Terugblikken op dit blogjaar

maandag 31 december 2012 |

Lieve volgers, lezers, bloggers, mensen. 2012 was voor mij een jaar waarin veel is gebeurd. Zo ben ik naar de middelbare school gegaan, heb ik veel stress gehad daar om, maar heb ik ook veel leuke dingen meegemaakt. Voornamelijk met mijn blog. In 2011 begon ik met Luna's Lovely World, maar ik heb in 2012 ook doorgezet. Ik heb veel posts online gezet en enorm veel volgers erbij gekregen. Een trotse ik kijkt terug op dit blogjaar, 2012!
Januari 2012. Wat een leuke maand was dit. Ik begon met het maken van een doelenlijst, zette de uitslag van de enquete op mijn site en je zag natuurlijk veel lifestyle, fashion en nails voorbij komen. Die maand ging ik als een speer volgens mij. Ik heb 27 posts gepubliceerd in januari 2012. En nu ik het zo bekijk, kreeg ik best wel veel reacties. Ook begon ik in die maand met de 30 days challenge! Die maakte ik samen met een ander meisje. (Kijk hiervoor in het archief bij 'Januari') 

De maand waarin ik jarig ben, is februari. En nog wel meteen 1 februari. Dus ik begon de maand met een blij postje; Jeeeej ik ben 12 geworden! Ik zette mijn verjaardagcadeautjes op mijn blog en vertelde over de Cito toets. Drukke maand, want ik ben toen ook nog gaan skiën, waardoor er even geen posts online kwamen. Ik heb in februari 23 blogposts geschreven en die gingen nog over de Starbucks, over dat ik een gastblogger zocht, en ik postte foto's van mijn stijlboek. (Kijk hiervoor in het archief bij 'Februari') 

Wauw, in de maand maart schreef ik wel 29 posts! Onder andere de tweede give-away omdat ik 200 volgers bereikte in die maand. Oh wat was ik blij! Ik ging zo snel in die tijd! En ik plaatste posts over fobieën, het haar van Katy Perry, 'Weekend Picture', muziek en inspiratiefoto's. En over mijn nagellakverzameling en nog veel meer. (Kijk hiervoor in het archief bij 'Maart') 

In april bestond mijn blog één jaar! Woehoeeeee! Op 27 april, toen het zover was, schreef ik een artikeltje over wat posts op Luna's Lovely World die ik in het jaar had gemaakt. In die maand was ik ook druk bezig met achtergronden maken. Weet je nog? Deze plaatste ik op mijn blog en er kwam ook nog een artikel bij over hóe ik ze dan maakte. Volgens mij vonden veel mensen dat leuk! Ook werd de give-away winnaar duidelijk en schreef ik over mijn nieuwe jasjes. (Kijk hiervoor in het archief bij 'April') 


En toen werd het mei. Ik plaatste dat ik post had gekregen van Jolijn, nieuwe sleehakken had en de avondvierdaagse had gelopen. Een zomerse outfitpost, want het werd steeds lekkerder weer. Ook ging ik enveloppen versieren met mijn zusje die ook een speciaal artikel verdienden. Er kwamen pagina's uit m'n Wreck This Journal online en ik plaatste een back-to-school nail-art. (Kijk hiervoor in het archief bij 'Mei') 

Juni. In deze maand kwam er een interview online. Drie meiden vertelden over hun idool. Het was erg leuk om zo'n interview te doen. Nu ben ik druk bezig met Crazy Questions, ook leuk. In juni plaatste ik een Q&A en de antwoorden kwamen er snel na, dat deed ik in een filmpje. Verder maakte ik EK-nagels (weet je nog? Het EK voetbal?). En ik plaatste mijn eerste twee 'Luna op Instagram''s! (Kijk hiervoor in het archief bij 'Juni') 

In juli schreef ik wat minder posts omdat ik op vakantie ging naar het zonnige Italia. Wel had ik wat ingepland, maar dat was niet zo veel. Verder heb ik nog posts geschreven over muziek van een paar jaar geleden en dat ik zomervakantie had. Dat was nogal een verdrietig artikeltje omdat ik groep 8 zou gaan missen. Verder kwam er een DIY online, schreef ik over de LINDA. Meiden en de apps op mijn mobiel. (Kijk hiervoor in het archief bij 'Juli') 

In augustus werd er wel weer volop geschreven! Over macarons, m'n nagellakstash en dat er wat veranderingen waren op Luna's Lovely World. En ik ging in augustus naar de middelbare school. Wat ik spannend vond!! Ik plaatste een artikel over Twitter: Onzin of leuk? En de Hellendoorn test, over het pretpark Hellendoorn. Ook schreef ik een post over de betekenis van 'swag'. En ik was in Zeeland, die maand, maar blogde daar gewoon verder. (Kijk hiervoor in het archief bij 'Augustus') 

Een nieuwe maand, september. Toen schreef ik over extreme beauty en fashion, de populariteit van moustaches en de audities van The Voice of Holland. Ik was ook erg druk met school en daar schreef ik een update over. Ik ging niet meer elke dag bloggen, want ik zou het anders niet meer redden. Verder kwam er een Primark shoplog op mijn blog. En ik interviewde m'n nieuwe klasgenoten over meiden onderwerpen! (Kijk hiervoor in het archief bij 'September') 

Oktober! Aan het eind van de maand schreef ik over Halloween, of course. Er kwamen tips voor de schoolfoto op mijn blog en mijn roze dip-dye. Het was herfstvakantie, dus schreef ik wat je WEL en NIET moet doen om de vakantie super te maken. Ik kreeg mijn eerste Essie nagellakje en schreef over de kinderboekenweek. (Kijk hiervoor in het archief bij 'Oktober') 

De vorige maand was november. Een nieuwe lay-out, yes yes. Daar was ik wel blij mee want deze lay-out werkt veel beter dan de vorige. Ik maakte autumn nails, want het was helemaal herfst. En er kwam een artikel over de leukste fashion-apps. En, heel spannend voor mij, plaatste ik een post met een filmpje waarin ik zong! Gelukkig kreeg ik ontzettend leuke reacties. 

December, dat was deze maand. Ik heb de 300 volgers bereikt, joehoeee! En ik ging verder met de Crazy Questions rubriek. Ik schreef over mijn vijf O.P.I lakjes en wat ik van de Sint had gekregen. Over TVOH: Wat nu al weer afgelopen is, want The Voice Kids is aan de gang. Ik schreef op mijn blog dat ik dolgraag vakantie wilde. En nu heb ik vakantie. Nog een tijdje, dus daar ga ik van genieten. Dat doe ik nu al, hihi! 

See yah in 2013? 

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Je hebt echt mooie dingen meegemaakt in 2012~ Ga zo door met je blog. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi overzicht heb je gemaakt! I wish you all the best for 2013 ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi overzicht, Luna! Gaaf om te zien hoeveel je het afgelopen jaar met je blog bereikt hebt. Een fijne jaarwisseling meid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk overzichtje! Happy New Year alvast! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onwijs leuk al die overzichtjes. Poorst op 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om zo een heel overzicht van je jaar te lezen!
  & happy new yeaaaar :D

  xxx esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blog (:
  Happy new yeaar !
  xnienke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om terug te lezen en ik kan ook zeker een aantal artikeltjes nog wel herinneren, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk overzicht! Ook erg leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen! Ik hoop dat 2013 net zo leuk wordt :) Nog een heel fijn en gelukkig jaar! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoop dat 2013 nog leuker wordt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke terugblik om 2012!

  BeantwoordenVerwijderen