had een stro rokje aan en van die gekleurde strepen op zijn gezicht. Hij bleef maar achter me aan rennen, met een mes en een vork in zijn handen haha.  Uiteindelijk had hij mij te pakken en bracht hij me naar zijn 'kamp' Daar stond een enorme pan, waar hij mij dus in wilde stoppen. Maar precies toen hij mij daar in wilde stoppen werd ik wakker! Dat is denk ik wel de raarste droom die ik ooit heb gehad..

Heb je wel eens iets gebroken  en hou oud was je toen?
Om eerlijk te zijn nee! Het ergste wat ik ooit heb gehad is het kneuzen van mijn kleine teen.. haha. Laten we zeggen dat ik best voorzichtig ben.

Ben jij het meest een extravert of een introvert?
Moeilijke vraag! Daar moest ik wel even voor googlen wat het betekent! Ik denk dat ik in een groep nog best wel introvert ben, vooral als ik die mensen niet zo goed ken. Maar zodra ik mensen goed ken en het goed me ze kan vinden dan ben ik zeker wel extravert. Dus ik denk meer extravert dan introvert!

Wat is je lievelingsvak op school? Waarom?
Handenarbeid! Dat komt omdat ik later ook wat wil gaan doen in de kunst enzo en dit is het enigste vak bij ons op school dat daar een beetje mee te maken heeft. Dus dat vind ik altijd wel heel leuk om te doen, en daar kijk ik ook altijd wel naar uit.

Hoe laat is het, nu je dit invult? Wat was je gisteren op deze tijd aan het doen?
Het is nu 13 over 5 's avonds. En gisteren was ik gezellig boodschappen aan het doen bij de Albert Heijn met mijn vader!

Naar welke film in de bios ging je voor het laatst?
Dat is alweer een hele tijd geleden, dus dat is even denken.. Volgens mij was dat Ice Age 4! Daar ben ik samen met mijn broertje heen geweest. Ik vond het echt een hele leuke film alleen Ice Age 1 blijft toch wel het leukste haha.

Wat staat nu bovenaan jouw wishlist?
Op dit moment is dat een fisheye camera van lomographgy en een afstands bediening voor mijn spiegel reflex.

Maak een top 3 leukste cadeautjes die je ooit hebt gekregen.
1. Mijn spiegel reflex. (canon eos 1000d) Deze kreeg ik twee jaar terug voor mijn verjaardag en ik ben er nog steeds ont-zet-tend blij mee!
2. Een goud kleurig Fossil horloge. Deze kreeg ik omdat ik over was naar de 4e van mijn ouders, ik ben erg echt helemaal weg van en draag hem dan ook bijna iedere dag.
3. 50 mm 1.4 lens voor mijn Canon. Deze heb ik dit jaar voor mijn verjaardag gehad! Als je een beetje van fotografie houd dan kan ik je deze echt aanraden, geweldig ding!Maak ook maar een top 3 leukste tv-programma’s.
Ik kijk eigenlijk niet zo veel tv, dus dat is moeilijk.. Maar als ik tv kijk dan zijn het meestal deze programma's:
1. Ushi and the family.
2. The voice of Holland.
3. Lachen om home video's.

Ga je graag naar de McDonalds? Wat bestel je daar altijd?
Ik ga graag naar de McDonalds! Alleen het liefst niet te vaak.. Maar als ik daar ben dan bestel ik echt altijd kipnuggets met zoetzure saus, Dat vind ik heer-lijk! En als ze de cocos milkshake hebben dan neem ik die ook altijd, dat is denk ik wel 1 van de lekkerste milkshakes die de mac ooit heeft gehad!

Dit was het dan weer, wat ga je nu doen?
Jammer! Ik vond het een erg leuk interview! Ik ga nu wachten tot we gaan eten en daarna nog een blogpost schrijven.

Thanks voor het invullen van deze vragen, Joyce! Het was wel heel laat, waarschijnlijk was je al vergeten dat je ze had opgestuurd, maar hopelijk vergeef je me. Hihi! Dit was dan Crazy questions deel 4, en jij kunt ook nog meedoen! Stuur me een mailtje (contact pagina) en ik mail je terug. 
 

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. leuk interview! ik vind ushi and the family ook altijd erg leuk en grappig :)
  xoxo fije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk interview!

  & iedereen moet meedoen hoor, want het is heel leuk om in te vullen dus doe mee :-)

  sorry luun dat moest even haha

  liefs, esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel leuk om te lezen! Joyce volg ik ook, hihi! The Voice Kids en The Voice Of Holland vind ik ook hele leuke programma's!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vragen! Echt origineel! Ook leuk beantwoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Vind het erg leuk om het terug te lezen :)
  En geeft niet hoor dat het zo laat is! hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk artikel Luna! Echt leuke vragen!
  Joyce, leuke antwoorden! Ik moest echt lachen om je droom hahaha. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. superleuk artikel !
  ik heb je een mail gestuurd,lijkt me hartstikke leuk zo'n interview (:
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke Crazy questions! Echt grappige vragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen