Crazy questions deel 1: Fleur

vrijdag 23 november 2012 |

Hier is ie dan: Deel 1 van de Crazy questions! Ik had laatst gezegd dat ik een nieuwe interviewrubriek wilde, maar hij moest wel wat anders zijn. Ik wilde een beetje gekke vragen stellen. Het was dan ook heel leuk toen ik meteen al veel aanmeldingen kreeg. Eerst wilde ik telkens twee interviews in één post doen, omdat het anders teveel posts zouden worden. Maar nu heb ik toch besloten dat maar niet te doen want dan zouden de posts veeeeel te lang worden. Dan kappen mensen al snel met lezen ben ik bang, haha. Vandaag is Fleur aan de beurt!
 
 
Let's meet Fleur! http://www.labellafleurr.blogspot.nl/
 
Hoe heet je? Ben je een beetje blij met die naam? Zo niet, hoe had je liever geheten?
Hoi, mijn naam is Fleur. Jawel, ik ben wel blij met mijn naam. Waarom? Omdat je mijn naam niet kan inkorten en mij dus ook niet anders kunt noemen. Want ‘hoi Fle of Eur’ dat kan toch niet?

Hoe gaat het met je?
Hahaha, lekker droog deze vraag. Met mij gaat het goed hoor, beetje verkouden maar dat heeft iedereen wel eens!

Wat is het laatste cijfer dat je op school hebt gekregen?
HAH! Nou voel ik me toch best wel stoer! Want ik zit op het MBO en daar krijg je bijna geen cijfers meer, mits de toetsweek is geweest maar dan als nog krijg je meestal te horen of je geslaagd bent. Maar nu hadden we laatst een diagnostische toets en daar had ik gewoon een 9,2 voor. Dit is heel lang geleden, zeker 3 jaar dat ik zo’n hoog cijfer heb gehad.

Hoe laat ga je meestal slapen en hoe laat sta je op?
De vragen worden steeds leuker, hahaha. Ik ga door de weeks meestal vroeg slapen. De gemiddelde 18 jarige gaat meestal pas rond 11/12 uur slapen. Ik niet ik ben iemand die het liefst zo vroeg mogelijk in bed ligt, dit is door de weeks meestal 10 uur. Niet dat ik dan gelijk ga slapen maar wel dat ik gewoon alvast een beetje ‘rustig’word. En wat opstaan betreft is dit heel gevarieerd in mijn school week. Dit omdat ik maandag en dinsdag stage loop en daarbij verschillende diensten draai en dus ook op verschillende tijden moet beginnen. De dagen dat ik naar school moet is ook verschillend omdat ik de ene keer bijvoorbeeld kwart over acht moet beginnen en de andere keer pas half 1.. En in het weekend is het over het algemeen laat naar bed en laat uit bed.

Geef eens een cijfer voor je eigen blog!
Ik denk dat ik mijn blog een 7.9/8.0 zou geven. Dit omdat het toch wel iets is waar ik zelf gewoon aardig trots op ben. Tuurlijk er zitten vast nog wel aardig wat spelfouten in en ik zou nog wel alles beter willen en kunnen doen, maar voor zo ver het nu is ben ik er zeer tevreden mee.

Tell us: Hoeveel vriendjes heb je in je leven gehad?
Sorry, er zijn grenzen! Deze vraag beantwoord ik liever niet.

 
 
 
Welke feestdagen mogen ze voor jou afschaffen?
Wow! Even goed denken, eigenlijk heb ik niet echt een feestdag waar ik een hekel aan heb of waar ik tegen op zie. Het is meestal zo dat als er een feestdag is dat we dan die dag vrij zijn. Vandaar dat ze er niet zo gauw eentje hoeven af te schaffen als je het aan mij vraagt.

Heb je wel eens gerookt/alcohol gedronken?
Roken, nee. Alcohol ja.

Maak eens een top 3 chips smaken.
Hahah ik maak gewoon met een big smile die de tijd dat ik hier aan zit nog niet weg is gegaan de vragen. Mijn compliment voor de variatie en dat je er een leuke eigen draai aan geeft!

Mijn top 3:
-         Ham and chees (geen idee welk merk ben daar nog al slecht in).
-         Van die kabouter hoedjes. Heb even geen idee hoe die dingen heten, maar ze zijn wel overheerlijk!
-         Doritos! En dan de gewone oranje. Ik ben niet zo van de pittige dingen.


Wat doe je meestal op zondag?
Dat is niet zoveel; Uitslapen (vooral uitslapen!), beetje huiswerk maken en dingen voorbereiden voor stage indien nodig, blogposten bedenken en maken voor de komende week, blogjes van anderen lezen, muziek luisteren en So You Think You Can Dance kijken!

Wat is je duurste miskoop?
Mijn duurste miskoop, dat is even denken.. Om eerlijk te zeggen heb ik op dit moment niet iets waarvan ik zeg het was duur en het was een miskoop..
 
Vertel je grootste blunder in je leven.
Mijn grootste blunder.. Ik heb heel wat blunders gemaakt in mijn 18 jaartjes dat ik hier rondloop.

En mooie en domme blunder was een paar jaar geleden toen ik met een vriendin over het strand liep in Kroatië.We hadden net een ijsje gehaald en we zouden terug lopen naar ons plekje. Het had die avond daar voor goed geregend en het strand was van steen. We liepen terug druk pratend met onze ijsjes en moesten van een heuveltje af. Onder aan die heuvel lag een plas. Hij was niet zo breed dus ik dacht daar wel overheen te kunnen springen. Terwijl mijn vriendin er om heen liep wilde ik er dus overheen springen. Maar op dat moment dat ik erover heen wil springen gaan mijn ijsbolletjes er vandoor. Dus toen hing ik boven die plas. En ik moest en zou mijn ijsbolletjes redden. Je raad het denk ik al. Ik belande midden in de plassen. Je hoorde iedereen om ons heen ‘oh’ en ‘aah’ roepen terwijl ik in die plas terecht kwam.

Ik had mijn ijsbolletje nog maar mijn knieen lagen wel open. Het was precies bij zo’n paal van de badmeester dus die kwam al aangesneld. Ja dat krijg je ervan als je erover heen in plaats van er om heen wilt..
 
En ander keertje was ook op een camping en toen was ik nog een stuk jonger. Ik ging douchen met een klein vriendinnetje (ik was denk ik een jaar of 12 en dat meisje was denk ik een jaar of 4/5). Toen we uit de douche kwamen stonden er 3 meiden van toen een jaar of 14 ook bij de spiegel.

Toen ik bij de spiegel dat vriendinnetje haar haar stond te doen vroegen ze; ‘Can you speak English?’ Ik kon op dat moment echt nog maar net een paar woordjes Engels (wato verigens nu nog niet veel beter is geworden..) dus ik wilde zeggen dat ikg een engels kon. ‘No'. Toen ik dat antwoorde schoten die drie meiden in de lach. Later toen ik er aan terug dacht toen kwam ik er ook achter dat het een beetje een dom antwoord was want als ik geen Engels kon, kon ik ook geen No antwoorden..

Dat was het dan weer. Viel wel mee, toch?
Hahah, dat viel zeker reuze mee! Ik vind dat je echt hele leuke vragen hebt bedacht en er een totaale eigen draai aan hebt gegeven. Ik heb er van genoten dit interview in te mogen vullen. Bedankt!
 
Jij ook bedankt, Fleur, voor het invullen van de vragen. Je hebt het heel leuk en uitgebreid gedaan en: Hilarische blunders ook! En lezers: Hopelijk vinden jullie deze rubriek iets! Let me know?


 

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. wat ontzettend leuk om te lezen! vaker doen dit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om dit terug te lezen!
  Ik vond het hartstikke leuk om hier aan mee te werken en ben benieuwd naar de volgende interviews!
  Bedankt voor deze kans Luna!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel erg leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar de andere interviews en ook naar die van mij hah ^^ Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuk bedacht! En de vragen zijn echt leuk! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super super leuk intervieuw! Gaaf gedaan Luna, dat heb je leuk bedacht. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke vragen én antwoorden. Leuk gedaan, Luna ♥ En bedankt voor je lieve comment! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk interview! Echt ongelofelijk leuk bedacht. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt heel leuk<3
  Zo'n interview met wat crazy vragen is erg leuk om te lezen.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen