Gangnam style and more

maandag 8 oktober 2012 |

Het is zo leuk om over muziek te schrijven! Muziek is iets heel belangrijks voor mij, net als zingen. Goed, maakt niets uit, ik ga nu schrijven over toffe songs want dat is weer een tijdje geleden. Ik denk wel dat ik minder muziek luister nu maar er is één liedje die telkens in mijn hoofd blijft. Ook al heb ik 'm nog niet eens zó vaak gehoord, het zit er echt in. Jullie zien het al in de titel: GANGNAM STYLE! De clip is mega crazy, maar wel leuk. En kennen jullie de versie van Hyuna (met PSY)? Die laat ik jullie horen. Met nog meer liedjes, want I asdfghjkl love music.

Ineens was ie er, PSY's Gangnam Style. Je hoort het best veel mensen zingen, of je kent het door een andere reden. Maar ken je deze? Ik moest wel lachen om hoe Hyuna 'Gangnam Style' uitspreekt, dat moet je zelf ook eens horen. Misschien vind ik deze versie nog wel leuker dan de normale. Die gast die normaal het liedje zingt, doet nu ook gewoon mee hoor.
 


 Deze moeten jullie al kennen van de titel, zo niet dan weet je het wel als je liedje hoort. Dit is Hall Of Fame van The Script samen met will.i.am. Het is een erg mooi liedje! Ik vind The Script sowieso erg goed, want ik ging meer van ze luisteren toen ik bij The Voice of Holland 'Nothing' hoorde door Maame. Nu luister ik Nothing wel eens, maar Hall Of Fame vaker. Die is zo leukleukleuk.


Ik vind Fun ook goed, ik wil de cd wel hebben. Die is nu net uit toch? Ik ben grote fan van 'Some Nights'. Die is net als We Are Young geweldig! Ik irriteer me er wel een beetje aan dat het liedje keilaat begint in de clip, klik maar eens op play. Maar het liedje is leuk. Jullie hebben 'm vast al wel gehoord, zo niet (wat bijzonder zou zijn), listennnnn!


Oooh, It's always a good time! Wat een vrolijk en lekker meezingnummer zeg. Ik kan 'm echt vaak luisteren. Leuk dat Carly Rae Jepsen weer een hit heeft. Samen met Owl City, ligt het aan mij of heb ik daar ook lang niets van gehoord? Wat dan ook, ik word blij van het liedje!
 

 Van Taylor Swift was ik nooit zo'n grote fan. In elk geval, ik luisterde haar liedjes niet echt. Soms zat er wel een leuke tussen maar het sprak me nooit écht aan. Dit liedje kan ik wel heel vaak luisteren, want het is top! Taylor Swift heeft hier zeker een hit mee en dat vind ik terecht. 'We Are Never Ever Getting Back Together', over wie zou dat gaan? Hihi. Echte Swifties weten dat vast wel. Oh, by the way, ik vind de clip grappig.


Yeaaah, de Handsome Poets zijn back met een geweldige song! Ik heb een keer een optreden van ze gezien, lang geleden hoor. Maar dat was wel gaaf. Daarna had ik niet veel meer van de band gehoord, tot Sky On Fire. Ik vind het liedje erg gaaf. Het ritme blijft ook wel in je hoofd zitten.

Zo, weer genoeg. Er zijn zoveel liedjes die ik luister natuurlijk maar dit vind ik wel even de belangrijkste voor dit artikel. Welke liedjes luister jij veel? En, wat vind je van Gangnam Style, leuk of niks aan? Haha, ik ben benieuwd naar jouw mening! Loves.

20 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Superleuke liedjes allemaal, ik luister ze ook allemaal graag ! :) Neem je nog een keer een zangfilmpje op ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ^ Haha, komt telkens niks van :( En anders is het wel slechte kwaliteit. Maar ik hoop dat ik dat weer eens in de zangstudio kan doen, wat opnemen. Dan is de kwaliteit wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke liedjes! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaa, The Script! Daar ga ik heen op 25 januari! En Gangnam style blijft inderdaad ook nogal in mijn hoofd hangen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post! Er zitten erg leuke liedjes tussen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke nummers! ik vind fun ook erg leuk, some nights is echt een super liedje :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind some nights echt zo'n mooie nummer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vond het ook al zo grappig hoe Hyuna Oppa Gangnam Style uitspreekt, heb me kapot gelachen met vriendinenn :) Leuk artikel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder gangnam style XD

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zitten hele leuke liedjes tussen! The Script & Taylor Swift vind ik helemaal leuk^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke liedjes! Hahaha ik had net Good Time in mijn hoofd :P

  BeantwoordenVerwijderen